icon

Môže test ukázať falošný výsledok?

haleluja123
2. mar 2014

čaute babi včera som si poobede spravila tehot..test gravitest 10 este v limite mi visli dve ciarocky dost silne dokonca az jedna cierna ....vecer som skusila spravit este jeden no ten uz bol bieli ako sneh 😒 dneska rano som si spravila rapid clear kazetovi a višiel tiez negativny ...myslite ze by mohol prvyy test ukazat falosne pozitívny výsledok?? menstruaciu som mala naposledi v januari od vtedy nic tehotenstvo velmi neberem do uvahy zhladom na to ze moj ciklus si pride kedy chce a aj trva ale toto sa mi este nikdy nestalo ze by mi test vysiel pozitivny neviem co si o tom mam mysliet prossim poradte nema nikto zvas taku skusenos?? 😔 😔

Strana
z2
bajana
2. mar 2014

@haleluja123 tym som nemyslela teba, to bolo len na vysvetlenie, co je biochemicke tehotenstvo....len vela zien sa tu tesi z duchov a potom su sklamane, ked pride MS....

sarinka123
2. mar 2014

Haleluja, ten test biely ako test nemohol byt ten chybny ?
Doteraz tie testy boli takto:
1.) Jedna ciarka - nie ste tehotna
2.) Dve ciarky - ste tehotna
3.) Bez ciarky - test nebol spravny. Zakupte si novy.

uhnakova
2. mar 2014

@haleluja123 mozno sa teda oplati zo dva dni pockat a spravit z ranneho mocu este jeden test, ak dovtedy nedostanes menzes. Potom by to uz malo byt jasne.

haleluja123
autor
2. mar 2014

@bajana hej to je pravda

haleluja123
autor
2. mar 2014

@sarinka123 hej je to tam tak napisane presne

haleluja123
autor
2. mar 2014

@kvecia to mi je luto ale hovori sa do 3-rice vsetko dobre tak drzim palceky 🙂

haleluja123
autor
2. mar 2014

@haleluja123 ale na tom druhom mi visla len jedna 😔

haleluja123
autor
2. mar 2014

@ematko29 ano otazku myslim vazne a testy boli 10tkove tak neviem ako mohli ukazat raz silne dve a potom len jednu nechapacky ma z toho

haleluja123
autor
2. mar 2014

@hviezdicka111 ano ms meska uz dve mesiace ale nikdy som nemala pravidelny cyklus takze to neberem moc do uvahy .... neviem priznaky jedine to ze citim take pichanie na lavej strane vajecnika par sekund a potom nic a mam taky vodnaty vytok neviem ci su to prave tehotenske priznaky inac vsetko ok 😨

hviezdicka111
3. mar 2014

@haleluja123 zbehni ku gyn 🙂 budes mat istejsi vysledok ako z testu 🙂))

ematko29
3. mar 2014

@haleluja123 tak teda ked prídeš od lekára tak daj vedieť,alebo si ešte sprav test.Som strašne zvedavá ako toto dopadne.a ako si to vysvetliť. 😕

haleluja123
autor
3. mar 2014

@ematko29 no tak test som si spravila pred hodinkou z ranneho mocu women secret visla jedna ciarocka 😒 takze tehotenstvo to asi uz nebude ☹

ematko29
3. mar 2014

@haleluja123 och ,ale aj tak mi je to divné,že prv vyšli 2a silné z čoho by mohli vyjsť?nejde mi to do hlavy vôbec.ešte ma napadá,že ten prvý bol pokazený,no som z toho jelen,ale ja by som aj tak kontaktovala lekárku a hlavne ked ti meškajú.

haleluja123
autor
3. mar 2014

@ematko29 hej asi bol ten prvy co bol pozitiv pokazeny no nevadi chystaM SA KU LEKARKE POTOM DAM VEDIET

majka_3
3. mar 2014

zaujimal by ma ten test ako vyzera..nemas ho odfoteny? hod foto...a urcite test opakuj...

haleluja123
autor
3. mar 2014

@majka_3 NEMAM HO ODFOTENY A UZ SOM HO VYHODILA MOHLA SOM SI HO NECHAT ALE ASI BOL TEN TEST POKAZENY UZ TOLKO TESTOV SOM SI ROBILA A LEJ JEDNEN ZNICH POZITIVNY TO JE TROSKU DIVNE

haleluja123
autor
3. mar 2014

NO TAKžE DNESKA TAM MOJ DOKTOR PRE ISTOTU NEBOL 🙄

Strana
z2