icon

Môže ísť o tehotenstvo?

modrykolibrik
20. aug 2025

Dievčence viem že sa má testovať ráno ale našla som tehotenský test a že len tak zo srandy si urobím a bum. Dve čiarky síce tá jedna je slabšia ale je tam. Testovala som ale okolo 5 večer je to možné? Príznaky nemám žiadne a do MS mám 7 dni

xena0
20. aug 2025

Môže byť samozrejme

anonym_5f36e6
20. aug 2025

@modrykolibrik môže, alebo presvitá ta druhá.Ja som nemala žiadne príznaky okrem menzesu.Dodrzala si časový limit?

modrykolibrik
autor
20. aug 2025
@anonym_5f36e6

@modrykolibrik môže, alebo presvitá ta druhá.Ja som nemala žiadne príznaky okrem menzesu.Dodrzala si časový limit?

@anonym_5f36e6 no mne to ukázalo hneď tu čiarku ale po 5 minútach trocha zbledla ale je tam

pehavcek
20. aug 2025

Co ta viedlo k testovaniu tak skoro? Mas nejake priznaky?

modrykolibrik
autor
20. aug 2025
@pehavcek

Co ta viedlo k testovaniu tak skoro? Mas nejake priznaky?

@pehavcek popravde nič len tak zo srandy. Bola som unavenejsi, a mám nafúknuté brucho a nemôžem sa na velku

anonym_2bf29c
20. aug 2025

@modrykolibrik vždy keď som si takto zo "srandy" išla urobiť test a ani som nevedela prečo tak som bola tehotná

pehavcek
Autor odpoveď zmazal
pehavcek
21. aug 2025

Zda sa, ze je to tam. Pockaj par dni a uvidis 😉

modrykolibrik
autor
21. aug 2025
@pehavcek

Zda sa, ze je to tam. Pockaj par dni a uvidis 😉

@pehavcek ja len tomu nerozumiem použili sme ochranu a obsah bol v kondómy tak celkom tomu nechapem

pehavcek
21. aug 2025
@modrykolibrik

@pehavcek ja len tomu nerozumiem použili sme ochranu a obsah bol v kondómy tak celkom tomu nechapem

@modrykolibrik no obcas stanu aj take nahody. Este by si mohla mat cystu. Uvidis ked pojdes ku doktorovi

modrykolibrik
autor
21. aug 2025
@pehavcek

@modrykolibrik no obcas stanu aj take nahody. Este by si mohla mat cystu. Uvidis ked pojdes ku doktorovi

@pehavcek tak digitálny je negativny