Môže byť test negatívny a napriek tomu tehotenstvo?
Ahoj. Prosim, piste iba ti, co verite na taketo veci, nemam naladu sa dotahovat s komentarmi typu "somarina" a podobne. Ked som bola tehotna s mojim prvym syncekom, snivalo sa mi o nom, ako bude vyzerat a ked som ho prvy krat uvidela vyzeral uplne tak isto. Verim, ze ked sa mi vo sne ukazal, ze jeho dusicka ku mne prisla. Odvtedy som si ista, ze je nieco medzi nebom a zemou. Teraz, neplanujeme druhe, ale par krat mi ukazal na brucho a zablabotal. Ma 9 mesiacov. Minuly tyzden som si robila tehu test a bol negativny. Nahoda? Mozno. Mozem byt tehotna? Mozem, menstruacia sa mi este od porodu nevratila. Bojim sa urobit dalsi test? Bojim. Planujeme druhe? Ano, neskor. Neviem co si mam o tom mysliet. Co si myslite vy?
Všetko je možné.
Moja dcera mi predpovedala dve deti a este aj pohlavie vzdy par mesiacov predtym nez som otehotnela,jednej znamej povedala ze bude mat dvojicky a tak bolo,dalsej povedala ze bude mat dievcatko stalo sa.Vysvetlenie nemam.
Mozno ukazuje na slepe crevo. Bola si na preventivke? 😁
Autorka,
aj moje krsňa mi vraveli, že mám v bruchu babetko, mal už 6 rokov vtedy. Povedal mi to viac krat po dlhšom čase. Ale on skôr akoby videl budúcnosť. Ale neviem, I ked viem, že deti majú otvorené vnímanie- neviem ako to je zrovna s 9 mesačnými. Oni sú práve v plnom prúde všetko objavovať, aktívni. Ved uvidíš a potom napíš ako to je 🙂
No myslíme si, že ti šibe. A bude to pravda, lebo to, čo píšeš sú úplné nezmysly.

@svetlonos presne toto myslim, ze niektore deti to proste citia inak a neviem co si mam mysliet haha ale urcite test este zopakujem