Môže ísť o tehotenstvo?
Dievčence viem že sa má testovať ráno ale našla som tehotenský test a že len tak zo srandy si urobím a bum. Dve čiarky síce tá jedna je slabšia ale je tam. Testovala som ale okolo 5 večer je to možné? Príznaky nemám žiadne a do MS mám 7 dni
@modrykolibrik môže, alebo presvitá ta druhá.Ja som nemala žiadne príznaky okrem menzesu.Dodrzala si časový limit?
@modrykolibrik môže, alebo presvitá ta druhá.Ja som nemala žiadne príznaky okrem menzesu.Dodrzala si časový limit?
@anonym_5f36e6 no mne to ukázalo hneď tu čiarku ale po 5 minútach trocha zbledla ale je tam
Co ta viedlo k testovaniu tak skoro? Mas nejake priznaky?
Co ta viedlo k testovaniu tak skoro? Mas nejake priznaky?
@pehavcek popravde nič len tak zo srandy. Bola som unavenejsi, a mám nafúknuté brucho a nemôžem sa na velku
@modrykolibrik vždy keď som si takto zo "srandy" išla urobiť test a ani som nevedela prečo tak som bola tehotná
Zda sa, ze je to tam. Pockaj par dni a uvidis 😉
Zda sa, ze je to tam. Pockaj par dni a uvidis 😉
@pehavcek ja len tomu nerozumiem použili sme ochranu a obsah bol v kondómy tak celkom tomu nechapem
@pehavcek ja len tomu nerozumiem použili sme ochranu a obsah bol v kondómy tak celkom tomu nechapem
@modrykolibrik no obcas stanu aj take nahody. Este by si mohla mat cystu. Uvidis ked pojdes ku doktorovi
@modrykolibrik no obcas stanu aj take nahody. Este by si mohla mat cystu. Uvidis ked pojdes ku doktorovi
@pehavcek tak digitálny je negativny

Môže byť samozrejme