icon

Môže to byť chybný test?

28. jún 2024
Môže to byť chybný test?Môže to byť chybný test?Môže to byť chybný test?
Strana
z2
terry658
28. jún 2024

Kúp druhý a sprav znova. Ale toto vyzerá naozaj pozitívne.

simca115
28. jún 2024

Ja byť tebou kúpim si kvalitný drahý test lebo tieto pepino testy sú horšie .

autor
28. jún 2024

@terry658 ten posledny je hned a tie dva po zaschnutý 😩

bela30
28. jún 2024

Ved je pozitivny.

dzulli1980
28. jún 2024

Prečo by mal byť chybný? ... tie testy sú pozitívne.

gejb
28. jún 2024

Ak máš pochybnosti tak jednoducho kup ešte jeden inej značky a vyriešené.

feiticeira
28. jún 2024

ja som mala tieto pepino a podla mna su spolahlive 🙂 jeden pozitivny test ma 7 rokov skoro a druhy je na ceste.... a tieto tvoje su podla mna pozitivne jednoznacne, ziaden duch 🙂

nadejna7
28. jún 2024

Test je podla mna pozitivny a nie chybny 😅

terry658
28. jún 2024

Tak je to jasné. Gratulujem 🥳

bellaa3007
28. jún 2024

@dzulli1980 zrejme dúfa, že bude chybny 🙂

blonde_bella
28. jún 2024

Môže, ale skôr nie. Ja som mala na mamateste čiarku silnejšiu ako ty a bol chybný.
Sprav si ďalší. Inú značku.

ysseba
28. jún 2024

Prečo myslíš, že by bol chybný? Koľko ti mešká menštruácia? Takto to vyzerá, že je pozitívny, naživo sa ti zdá tá čiarka divná? Alebo prečo myslíš, že by mohol byť chybný?

magic08
28. jún 2024

vyzera, ze si neplanovala otehotniet, tak ti dam nadej. raz som mala pozitivny test (prikladam aj foto) a tehotna som nebola. Ale ine znacky testov boli negativne. Tak skus kupit iny test a ked bude zas pozitivny, tak je to jasne.

januska12323
28. jún 2024

Sprav si kvalitnejší ale tieto vyzerajú pozitívne.

autor
28. jún 2024

Bola som pred pol rokom na sterilizácii

autor
28. jún 2024

@magic08 Ano neplánovane skusim iný test 🫣

magic08
28. jún 2024

ty si po sterilizácii a takyto test? uf...
moze to byt este cysta, vraj tie vedia spravit pozitivny test. skus inu značku a uvidis

nevenka
28. jún 2024

@simca115 toto nie je Pepino test...Ale je pravda, ze je menej kvalitny.
I ked, mne duchoval uz aj Livsane, najspolahlivejsie su Woman Secret za mna.

nevenka
28. jún 2024

Oj...po sterilke? 😬
Ale nerob paniku, mne duchuju strasne testy niekedy a nikdy nic, dnes su nekvalitne riadne.
A mas uz dostat MS? Ze ak by si skusila daky s 25 citlivostou, lebo tieto desiatkove lacnaky casto duchuju.
Alebo digi skus, ak uz ma byt MS, mohol by ukazat spolahlivo.

magic08
28. jún 2024

@nevenka ten čo som si robila ja , falosne pozitivny, bol women secret tušim.

ivik4
28. jún 2024

Fu 😱

autor
28. jún 2024
beasy
28. jún 2024

Nie je chybný, je pozitívny len tá tretia fotografia je asi po dlhšom čase kedy už je rozpitý ale je to zvláštne no niekedy sa stáva že testy reagujú aj na brané lieky alebo zápaly v tele

magic08
28. jún 2024

toto nepoznam 🙂

nevenka
28. jún 2024

@magic08 ja myslim tie palickove najobycajnejsie. Mne sa osvedcili, nikdy ani duch. Nemala si skor biochemicke?

magic08
28. jún 2024

@nevenka Nemyslim si, vsetky ostatne testy boli negativne. Pri biochemickom by bola ciarka tiez a ta by postupne slabla.

nevenka
28. jún 2024

@magic08 tak stane sa, mne sa stalo aj s Rapi clear, ze jasne pozitivne, take kazetove a to bolo 5 mesiacov po porode, tak som mala kus nervy aj s muzom, a spravila iny test a ten negativny. Tak stane sa aj take. Podla mna tieto desiatkove isli kvalitou za posledne roky dost dole.
Tak ked som mala biochemicke, je pravda, ze ciarky boli na vsetkych druhoch.

magic08
28. jún 2024

@nevenka ved to, ze stane sa a potom tie nervy, ked to neplanujes 🙂

butterflyeffect
28. jún 2024

No vyzera pozitivne, po sterilke ale teda neviem… hoci minule na ig videla kde par mal dieta z IVF, muz bol na sterilizacii a ona zrazu otehotnela prirodzene, cize obaja uplne v soku. Cize sanca minimalna ale stat sa moze hocico. Skus ale ist kupit nejaky viac znamy a spolahlivejsi test, pripadne digitalny.

ysseba
28. jún 2024

Fuuuha, tak po sterilizácií by som aj ja rozmýšľala, že môže ísť o chybný test. No sprav si ešte jeden, inú značku. Sú tri dôvody prečo môžeš mať pozitívny test:
1. chybný, nekvalitný test. No proste stane sa, preto odporúčam iný test
2. máš cystu alebo niečo iné. Aj mužom vie vyjsť pozitívny tehotenský test, keď majú nádor
3. Si tehotná. 100%-ná je jedine smrť, nič iné, takže aj napriek sterilizácií si mohla otehotnieť. Môže byť, že sterilizácia nebola vykonaná úplne správne, že vajíčkovod sa niekde opäť spojil.
Treba spraviť ďalší a podľa výsledku ísť k lekárovi. Pri takýchto tehotenstvách je zvýšené riziko, že pôjde o mimomaternicové tehotenstvo. Ešte podotknem, že ak by sa aj jednalo o normálne, vnútromaternicové tehotenstvo, máš nárok na bezplatnú interrupciu.

Strana
z2