Môže to byt tehotnosť?
Ahojte baby potrebujem poradiť. 2dni mi to mešká. Ale som nafúknuta, budím sa z bolesťami brucha, krížov Ako by už už mali prísť, býva mi tak akoby ťažko na žalúdok, a som vkuse unavená prespala by som aj celý deň.. 12.oktobra sme sa s partnerom milovali a spravil sa do mňa. Dieťatku by sme sa samozrejme nebránili. No stala sa mi divná vec 2krat sa mi prisnilo o tehotenskom teste. V prvom sne som si ho len bola kupovať a v druhom mi vyšiel pozitívny. Tak soľ trosku zmätená no. Na test je ešte skoro tak preto sa idem zatiaľ aspoň takto k vám po informovať. Do toho som aj štíhlunka 155cm a 40kg pribrať sa mi nedarí nech robím čokoľvek. Ďakujem za vaše názory. Pre info mam 21.
@xjakubikovak viem ale chcem ešte pár dní počkať resp. Kým príde priateľ s práce aby to bolo prekvapenie ak to vyšlo ☺️
Kiežby existoval vynález, ktorý zodpovie túto otázku do 2 min 🤣a keď chcete to mat ako prekvapenie, tak by bolo jednoduchšie to zistiť skôr a nepovedať mu to, kým nechcete ako potom byt sklamaní všetci naraz
sprav si test .. ukaza mu ho mozes ked dojde z prace ved. a tie sny no.. aj mne sa to stavalo ked som stresovala že som tehotna a stale sa mi snivalo o testoch
@snazilka_bio_mamka áno áno len 2dni meškania sa mi zdá ešte dosť málo tak ešte trošku počkám a testnem sa a co sa týka tých snov tak tiež to vnímam tak ze môžu byť zapríčinené len stresom 🙂
@dea663 ahoj kup si digitalny tehotensky test ale pockaj este par dni a tak si ho urob ale mal by uz ukazat aj teraz alebo si kup obycajny test ...ja som mala tiez taketo priznaky
@dea663 priznaky su az po uhniezdeni vajicka - ked sa zvysuje hladina HCG v krvy. Tak si sprav test a uvidis.
Zbytocne tu budeme teoretizovat.
Btw tie "priznaky" mozu byt aj PMS.
Kolko si DPO?
Ano aj toho som si vedomá že môžu byť aj PMS, lenže som jeden deň aj trošku špinila presnejšie asi týždeň po styku. Tak preto som trosku znepokojena.
@dea663 a kolko si teda po ovulacii?
ked sa Ti najblizsie bude snivat o vyhernych cislach v sportke, daj vediet 🙂
jedine riesenie je test...
Mala som to iste len ja som nakoniec dostala na 5den meskania a teda plna palba 🤦🏽♀️
2 dni je ešte malo ešte ty kľudne moze dojst ,ešte počkaj tak 2 až 3 dni pre istotu, co sa týka príznakov ja ich mávam každý mesiac a tehotná nie som 😁
@dea663 mam 44r a PMS mavam,a le nei kazdy cyklsu. su obdobie, ked byva, su obdobia, ked nebyva a aj prejavy su rozne. preto sa netreeba fixovat na to, ze vsak toto nemavam. raz sa to zacat moze.
co sa tyka tehu. ak neviems kedy si mala ovu, tak su 2 moznosti, mala si oculkz posunutu a tu zavisi od toho ako, ci dopredu,a elbo dozadu a je tu aj moznost, ovela castejsia, ze si mala ovulku klasika uprostred cykslu. ak ti 2 dni meska, je tu moznost, ze tehu si a je tu velka pravdepodobnost, ze to test ukaze. ak by aj nie, tak mozes za par dni zopakovat. nefixuj sa na to, ze tehu si,a lebo nie si. proste su tu 2 moznosti. takto sa vyhnes velkemu sklamamiu,a j ked malemu sklamaniu asi nie, ale tomu sa uplne nevyhnes.
@veronikaszabova po ovulke som 17 dní 11.10 som mala a12teho bol sex.
@dea663 a uz si si spravila aspon test?
Tolko dni po ovulacii uz budes mat jasny vysledok
@veronikaszabova áno a vyšiel negatívny a ms stále nikde a vkuse mi je zle od žalúdka a to ze som jak Ruženka lebo by som v kuse len spala to ani nehovorím 🤦♀️🤦♀️
@dea663 jej sme rovnako "veľké" :D ja mam 154cm a 40kg. Keď som rodila mala som 46kg a hneď po pôrode naspäť svoju postavu :D
@alzbeta1991 jeej tak to je super 😁😁 Ja som dnes skúsila jeden pokus 😂😂 zajtra sa idem testnut a uvidíme ci sato bude zhodovať alebo si len moje telo zo mňa róbi dobrý deň no 😂😂

@dea663 keď ti ms mešká môžeš si spraviť test