Môže byť tehotenský test skreslený po Ovitrelle?
Test robeny vcera poobede. Vcera som bola 13. dni po pichnuti Ovitrelle (viem, ze ovulacia mohla byt aj neskor), moze to byt este stale skreslene? Zaroven ciarka sa neobjavila hned, ale do 10 minut zosilnela (takze po limite). Nemam s cim porovnat, predtym som netestovala. Iny test nemam a kvoli sviatkom budem testovat najskor v utorok.
Neviem ci je to uplne debilna otazka, ale moze byt toto tehotenstvo? My sa snazime neuspesne uz roky, preto sa snazim sa na to neupinat, nerobit zbytocne testy, aby som nemala depresie. Ak aj obcas urobim, su snehobiele, ale to bolo este predtym, ako som mala Ovitrelle. Ale teraz som sa citila inak, divne bolesti v podbrusku uz tyzden a MS nikde, nedalo mi to. Aj som si poplakala od stastia, ale samozrejme zacali hlodat pochybnosti, ze si to len namyslam 😔

@lienka.7 v momente ako sa objavila kontrolna tam nebola druha ciarka, potom sa po chvili objavila slabo ruzova druha a neskor zosilnela. Na dnesnej fotke mi to pripada uz trochu vyblednute (ale mozno si to len namyslam, lebo tomu chcem verit). Cakala by som, za tehotenska ciarka sa objavi hned ako vzlina tekutina smerom hore, kedy sa objavi aj kontrolna? Ale kedze moje testy boli vzdy snehobiele, neviem, ako to funguje.
@lienka.7 nedostanem sa do obchodu, nie som doma
Keď sa ty ukázala druhá slabá a zosilnela tak si videla už v Limite podľa mňa si tehotná gratulujem potichučky.
Videla si už v limite druhu slabu , toto je pozitívny test.
@zanzilady tak to sme skoro narovnako, ja 3.4. 🙂
Anoooo držím palce 🥹🥹🥹
@zanzilady aj ja tebe 🙂
Toto isto nie je čiarka po ovitrelle 😊 gratulujem 🙏
Toto je jasne pozitívny test. Gratulujem 🙂

Skús si kúpiť poriadny test nie tieto paličkové v lekárni 🙂 a hlavne na výsledok pozeraj keď máš lebo po limite môže byt výsledok skresleny