Môže sa potvrdené tehotenstvo zmeniť po štyroch dňoch?
Dobrý deň, ak môžem poprosiť o skúsenosti radu😢. Moja doktorka mala dovolenku tak som bola u zastupujuceho doktora, minulý týždeň v stredu, potvrdil tehotenstvo že 5-6 týždeň všetko ok všetko sedelo bol gestacny vak 14 mm aj žltkovy a malinkata bodka. Samozrejme ze som bola spokojná 😊. No včera v pondelok som bola u svojej gynekologičky čiže po 4 dňoch a ta ma hneď odbila že potrat že ona vidí len prazdniny gestacny vak 😭. Ani krv mi nebrala ani nič rovno ma odbila. Môže sa to za 4 dni takto zmeniť? Ďakujem
Po mojich skúsenostiach áno môže sa zmeniť ale aj nemusí, môže mať len horšie sono. Ja by som zvolila názor iného lekára...nemáš bolesti? Spinenie? Krvácanie?
Po mojich skúsenostiach áno môže sa zmeniť ale aj nemusí, môže mať len horšie sono. Ja by som zvolila názor iného lekára...nemáš bolesti? Spinenie? Krvácanie?
@sense Nie nič. No ako o vybavení ordinácie a sona sa ani hovoriť nedá 😅 ten zastupujúci bol v Mama centre svätej Agati to je jedno s tých lepších zariadení v BB. A moja doktorka už má trochu staršie. Ako dala mi ešte duphaston keď videla že s jej výrokom niesom ok a v utorok o týždeň ešte kontrolu. 😢
@sense Nie nič. No ako o vybavení ordinácie a sona sa ani hovoriť nedá 😅 ten zastupujúci bol v Mama centre svätej Agati to je jedno s tých lepších zariadení v BB. A moja doktorka už má trochu staršie. Ako dala mi ešte duphaston keď videla že s jej výrokom niesom ok a v utorok o týždeň ešte kontrolu. 😢
@domi8891 akurát ma prsia polia trochu hlava a nadúvanie ma, ja už 4 deti mam😊 19, 13,10 a 4 aokrem 2 biochemických som nikdy nemala problém ale tie biochemických vždy skončili po týždni meškania
nebolo rozumnejsie pockat na 8tt a ist az vtedy na kontrolu a neist po 4 dnoch v takom skorom stadiu, ved mas 4 deti (tj nie si prvy krat tehotna ze nevies co a ako)
teraz uz pockat ze co bude pripadne si daj sukromne v labaku odobrat krv na hcg ob dva dni ci ti stupa
nebolo rozumnejsie pockat na 8tt a ist az vtedy na kontrolu a neist po 4 dnoch v takom skorom stadiu, ved mas 4 deti (tj nie si prvy krat tehotna ze nevies co a ako)
teraz uz pockat ze co bude pripadne si daj sukromne v labaku odobrat krv na hcg ob dva dni ci ti stupa
@mamina7070 mam lieky na štítnu žľazu a ak otehotniem hneď mam ísť na krv a ochorenie obliciek tak aj tam hneď musia byť výsledky 🙈🙉
@mamina7070 mam lieky na štítnu žľazu a ak otehotniem hneď mam ísť na krv a ochorenie obliciek tak aj tam hneď musia byť výsledky 🙈🙉
@domi8891 tak ale to ides na endokrinologiu a na nefro ale sak uvidis
su len dve moznosti, bud ma alebo nema pravdu... v kazdom pripade pockaj , alebo sa vrat k lekarovi predtym, toto tazko posudit, mohlo to byt neprosperujuce tehu ale aj nedobry utz, aj ked teda naozaj neviem, ci niekto pracuje s utz inej kvality, kde by nevidel plod vo vaku ale vak ano
načo si liezla k lekárke keď si už mala potvrdené tehu.
počkaj a uvidíš ako sa bude tehu vyvýjať.
Ahoj len moja skúsenosť … neber to osobne samozrejme ty prajem nech to neni tvoj prípad ❤️
Toto iste som mala minulý rok hoc gestacny vak rástol ale dieťatko už nikde na prvej kontrole mi bolo vidieť aj malíčku bodku a potom už iba prázdny gestacny vak ani ja som tomu nechcela veriť bolo by to naše prvé dieťa … povedala som lekárke že ja idem ešte inde ale aj keď mi povedala že majú najnovší ultrazvuk môžem ísť aj tam mi to potvrdia aj tak bolo … nakoniec to skončilo kyretázou bábätko odumrelo …
Vobec prilis skoro na nejake zavery. Este to moze byt ok, do 8/9tt sa neoplati chodit na nejake sono
Tak sa snaž myslieť pozitívne a uvidíš na kontrole , držím palce nech všetko dobré dopadne
@kiki68 no keď som bola prvý krát u toho zastupujuceho bolo to 5+4tt a v ten pondelok 6+2tt tak sa utešujem stým že ešte by mohla byť všetko ok
@domi8891 gestačný vak rastie aj pri potrate, ale väčšinou pomalšie - u teba zodpovedá danému týždňu, čo je dobré znamenie. Ten žĺtkový vak podľa mňa nemal kam zmiznúť za 4 dni, a plodík má v tomto týždni pár milimetrov - na horšom sone to nemusí byť vidno. Uvidíš o týždeň, to už by plod mal mať okolo 13 mm a určite by ho malo byť vidno. Držím palce, stratené to ešte nie je.
@domi8891 gestačný vak rastie aj pri potrate, ale väčšinou pomalšie - u teba zodpovedá danému týždňu, čo je dobré znamenie. Ten žĺtkový vak podľa mňa nemal kam zmiznúť za 4 dni, a plodík má v tomto týždni pár milimetrov - na horšom sone to nemusí byť vidno. Uvidíš o týždeň, to už by plod mal mať okolo 13 mm a určite by ho malo byť vidno. Držím palce, stratené to ešte nie je.
@dixitka dobre to dopadlo
Idem sa pochváliť pochváliť dnešnej kontrole😊 doktorka sa mýlila drobec aj s bijúcim srdieckom je tam. Všetko ok je sice o 5 dni menší s porovnaním sona a ms ale už to beriem s rezervou, to sono je strašné 😅🤦♀️teraz síce videla aj drobca 7mm a bijuce srdiečko ale zas že gestacny vak nenarastol
@domi8891 super, gratulujem

@domi8891 ešte gestacny vak narástol z 14 na 23 mm