Môže sa tehotenský test mýliť?
Ahojte žienky chcem sa opýtať môže sa tehotenský test mýliť?? Robila som si test ale rovno dva a visli mi oby dva pozitívne lenže pred tím som mala angínu tak som si není moc istá
@majuskamed a uz ste sa s muzom dohodli, ci si dieta nechate?
@majuskamed návod si treba prečitať a vrátiť sa späť do školy doučit sa biológiu a gramatiku...máš pozitívne výrazne testy a mešká ti MS...keď to bábätko nechceš mala si to riešiť hneď..neviem na čo čakáš však v tebe rastie a už mu tipujem aj srdiečko bije ...akože nechcem byť zlá ale hrúza s vami ženy niekedy.. zodpovednosť žiadna voči svojmu telu ani životu už ďalšej osoby...
@domka222 akože nič zlom ale vi musíte byť všade ??neprajem si aby ste sem vi takáto zlá osoba písala ďakujem
@veronikaszabova no dohodli skôr je to také že on povedal že má rešpektuje ako kolvek sa rozhodnem a keďže ste asi čítala ten príspevok čo som písala včera tak asi viete prečo by som to urobila
@floki1994 bola som chorá čiže som si myslela že mi len mešká ako stále lenže som sa mýlila každý sa milí či?
@majuskamed mali ste sa chrániť...áno myliť sa je ľudské ale za to to dieťa nemôže ..namiesto písania xy príspevkov na MK ste si mali sadnúť s mužom a rázne to vyriešit čim skôr.. si si vedomá že keď pojdeš k lekárke už to malé v sebe uvidiš a možno budeš počuť aj srdiečko? Keď ho nechceš mala si si toto ušetriť a riešiť to hneď po pozitívnom teste...spravodlivosť na svete nie je veru.. čo by iné ženy za to dali
@majuskamed áno musím, čo zlé akože píšem? Nadávam ti,alebo čo?
@floki1994 lenže ja som si ten test robila včera na koľko mi meškala menštruácia stále tak som myslela že mešká aj teraz no ale zmýlila som sa a nechápem keď sa vám natom niečo nepáči prečo píšete ak som sa rozhodla niečo uverejniť nie kôli tomu aby som si bola istejšia nevidím natom nič zle tak nechápem prečo ťa negativita
@majuskamed aká negativita? Píšem len pravdu ktorá sa zjavne zle počúva..nezodpovedná ste to je fakt...smer gynekológ čim skôr...
@domka222 už ste mi písali aj v tom druhom príspevku a nezda sa mi že ste normálna osoba neželám si aby ste sem písali lebo vás nahlásim fakt sa mi vaše správanie nepáči a áno v tom druhom príspevku ste nebola vôbec príjemná ako aj teraz tak prosím nepíšte sem lebo vás nahlásim ďakujem.
@floki1994 hm ? Akože na základe čoho má usudzujete že som nezodpovedná?? Pretože som nieco napísala a chcela sa opýtať?? Akože neviem či to tu je taký každý ako vi ale asi keby napíšete príspevok ví a začali by vám tak písat ako vi mne tiež by ste od šťastia neskakali a čudujem sa ľuďom že sa s vami vôbec niekto rozpráva dovi
@majuskamed áno, keď človek napíše pravdu,tak je zlý. Aj v predchádzajúcom príspevku sme boli všetci sprostí,keď sa nehodil komentár. Nenadavala som ti,ani nepovedala nič hnusné. Žiaľ pravda bolí, že? Kľudne si nahlás čo chceš
@majuskamed v okolí mám ludi, ktorí nesú následky za svoje činy...a ja som veľmi milý človek..nenadávam vám tu ani nič ale nezodpovedná ste kedže si nedávate pozor ;) ja si tu po rady takéto nikdy nechodím..na to mám rodinu a kamarátov 🙂 pekný deň prajem
@domka222 nešlo mi o dobrý či zlý komentár ale o to ako sa ľudia dokážu správať je to neuveriteľné keďže každá žena v živote urobí chibu ktorú ani nechce urobiť ok
Tvoje testy sú jasné pozitívne. Už si minimálne v 6.týždni a na kontrole uvidíš tvojho budúceho potomka. Angína s tým nič nemá, mohla ti ms akurát oddialiť ale nie spraviť pozitívne testy.
@majuskamed ale čo si myslíš, že za také nezodpovedné správanie ťa ľudia budú tľapkať po pleci a hovoriť ti že si skvelá?Už keď sa stalo,mala si teda zobrať tabletku po
@majuskamed nerozmyslala si aj nad tym, ze si das zivot troccha naporiadok za tych 9m? Poriesit byvanie... A to stvrte uz by ste s muzom nejako vychovali
🙄🤦♀️
@majuskamed tehotenské testy môžu "sa mýliť" ak je tam slzbulinky duch, ci kanálik.
No tvoje sú jasne pozitívne, uz viac ani byt nemôžu. Skrátka si tehotná, to, ze je to 4 dieťa a žijete v garzonke, na veci nič nemení.
A áno, je to vo vašej situácii dosť nezodpovedne(keďže podľa vlastných slov zvažujes interrupciu, takže je jasné že plánované dieťa to nebolo) zbytočne sa budeš tu hnevať na ženy, ktoré ti možno niektoré ostrejšie, hovoria pravdu.
Odporúčam možno zvažovať v budúcnosti sterilizáciu, ci už tvoju, alebo chlapovu, aby si o dáky čas znovu nebola v podobnej situácii,ze "nahodne zlyhá" ochrana. Alebo riešiť bývanie,väčší byt, no ak si dobre spomínam na predošlú diskusiu, tiež to nevyzerá u vás v tom smere ružovo.
och, ved toto su riadne kolajnice. to som tu na MK uz davno nevidela.
toto tak jasna pozitivita
@majuskamed chapeme - myslela si si, ze ti meska lebo si mala anginu.
nie - meska ti preto, ze SI TEHOTNA.. pravda sa cita tazko, ale taka je realita.
dieta je pocate, vyvija sa ti v maternici, keby sme ti aj vsetky tu teraz napisali, ze mas dve ciarky kvoli angine - dieta ti z maternice nezmizne..
treba sa chranit, nie potom lamentovat
@majuskamed precitala som si aj tu predoslu diskusiu a je mi hrozne luto tych deti a odporucam riesit interupciu a aj sterilizaciu…najviac ma stve kolko ludi riesime umele oplodnenie niekolko rokov a potom su tu takyto ludia….
Pre boha a toto sa rozmnožuje 😭😭 Prečo? 🤔
Ty si ta z garzonky?
Kazdopadne kolajnice ako hrom. To uz mozes byt v nejakom 6.tyzdni tehotenstva ak ti aj 2tyzdne meskaju.
Pane Boze...
@majuskamed ahoj tie bolesti v podbrušku su uolne normalne. Ja som to mala tiež pocit ze dostanem menes ale také neznesitelne ako som nemala ani ked mi mal realne prísť menzes.

@zuzuliennka1 áno viem no uvidíme čo povie ginekologicka