Môže priateľka otehotnieť aj s ochranou?
Moja priateľka rada súlož viac krát niekedy hneď po sebe a pred nendávnom sme mali sex s ochranou a po zhruba hodine sexu som sa ´´vystriekal´´ do kondómu . Hneď po tom mi ho dala priateľka dole a pokračovali sme ďalej . Je možné že by s toho otehotnela ?? vopred ďakujem za odpovede
Áno, je.
neviete aká je možnosť toho že otehotnie práve mala svoje najplodnejšie dni tak netuším aká je možnosť že otehotnie či to je nejaká veľká šanca alebo ani nie
Troll? To kto by takto samozrejme pisal a pytal sa na plodne dni 😅
nie nevieme aka moznost, skratka ano je to mozne, ak by ti aj niekto aktualne povedal 13.4% tak co?
pokiaľ priateľka vie o rozmnožovaní viac ako ty, možno to urobila naschvál, lebo chce byť tehotná. Inak si neviem predstaviť takúto aktivitu zrovna cez plodné dni
Chlapče namiesto kondómov šetri na kočík.
@danica2711 tipujem ze plodné dní usúdila z appky menštruačný kalendár
Sanca je 37,4%
gratulujem buduci otecko ;)
Ano je to pravdepodobne, či ale reálne mala plodné dní, pokiaľ si nesleduje poriadne cyklus je otázne..
Mne sa páči, že zdôraznil aj časový údaj "po hodine sexu som sa vystriekal ". 🤣🤣🤣 akoby to menilo situáciu
@lussinka309 ked hustilkou fukas koleso traktora, tak situaciu skusis zachranit, ze povies, ze to bolo predne. 😉😄😋
ano,bohuzial mladi neskuseni,taki co si este nepraju mozu mat sancu vacsiu.ja som cely zivot iba prerusovane,obcas viackrat za sebou a nic.deticky az na 3.-4.cyklus intenzivneho snazenia.kazdy je proste iny.

Áno je to možné. Ale dúfam, že nebude, takíto ľudia by sa nemali množiť.