Môže tabletka po nechránenom styku pomôcť?
Ahojte mám otázku vcera som mal sex samozrejme s kondómom no ale tu sa už robí všetko na kvantitu nie na kvalitu a čo Boh nechcel kondom sa roztrhol a ja som sa do nej spravil ale bola si potom kúpiť tabletku povedzte mi že ťa tabletka pomôže lebo keď mi povedala že neberie antikoncepciu tak skoro ma infarkt trafil a ona spokojná si tam so mňa srandu robila ďakujem za odpoveď
@patres666 kedze tabletka po neznamena 100% ucinnost a ked bud bude od teba pytat alimenty, tak sa uvidi, ci je "jednoduchsia". To ze sa zaplietla s tebou (podla tvojho vyjadrovania), tak to sa jej cudujem. Ale tak su zeny, kt.chcu len spermie a alimenty a ak je tento typ, tak si jej posluzil a este posluzis na financne krytie.
@vlastnynazor prečo podla môjho vyjadrovanie ono je iné vystupovanie osobne a pissnie na nete v skutočnosti keby si ma poznal by si neveril ze som to písal ja
Ak ju užila dostatocne rýchlo, tak velmi pravděpodobně zaberie. Veď do mesiaca zistis ako to dopadlo, ale myslím že sa nemáš čoho bat.
@patres666
tak ty by si dieta v pohode vychoval a otcovi povedal dedo ? 😂 Takych hrdinov už bolo! A najlepšie sa teda vychováva dieta s jednorazovkou, to hotova rododinna idylka 😁. Vidno, ze o detoch nenas páru, strhni ruzove okuliare a keď si "rodinné a celosvetovo" založený, tak sa nauč prebrať aj zodpovednosť.
@patres666 cigaretami a alkoholom by si skodil "len" sebe, , zatialco tvojim hobby nicis zivot aj tym zenam, ak nie su z rovnakeho sudka aj ty. Napr. tebletka po rozhadze cely hormonalny system, alebo ak nezaberie, moze sa tiez stat, ze sa nenarodi zdrave dieta. Alebo zena pojde na potrat, co je na psychiku nie jednoduche. Ale hlavne, ze ti buchticka chutila...
Pozerám dal som tú otázku ale všetci ma tu sudite .
Kamarát s bývalou ženou sa tiež spoliehali na neplodné dni. Nevydalo 👶

@vanilkovazmrzka iný majú alkohol,cigarety ja mám ženy