Môže byť teplota 37,2 príznakom tehotenstva?
Mám si ísť spraviť test keď mi ukazuje teplomer 37.2?
Test sa robi ak meska menstruacia, nie ak sa zvysi teplota.
Áno aj ms mešká
Ja som mala v prvom tehotenstve na začiatku teplotu okolo 37..môže aj nemusí to súvisieť. Ak Ti mešká menštruácia, sprav si test
Nikdy som si teplotu nemerala veď test sa robí keď ti mešká prípade ak sa snažíte tak sú včasné testy ktoré ukážu skôr ale nie na základe teploty
taku teplotu mozes mat aj ak si si ju merala po vykonani nejakej aktivity. nepovazujem 37,2 za zvysenu teplotu, pri ktorej by bolo treba nejak zakrocit.
Teplomer na test tehotenstva? Novinka pre mňa. Kúp si tehotenský test, je lepší ako teplomer 😅
@daniska155 nie nie teplotu som si merala hneď po prebudení 🙂
@sisska96 nie nie je ale viem že aj podľa teploty sa dá zistiť v akej fáze si
@1mimka18 áno ja viem len test som si robila po 6 dňovom meškaní a mi ukázal negatívne
Sleduješ si bazalnu teplotu? V lutaelnej fáze po ovulacii býva teplota vyššia.
Ak je to jednorazové meranie tak pravdepodobne zvýšená teplota neznamená tehu, hlavne ak je 6 dní po meškani ms test negatívny
Ak máš po 6dnoch negatívny je mala pravdepodobnosť že si tehotná. Choď k lekárovi môže to byť hocičo
Tak nie si tehotná
Tak potom nerozumiem práve tomu prečo mešká lebo stres ani infekcie nemam
@autor Ano, zistis podla teploty v akej faze si, ale iba ak merias pravidelne presne s bazalnym teplomerom, nie hala bala kedy si zrazu zmyslis. Takto ti vysla len nejaka hodnota. 🤷🏼♀️
Ak ti meska 6 dni, bud este pockaj par dni, alebo volaj dr, uz ta nasmeruju ze co mas robit.
@kristie571 pravidelne nemeriam len vtedy raz som zmerala a to bol bazalny ale skleneny teplomer
Choď radšej k lekárovi a budeš vedieť prečo mešká môže to byť aj nejaká čistá. Alebo si brala nejaké lieky mala stres atď. Teplota bazalna sa meria pravidelné to že si si povedala že teraz si odmeriam a nevieš iné hodnoty nič neznamena.
dovod na meskanie nie je len stres a infekcie, naozaj moze byt dovodom hocico

Ved test si mozes spravit ak Ti meska ms. Bez ohladu na teplotu.