icon

Môže byť tehotenský test skreslený po Ovitrelle?

18. apr 2025

Test robeny vcera poobede. Vcera som bola 13. dni po pichnuti Ovitrelle (viem, ze ovulacia mohla byt aj neskor), moze to byt este stale skreslene? Zaroven ciarka sa neobjavila hned, ale do 10 minut zosilnela (takze po limite). Nemam s cim porovnat, predtym som netestovala. Iny test nemam a kvoli sviatkom budem testovat najskor v utorok.
Neviem ci je to uplne debilna otazka, ale moze byt toto tehotenstvo? My sa snazime neuspesne uz roky, preto sa snazim sa na to neupinat, nerobit zbytocne testy, aby som nemala depresie. Ak aj obcas urobim, su snehobiele, ale to bolo este predtym, ako som mala Ovitrelle. Ale teraz som sa citila inak, divne bolesti v podbrusku uz tyzden a MS nikde, nedalo mi to. Aj som si poplakala od stastia, ale samozrejme zacali hlodat pochybnosti, ze si to len namyslam 😔

Môže byť tehotenský test skreslený po Ovitrelle?
simca115
18. apr 2025

Skús si kúpiť poriadny test nie tieto paličkové v lekárni 🙂 a hlavne na výsledok pozeraj keď máš lebo po limite môže byt výsledok skresleny

lienka.7
18. apr 2025

@autorka test môžeš kúpiť aj zajtra, nemusis čakať do utorka😉
A kúp si fakt normalny test a v limite. Ono 10 minút nebolo nič a potom sa urobila čiarka?

autor
18. apr 2025

@lienka.7 v momente ako sa objavila kontrolna tam nebola druha ciarka, potom sa po chvili objavila slabo ruzova druha a neskor zosilnela. Na dnesnej fotke mi to pripada uz trochu vyblednute (ale mozno si to len namyslam, lebo tomu chcem verit). Cakala by som, za tehotenska ciarka sa objavi hned ako vzlina tekutina smerom hore, kedy sa objavi aj kontrolna? Ale kedze moje testy boli vzdy snehobiele, neviem, ako to funguje.

autor
18. apr 2025

@lienka.7 nedostanem sa do obchodu, nie som doma

zanzilady
18. apr 2025

Ahoooj za mna je to skutočná čiarka. Ja som pichala ovitrelle 4.4. A v ten deň bola aj ovu - najsmelších na druhý. A takto mám testy 🙂 takze gratulujem myslím že je to tam 🥹

ejsan1988
18. apr 2025

Keď sa ty ukázala druhá slabá a zosilnela tak si videla už v Limite podľa mňa si tehotná gratulujem potichučky.

ejsan1988
18. apr 2025

Videla si už v limite druhu slabu , toto je pozitívny test.

simik22
18. apr 2025

@simca115
@lienka.7 čo je na týchto testoch nenormálne? Furt je ti taký istý test, len je zabalený v plaste.

autor
18. apr 2025

@zanzilady tak to sme skoro narovnako, ja 3.4. 🙂

zanzilady
18. apr 2025

Anoooo držím palce 🥹🥹🥹

autor
18. apr 2025

@zanzilady aj ja tebe 🙂

len_nig
18. apr 2025

Toto isto nie je čiarka po ovitrelle 😊 gratulujem 🙏