icon

Môže to byť duch na fotografii?

29. okt 2024

Prosím môže byt toto duch? Musela som dať aspoň ČB filter, na farebnej fotke to vobec nevidno ako to bolo naživo 🙏🏻

autor
29. okt 2024
glade22
29. okt 2024

Zas a znova.. pozitívny test je taký, kde vidieť čiarku na prvý pohľad, bez použitia akýchkoľvek prostriedkov. Všetky ostatné výsledky su negatívne alebo neisté a jediné, čo musíš urobiť, je počkať pár dní a otestovať sa znovu 🙂
Ja osobne tam nevidím vôbec nič

kikusenka1
29. okt 2024

Ani ja tam nič nevidím. Pri všetkých mojich tehotenstvach som si spravila test večer v deň keď mi mala prísť menštruácia a mala som tak také 2 čiarky ze by ich zbadal aj slepý a ja som kolabovala na záchode 😂

dadka1997
30. okt 2024

Test je negativny, vies vobec ako vyzera pozitivny test ? Vyzera tak, ze ciarku budes pekne vidiet, bez toho aby si pouzila filtre

stellarstar
30. okt 2024

Normálne foto nvs dať?

kessica87
30. okt 2024

Tak táto fotka vyhrala 🤣👌

korafly
1. nov 2024

Dievcata, som po biochemickom, teraz druha iui, testujem lebo ak by to bolo biochemicke, chcela by som vediet aby sme vedeli co dalej… , rypanie ignorujem. mamatest, 10dpo vidite tam prosim? Kanalik alebo duch?

mici88
1. nov 2024

@korafly ja som mala na mama test o dosť silnejšiu čiarku a tehotná som nebola. Občas tie testy neukážu správne . Radšej si počkajte 🙂

ailiba
1. nov 2024

@korafly ja tam vidim krasnu slabu ciarku. Drzim palce, nech silnie❤️... Viac sa momentalne neda zhodnotit, ale vyzera to dobre.

korafly
1. nov 2024

@mici88 ano, po biochemickom som sa poucila, ďakujem, musim cakat 🙂

korafly
1. nov 2024

@ailiba dakujem 🙂 uvidime….

korafly
Autor odpoveď zmazal