Môže byť vysoká sliznica po menzese znakom tehotenstva?
Ahojte baby chcela by som sa spýtať či ste sa aj vy stretli s niečím takýmto , ako som googlila k ničomu podobnému ani tu v témach som sa nedopatrala ...asi pred tromi týždňami mi začalo smrdieť mäso a káva tak som zbystrila že som asi tehotná neustále nafukovanie kyselina bolesť hlavy..testy negatívne a mne už smrdí všetko a všetci 🫣menzes mi meškal 3 dní a prišiel ale menštruačné bolesti neprestali ani keď menzes skončil pridala sa k tomu nerovzita stále má bolia vaječníky a mám tlak v podbrušku ako pred MS samozrejme som zašla k svojmu gyn a ten sa mi nejak konkrétne nevyjadril k môjmu stavu takže som naďalej zúfalá nič nevidel ale bolo mu divné že mám po menzese vysoko sliznicu 10mm predpísal dupfaston môže to byť ranné tehotenstvo ? Mali ste niektorá menzes počas tehotenstva a vysoko sliznicu po MS??? Ďakujem za kazdu odpoved🙏
@papulka999 nie
Koľko si po MS? Tehotenský test si skúšala tieto dni?
@gauzin23 skor by som povedala, ze to bude hormonalna odchylka.
ak v tehu hormony dokazu vyvoalt urcite priznaky, rovnako hormony kadeco dokazu aj pocas cyklu.
je kludne mozne, ez mas teda hormonalnu dochylku, preto tieto zvyraznene priznaky a aj preto sa ti vobec nemusela sliznica dobre vylucit. mne moj dr daval na toto lieky.
dalsia moznost je, ze ti narasta sliznica ryhclejsie, mozno skorsia ovulka. tazko povedat
dovody presne neviem, no co je dolezite, ak by si mala tehu rpiznaky, mala by si pozitivny aj tehu test.
@gauzin23 ja mam vysokú sliznicu, prejavy ako spomínaš, silná Pms a silná menštruácia, tehotná nie som... Gyn len predpísala gynex a povedala ze antikoncepcia by mi to spravila...
Su len dve moností buď ťa čaká pôrod alebo kyret.po MS stielka nemá mať tento rozmer. Sprav test. Nerozumiem prečo ti nezobral krv

@gauzin23 krv vam nebral?