icon

Môže oneskorenie menštruácie znamenať uhniezďovanie?

nev80
1. apr 2025

Ahojte dievčatá. Je tu niekto kto poradí? S manželom sa snažime o mimi. Dnes je to 5 deň co mrcha mešká inak ju mam vždy presnú ako hodinky. Pred 2 dňami, keď sme pozerali TV začalo ma pichať v podbrušku. Ale tak silno ze som vykríkla pri každom pichnuti a musela som si držat brucho. Úplne som vystrašil muža. Môže ísť o uhniezdovanie?

evcagabi
2. apr 2025

Meska 5dni, co tak radsej urobit test?

beatrixx1525
2. apr 2025

Neviem ti povedať či je to uhniezďovanie, ale keď som bola tehotná tak úplne zo začiatku tých prvých pár týždňov, možno do nejakého 7tt som to tiež mala, v noci taká silná pichľavá pulzujúca bolesť, no strašne som sa zľakla zakaždým, aj som s tým bola vždy na pohotovosť a tam mi len povedali že je to normálne

3petka
2. apr 2025

@nev80 no napríklad u nás vonku sa veru už vtáčiky uhniezdnuju. Ale na toto nepotrebujem veštecku gulu, je to vidieť naživo.
Mešká ti 5 dni čo takto spraviť test. Už by ti mal ukázať. A potom sa kľudne pochvál keď tam budú 2 čiarky.

viestta
2. apr 2025

Meskanie menstruacie moze znamenat cokolvek, vratane tehotenstva. Uz davno vymysleli tehotenske testy, takze kludne ho pouzi, ked sa tehotenstvo vyluci budes cakat ci pride. Ak nepride do 2 tyzdnov po termine budes to riesit s gynekologom.

ivangeline
2. apr 2025

Aj mne tak nedávno bolo ale test bol negatívny. Moze meškať pre kadečo. Stres v tele… choroba, fyz a psych záťaž..

nev80
autor
2. apr 2025

Ďakujem za vaše názory. Test som samozrejme robila ale sú len duchovia

derna
2. apr 2025

@nev80 to je pekna čiarka skus zajtra ráno opäť