Môže test s čiarkou znamenať tehotenstvo?
Ahhoj, co si prosim myslite o tychto testoch? Môže ist o tehotenstvo?

Ono neplatí, že čím viac testov, tým viac tehotná. Ale áno, tehotenstvo je možné.
@juju_j skus teda dnes vecer alebo zajtra rano, ja som zazila aj biochemicke tehotenstva a testy s nim spojene a teraz som uz tehotna naozaj a tie som sa na zaciatku stresovala, ranne testy boli slabsie ako vecerne. Tak skus uz porovnavat len bud ranne/denne/vecerne. Drzim palce, aby to vyslo 😇
Predpokladam ze si vsetky fotila v case kedy bol spraveny posledny, teda vsetky starsie od neho su uz irelevantne kedze po 15 minutach sa vysledok uz neda spravne odcitat. Na prvom napriklad nevidim absolutne nic, na poslednom nejaky jemny naznak ciarky by sa dal vidiet.
@vanilkovazmrzka tento napríklad je ten 17.5 doobeda foteny par minut po spraveny ...
@vanilkovazmrzka toto je dnešný ranny foteny hned
@juju_j Najsilnejšia čiarka sa javí z toho 17.5. Dnešný vyzerá slabšie. Urob test zajtra ráno, ak to nebude silnejšie, tak asi tehotenstvo nebude úspešné.
@juju_j no tazko povedat… bud si alebo nie si, podla tych testov je to zial stale 50:50. Drzim palce nech to dopadne ako si zelas 🙂 ale ozaj 3x denne testovat je zbytocne 🙂
A hlavne tieto testy...kup si normalny test, mne najlepsie prisli Woman Secret.

@juju_j preboha, naco testujes 3x behom jedneho dna??? 🤦🤷
Ak chces kontrolovat rast HCG, testuj kazdy druhy den.