icon

Môže test správne určiť tehotenstvo?

2. máj 2024

Baby čo myslíte?
10tkový už 4 krat mi ukáže aj druhú čiarku a 25 mi ukáže negat 😔

Môže test správne určiť tehotenstvo?
janica_
2. máj 2024

A nie je ti jasne co? Ze test ktory reaguje az pri vyssej koncentracii hormonov este neukazuje a ten s vyssou citlivostou uz ukaze? Ked stupne HCG ukaze aj ten 25kovy.

ns994
Autor odpoveď zmazal
abadka15
2. máj 2024

V tomto prípade by som zašla ku gynekologicke

janica_
18. máj 2024

Ukazuje uz aj 25kovy?

autor
19. máj 2024

@janica_ už je všetko negat, išlo o buochemicke... lekár mi odporučil 3 mesiace počkať

janica_
19. máj 2024

Aj to nejak odovodnil? Vacsinou ak sa telo vycisti samo tak nebrani nic v dalsom snazeni. Pri kyretazi sa odporucaju tri mesiace. Ja som otehotnela mesiac po biochemickom. 4 mesiace od kyretaze

autor
19. máj 2024

@janica_ nepovedal nič k tomu, prezrel ma, povedal že mnoho žien ani nevie že si takym niečím prešli.
Odporúča počkať 3 mesiace, ale ak sa podarí skôr tak je to v poriadku ale hneď ako mi vyjdu testy pozitívne hneď mam prísť a nečakať. Zo spodu som vraj v poriadku

sofia1979
19. máj 2024

Prečo tri mesiace veď si nebola na zákrok ani nič

janica_
19. máj 2024

Ja si myslim ze vsetky tie testy s duchmi niesu falosne pozitivne, len zachytili biochemicke. Drzim palce nech sa podari coskoro ten vytuzeny zazrak 🌸 dobre je, ze povedal ze mate prist hned, z toho vidno ze ma zaujem.

autor
20. máj 2024

@janica_ mne za tým uzakal aj clearblue 1-2. Ale zrejme to odišlo... menzes som mala ako zvyknem mat no mala som také krvné zrazeniny.
Ano to som rada že sa zaujíma