icon

Môže ísť o tehotenský test alebo kanálik?

1. júl 2024

Prosím vás je tu nejaká mamička ktorej tento test vyšiel tak ako mne a bola tehu??

Môže ísť o tehotenský test alebo kanálik?Môže ísť o tehotenský test alebo kanálik?
stellarstar
1. júl 2024

Koľko ti mešká?

maminkadeticiek
1. júl 2024

Ciarka

autor
1. júl 2024

@stellarstar asi dva - tri dni

autor
1. júl 2024

@maminkadeticiek prosím vás aj tento test robí falosne čiarky je to cler blue ultra včasný

maminkadeticiek
1. júl 2024

Tak preco sa potom pytas? 😄

pet888
1. júl 2024

Je to pozitivne,ale celkom slaba ciarka na take meskanie,ale mohla sa posunut ovulacia,neviem,aky mate pravidelny cyklus.

autor
1. júl 2024

@maminkadeticiek šak pýtam sa lebo neviem či robí falosne vraví sa že falošne čiarky robí mamatest a pepino ale na tento neviem

autor
1. júl 2024

@pet888 28 dňový cyklus mam

alina765
1. júl 2024

Myslím že čiarka, ale na 3 dní m meškania menzesu je slába čiarka, ale mohla sa posunúť ovulka.

anjelicek26
1. júl 2024

Je to moc tenke na ciarku na tomto teste...tzv. vlasocnicova linia...tieto ich robia strasne casto... skus este iny test.

autor
1. júl 2024

@anjelicek26 na živo je lepšie vidiet

autor
1. júl 2024

@alina765 na živo je tmavšia ako na ft

autor
1. júl 2024

Na fotke ju je strašné slabo vidieť ale na živo je modrá a hrubá a viac tmavšia že aj v tme ju je vidieť

anjelicek26
1. júl 2024

Ja pisem o tom, ze je tenka, nie, ze tam nie je... uvidis rano, ved kiez by, drzim velmi palce. Ja mam vysledok minulorocneho juloveho testovania uz v postielke 😍

autor
1. júl 2024

@anjelicek26 zle som odfotila ja len vravim na fotke je zle vidieť a je aj tenko ju vidieť ale na živo nie sorry zle som odfotila ja

stellarstar
1. júl 2024

Test je 25ový? Ak hej môže byť preto slabá čiarka, keby si bola robila 10vú más silnejšiu čiarku a mohla si mať aj ovu posunutu

autor
1. júl 2024

@stellarstar neviem či je 25kovy ale je to nejaký ultra včasný