Môže to byť tehotenstvo?
Dobrý deň stala sa mi taká vec.
Mám 29 rokov zatiaľ nemám dieťa aj keď by som už rada mala.
Asi pred mesiacom som bola v jednej reštaurácii kďe mi jedlo nepadlo veľmi dobre začala som vracať.
Pokazil sa mi žalúdok až tak že som prestala jesť znechutilo sa mi jedlo.Myslela som si že to bude trvať chvíľku kým sa to nepatrí ale nie trvá to už asi mesiac a pól chúť do jedla sa mi nevrátila.Nemozem jesť ani sladké veci vôbec nemám na žiadne jedlo chuť nepotrebujem ani jesť.Mala som vseliaké tehotenské príznaky tak som si spravila test ktorý bol negatívny.No nechuť do jedla stále pretrváva a momentálne som na sebe zbadala že sa mi zväčšili prsia sú ťažšie niekedy v nich cítim bolesť miernu a celkovo sú iné.V podbrušku cítim jemnú bolesť tiež občas.Čo si o tom myslite ?
MS som mala minulí mesiac normálnu no tento mesiac meškala asi 15 dní a keď prišla tak bola veľmi slabá čo u mňa nie je normálne pretože keď mám tak každých 10 minút som na WC proste horor.
@sili82 veď píše že bol negatívny
@aylin21 choď ku gyn a budeš vedieť, inak to asi nezistis a ak nie si, môžeš začať riešiť u iných doktorov ten žalúdok
@aylin21 ahoj, ms mohla meskat prave preto, ze si zmenila stravovanie. Telo mohlo mat starost samo so sebou, aby zabezpecilo zakladne funkcie a vyradilo tie, ktore nie su pre prezitie dolezite.cize aj stimulacia mohla byt odlozena, spomalena, preto sa ti mohol natiahnut cyklus.

A test povedal čo?