Môže časté močenie naznačovať zdravotný problém?
Ahojte,potrebujem pomôcť.Mala som styk presne pred 40 dňami a test som si robila na 25,32,36 dní od styku a medzi tým som mala aj menštruáciu.Myslíte si že tehotná niesom a mám iný zdravotný problém?Ak máte niektorá skúseností prosím dajte vedieť.Ďakujem(:
@luciakuliskova je to velmi ojedinele aj ked na modrom koniku mozes nadobudnut pocit, ze kazda tretia 🙂
suhlasim s prispevkom vyssie, ze toto tehotenstvo nebude, test negativny, menstruacia bola, ja by som sa radsej objednala rovno k lekarovi nech to skontroluje
@luciakuliskova fajn, ja nepoznám žiadnu, byt na tvojim mieste skočím doktorke nech skontroluje moč
@luciakuliskova tie 3 testy čo si si robila boli pozitívne? Ináč suhlasim s babami, že to asi skôr bude zapal..
Mala si menštruáciutest negatívny. To nebude tehotenstvo, skôr máš zápal močového mechúra.
Ano, su zeny, co menstruovali prve mesiace tehotenstva (ja poznam dve), ale tie vsetky mali aj pozitivny tehotensky test. Menstruacia + negativny test znamena len jedine: tehotna nie si. Chod k obvodnemu na vysetrneie mocu alebo ku gyn.
@rozculena Nazvala som to vodou lebo neni to ako výtok príde mi to proste ako voda a občas výde ako keby výtok ako mávam pri ovulácii no ovulaciu nemam.

@luciakuliskova však si mala menštruáciu, tak prečo si myslíš, že si tehotná? Určite je to iný problém. Dohodni sa s doktorkou aby ti dala výsestrit moc v labaku