Môže test naznačovať cystu alebo tehotenstvo?
@silvia2909 a ty si čo myslíš o tom teste? 🙂
@anonym_b2d01e nikdy som si test nerobila,všade vidím že ženy lovia duchov atď.. a hlavne minule niekto písal že to môže ukazovať aj kvôli cyste tak sa radšej radim a neteším
@anonym_b2d01e nikdy som si test nerobila,všade vidím že ženy lovia duchov atď.. a hlavne minule niekto písal že to môže ukazovať aj kvôli cyste tak sa radšej radim a neteším
@silvia2909 kvôli cyste može a nemusí byť pozitívny. Keď sa snažíte o bábo, úplne by som ho brala ako pozitívny. Tá čiarka je dosť zjavná, a dokonca bez akéhokoľvek skúmania - červená. Toto nie je lovenie duchov, tá čiarka tam je 🙂
@silvia2909 kvôli cyste može a nemusí byť pozitívny. Keď sa snažíte o bábo, úplne by som ho brala ako pozitívny. Tá čiarka je dosť zjavná, a dokonca bez akéhokoľvek skúmania - červená. Toto nie je lovenie duchov, tá čiarka tam je 🙂
@anonym_b2d01e bolo by to krásne, ďakujem za odpoveď 💚
Ved ked planujete a nechranite sa, je tam druha ciarka 🤷 Netusime ani ci Ti meska ms, ak ani to nie, no zopakujes test obden a uvidis.
Ved ked planujete a nechranite sa, je tam druha ciarka 🤷 Netusime ani ci Ti meska ms, ak ani to nie, no zopakujes test obden a uvidis.
@anonym_132411 mešká tretí deň preto som váhala či to nie je málo🙂
@silvia2909 Ciarka tam je. Ci to moze byt cysta? Ano, moze. Myslis si, ze mas cystu?
Pockat, pockat...
Mate cieleny nechraneny sex.
Sex v case ovulacie s erekciou.
Menstruacia meska.
Test.
Test ma viditelnu druhu ciarku...
Je to cysta 🤔🤦♀️🤦♀️
Na to, ze je to tvoj 1.test tak mas celkom "v malicku" takr tie konikovske famy
Pockat, pockat...
Mate cieleny nechraneny sex.
Sex v case ovulacie s erekciou.
Menstruacia meska.
Test.
Test ma viditelnu druhu ciarku...
Je to cysta 🤔🤦♀️🤦♀️
Na to, ze je to tvoj 1.test tak mas celkom "v malicku" takr tie konikovske famy
@kitycat áno z nudy si niekedy čítam diskusie tu a toto sa opakuje tak som si to zapamätala🙂
Asi zalezi aka cysta.
Ja mam cystu ale teda nikdy mi pozitivny test mimo tehotenstva neukazalo.
Ak máte cielenie styk kvôli počatiu, prečo by si si myslela, že máš cystu a nie, že čakáš dieťa? Keď mám sexuálny život a spravím si test, kde mi vyšli dve čiarky tak automaticky mi ako prvé napadne tehotenstvo nie? 🙈
Ak máte cielenie styk kvôli počatiu, prečo by si si myslela, že máš cystu a nie, že čakáš dieťa? Keď mám sexuálny život a spravím si test, kde mi vyšli dve čiarky tak automaticky mi ako prvé napadne tehotenstvo nie? 🙈
@danielad9 mala som pred pár mesiacmi cystu a gyn mi nedal kontrolu či odišla,tak preto mi to napadlo ako jedna z možností - nie jediná 😉

@silvia2909 a ty si čo myslíš o tom teste? 🙂