icon

Môže ešte byť pozitívny test?

blankabianca
1. jan 2019

Ahojte, začalo sa to už vyše pred týždňom tak že ma začali bolieť prsia, citlive tmave bradavky prsia mam väčšie aso o 2 čísla.. Bolesti v podbrušku, časté močenie atď.. Ja som si bola ista.. Tehotna som.. No urobila som 2 testy všetky negativne prvý som spravila skoro pred očakávanou menštruáciou.. No ale ten posledny vtedy keď mi meškal 2 dni. Stale negat. Ale cítim tie iste problémy nadalej.. Dneska je 3 den meškania

janickacrazy
1. jan 2019

@blankabianca skús spraviť ešte zajtra z ranného moču, uvidíš, kludne ešte može vyjsť pozitívny, mne pri druhom až na 10 den meškania vyšiel pozitívny

blankabianca
autor
1. jan 2019

@janickacrazy ano aj ja dufam.. lebo tiež pri prvom ma tak isto boleli prsia.. No neviem už sa nepamätám že kedy som robila prvý test vtedy. Už len čakať a uvidíme ďakujem ti 😊

lyli5
1. jan 2019

Ja som mala taketo priznaky, a stale nic na teste a ked mi uz 14 dni meskala tak som sla na sono a mala som cystu. Kazdopadne drzim palceky aby to boli tie dve ciarocky.

miirabell
1. jan 2019

@blankabianca ak si chces byt ista, zavolaj svojmu gynekologovi, spravi ti odber krvi a podla hodnoty HCG ti tehotenstvo potvrdi alebo vyvrati. Niekomu tehotenske testy neukazu ani po mesiaci meskania ms ale krv je na istotu 🙂

blankabianca
autor
2. jan 2019

@miirabell ano to bude aj tak idem tento mesiac na prehliadku ale divne je že pri prvom tehotenstve už sa nepamätám kedy ale ukazal tie 2 čiarky.. No pravda je že to bolo plánované 😅 mam 2 ročného syna tak by to bolo take prekvapenie.. Ale dakujem všetkým za odpovede 😊