icon

Môže sa lekárka mýliť ohľadom možného tehotenstva?

tintina2
15. apr 2014

Ahojte,potrebujem poradit.Myslte,ze sa moze lekarka mylit?Meska mi to 12-ty den,pred tyzdnom som bola na vysetreni.Na sliznici som mala cierny fliacik,povedala,ze sliznica je pripravena na cyklus a odlupuje sa,zco znamena,ze menstruaciu dostanem v priebehu dna.K tehotenstvu sa nevyjadrila.Dnes je to 12-ty den a stale nic,testy su negativne,bazalna teplota pod 37,3 nejde.Dteraz som teplotu mala stale do 36,5.Priznaky nemam takmer ziadne.Dakujem

sintra
•
15. apr 2014

samozrejme ze kazdy lekar sa moze vzdy aj mylit, ved su to len ludia.

lili_mia
•
15. apr 2014

@tintina2 Nepoužila by som priamo, že sa pomýlila. Vtedy to mohlo znamenať, že príde ms, aj to, že si tehotná. Niektorí gyn sú aj takí, že ešte v 5tt nechcú potvrdiť tehotenstvo, pretože je vidieť iba vak, ani náznak po machuľke. A teda tvoja lekárka nechcela robiť fanfáry, že aha tehotenstvo, ale nechala to tak, nech sa to vyvinie. Ved si sprav test a budeš vedieť viac.

katren
•
15. apr 2014

@tintina2 mne teraz meskalo 16 dni,testy negativne a vcera ako na povel rano vsetko zacalo...uz som bola vychystana ist k dr. 😀

stano4000
•
15. apr 2014

Ano lekarka sa moze mylit, vsetci ludia sa mozu mylit.

Testy ti ukazu pozitivny vysledok az potom co ti HCG vystupi nad limitnu hodnotu citlivosti testu.

andrejka2424
•
15. apr 2014

Mne Dr nechcela v 5.týždni potvrdiť tehotenstvo,povedala,že to je ako so semiačkom zasadeným do zeme. Alebo sa ujme,alebo nie. Ale to som mala asi 5 dní meškanie a testy mi vychádzali pozitívne