icon

Môže tabletka po nechránenom styku pomôcť?

patres666
20. júl 2024

Ahojte mám otázku vcera som mal sex samozrejme s kondómom no ale tu sa už robí všetko na kvantitu nie na kvalitu a čo Boh nechcel kondom sa roztrhol a ja som sa do nej spravil ale bola si potom kúpiť tabletku povedzte mi že ťa tabletka pomôže lebo keď mi povedala že neberie antikoncepciu tak skoro ma infarkt trafil a ona spokojná si tam so mňa srandu robila ďakujem za odpoveď

patres666
autor
21. júl 2024

@vanilkovazmrzka iný majú alkohol,cigarety ja mám ženy

monikkatt
21. júl 2024

@patres666 vymyslena tema.. praskol vam kondom a tvoja nahodna ceska buchticka si z toho robila srandu, no to urcite 🤣🤣 jedine ze by bola rozumovo jednoduchsia, potom by som sa tomu celemu pribehu necudovala

patres666
autor
21. júl 2024

@monikkatt není to fake je to realstory ma za sebou VŠ takže asi nebude rozumové jednoduchšia

vlastnynazor
21. júl 2024

@patres666 kedze tabletka po neznamena 100% ucinnost a ked bud bude od teba pytat alimenty, tak sa uvidi, ci je "jednoduchsia". To ze sa zaplietla s tebou (podla tvojho vyjadrovania), tak to sa jej cudujem. Ale tak su zeny, kt.chcu len spermie a alimenty a ak je tento typ, tak si jej posluzil a este posluzis na financne krytie.

patres666
autor
21. júl 2024

@vlastnynazor prečo podla môjho vyjadrovanie ono je iné vystupovanie osobne a pissnie na nete v skutočnosti keby si ma poznal by si neveril ze som to písal ja

miriamzba
21. júl 2024

Ak ju užila dostatocne rýchlo, tak velmi pravděpodobně zaberie. Veď do mesiaca zistis ako to dopadlo, ale myslím že sa nemáš čoho bat.

svetlonos
21. júl 2024

@patres666
tak ty by si dieta v pohode vychoval a otcovi povedal dedo ? 😂 Takych hrdinov už bolo! A najlepšie sa teda vychováva dieta s jednorazovkou, to hotova rododinna idylka 😁. Vidno, ze o detoch nenas páru, strhni ruzove okuliare a keď si "rodinné a celosvetovo" založený, tak sa nauč prebrať aj zodpovednosť.

eva8
21. júl 2024

@patres666 cigaretami a alkoholom by si skodil "len" sebe, , zatialco tvojim hobby nicis zivot aj tym zenam, ak nie su z rovnakeho sudka aj ty. Napr. tebletka po rozhadze cely hormonalny system, alebo ak nezaberie, moze sa tiez stat, ze sa nenarodi zdrave dieta. Alebo zena pojde na potrat, co je na psychiku nie jednoduche. Ale hlavne, ze ti buchticka chutila...

patres666
autor
21. júl 2024

@svetlonos vieš ja hovorím všetko na priamo ja ho postavím pred hotovú vec

patres666
autor
21. júl 2024

@eva8 stalo sa mi to prvý raz

zuza265
21. júl 2024

@patres666 a nevies v akej faze cyklu bola? Lebo ak napr bola tyzden a menej pred menstruaciou, tak je uz pravdepodobne po ovulacii a neotehotnela by ani tak

patres666
autor
21. júl 2024

@zuza265 to ti neviem povedať

sevrin
21. júl 2024

@patres666 podľa toho čo tu čítam, zrejme to bol nejaký dohodnutý sex so známosťou, ktorú si spoznal na nete, prípadne až v Prahe po vystúpení z vlaku?

patres666
autor
21. júl 2024

@sevrin na nete áno

sevrin
21. júl 2024

@patres666 a ako dlho ste sa poznali cca?

patres666
autor
21. júl 2024

@sevrin to je nepodstatne

sevrin
21. júl 2024

@patres666 možno je to nepodstatné, čo ale znamená, že dlho asi nie, takže tebe ani najmenej neprišlo ani trochu divné, že si robila srandu z toho, že si ju možno nabúchal? Mne keď sa toto stalo pri jednej mojej teraz už ex, tak skoro ma kopla tam kde som najhrubší.

patres666
autor
21. júl 2024

@sevrin hneď išla si kupovať tabletku , a ona si s toho nerobila srandy iba s mojej reakcie

patres666
autor
21. júl 2024

Pozerám dal som tú otázku ale všetci ma tu sudite .

rozculena
21. júl 2024

@patres666 ty sa aj čítaš,čo píšeš?
neviem,ako by som to vysvetľoval doma
ja ho postavím pred hotovú vec

????????

patres666
autor
21. júl 2024

@rozculena áno čítam

rozculena
21. júl 2024

@patres666 tak ako si môžeš tak protirečiť?

patres666
autor
22. júl 2024

@rozculena lebo ja som už taký riešim aj pre a proti, nakoniec som taký že furt ocovi poviem všetko na priamo najprv si to naplánujem a potom mu to poviem ako zo svadbou najprv som si všetko obiehal a potom som ocovi povedal vtedy a vtedy bude svadba a bolo

zuza265
22. júl 2024

@patres666 a mas manzelku, alebo si rozvedeny, alebo svadba nakoniec nebola?
Nakoniec ste ostali s dotycnou v kontakte? Ak tak aby ta to ukludnilo opytaj sa jej v akej faze cyklu bola. Spravili ste vsetko co sa dalo. Uz len pockat

rozkvet1
22. júl 2024

@patres666 nepríjemná situácia pre teba. Pre hentu asi nie keď si z toho robí srandu. Ak nemala plodné dni a dala si ešte k tomu tabletku tak tehotná určite nebude.

sevrin
22. júl 2024

Kamarát s bývalou ženou sa tiež spoliehali na neplodné dni. Nevydalo 👶

zuza265
22. júl 2024

@sevrin ale ona aj uzila tabletku po 🙂 spravili co sa dalo…

sevrin
22. júl 2024

@zuza265 hej viem, len som si spomenul na ten kamarátov incident. Raz sme sa o tom bavili a či plodné alebo neplodné, nikdy to nehralo rolu. Nechci vedieť, koľkokrát bola tehotná 😀

patres666
autor
22. júl 2024

@zuza265 D je správne aj keď tu možnosť z nejakého dôvodu nemáš zaradenú som vdovec

patres666
autor
22. júl 2024

@rozkvet1 nevieš súvislosti o tej situácii čo bola pre ňu komická tak to už nehaj byť