Môže sa tehotenský test mýliť?
Ahojte žienky chcem sa opýtať môže sa tehotenský test mýliť?? Robila som si test ale rovno dva a visli mi oby dva pozitívne lenže pred tím som mala angínu tak som si není moc istá
@janai1 čiže sa test nemôžme mýliť? Pretože mám strašne kŕče v bruchu ako náznak menštruácie ale testy ukázali pozitívne
Bolesti v podbrušku sú normalnenked si tehotná 🙂 a testy boli jasne pozitívne ? Žiadny duch ?
@domka222 testom pretože som čítala na internete že sa môže test mýliť tak neviem teda ale ukázali oby dva pozitívne
@majuskamed ved ty to uz mas potvrdene lekarom, nie? Ved si tu teraz niekedy uz riesila potrat.
@veronikaszabova nie lekárom to ešte nemám mešká mi 2tyzden a riešila som interupciu ak by som náhodou bola naozaj
@majuskamed jaj to si zase ty🤦♀️ no angína ti takéto čiarky nespraví ,spravili ti ich spermie a to ako si sa "chránila". A tento falošne pozitívny isto nie je
@majuskamed mozu sa mylit vtedy, ked tam je slaba ciarka (presvitajuci kanalik). Ty mas testy pozitivne. Takze sup smer gynekolog.
@majuskamed ale tvoje sa nemylia 🙂 ved tie ciarky jasne vidno.
ze sa test moze mylit, to sa mysli v pripade, ked tu druhu ciarku vidno slabucko (pozri fotku @zanzilady co dala) ale ved na tvojich tie ciarky vidno obe a uplne zretelne