icon

Môže test s čiarkou znamenať tehotenstvo?

juju_j
18. máj 2024

Ahhoj, co si prosim myslite o tychto testoch? Môže ist o tehotenstvo?

Môže test s čiarkou znamenať tehotenstvo?
veronikaszabova
18. máj 2024

@juju_j preboha, naco testujes 3x behom jedneho dna??? 🤦🤷

Ak chces kontrolovat rast HCG, testuj kazdy druhy den.

thereisabear
18. máj 2024

Ono neplatí, že čím viac testov, tým viac tehotná. Ale áno, tehotenstvo je možné.

olivia_c
18. máj 2024

@juju_j ciarka z 18.05 by mala byt o nieco silnejsia ako ta z 16.05. Na foto mj to tak nepride, ale neviem akk tk je v realite... skus este zajtra rano, ak bude rovnaka akk v predosle dni, tak to nebude dobry signal.

juju_j
autor
18. máj 2024

@olivia_c ďakujem za normálnu odpoveď🙂 ... Zda sa mi ze neni mozno o trolinku ale tie zo 17. boli silnejšie o dost ako ta dnešná...

domka222
18. máj 2024

@juju_j tiež si myslím, že rozdiel medzi 16 a 18 nie je skoro žiadny aj napriek tomu,že 18 bol moč z rána. Však uvidíš

olivia_c
18. máj 2024

@juju_j skus teda dnes vecer alebo zajtra rano, ja som zazila aj biochemicke tehotenstva a testy s nim spojene a teraz som uz tehotna naozaj a tie som sa na zaciatku stresovala, ranne testy boli slabsie ako vecerne. Tak skus uz porovnavat len bud ranne/denne/vecerne. Drzim palce, aby to vyslo 😇

vanilkovazmrzka
18. máj 2024

Predpokladam ze si vsetky fotila v case kedy bol spraveny posledny, teda vsetky starsie od neho su uz irelevantne kedze po 15 minutach sa vysledok uz neda spravne odcitat. Na prvom napriklad nevidim absolutne nic, na poslednom nejaky jemny naznak ciarky by sa dal vidiet.

juju_j
autor
18. máj 2024

@vanilkovazmrzka tento napríklad je ten 17.5 doobeda foteny par minut po spraveny ...

juju_j
autor
18. máj 2024

@vanilkovazmrzka toto je dnešný ranny foteny hned

juju_j
autor
Autor odpoveď zmazal
juju_j
autor
18. máj 2024

Toto sú tie 16.5 fotene hned

zuzanockamt
18. máj 2024

@juju_j Najsilnejšia čiarka sa javí z toho 17.5. Dnešný vyzerá slabšie. Urob test zajtra ráno, ak to nebude silnejšie, tak asi tehotenstvo nebude úspešné.

sisa_s
18. máj 2024

@juju_j a kolko ti meska menstruacia?

juju_j
autor
18. máj 2024

@sisa_s podla kalendára dnes 7 deň... Ale teda neviem to presne lebo odkedy som antiku vysadila mam cyklus kadejaky a posledné dva mesiaca prisla aj skôr o dva a tak...

vanilkovazmrzka
18. máj 2024

@juju_j no tazko povedat… bud si alebo nie si, podla tych testov je to zial stale 50:50. Drzim palce nech to dopadne ako si zelas 🙂 ale ozaj 3x denne testovat je zbytocne 🙂

nevenka
18. máj 2024

A hlavne tieto testy...kup si normalny test, mne najlepsie prisli Woman Secret.

luteam
18. máj 2024

@juju_j ahoj no podla mna tehotna si len snad z toho nebude biochemicke lebo sa mi zda trochu slabsia ciarka dnes drzim palce