icon

Môže to byt tehotnosť?

dea663
27. okt 2020

Ahojte baby potrebujem poradiť. 2dni mi to mešká. Ale som nafúknuta, budím sa z bolesťami brucha, krížov Ako by už už mali prísť, býva mi tak akoby ťažko na žalúdok, a som vkuse unavená prespala by som aj celý deň.. 12.oktobra sme sa s partnerom milovali a spravil sa do mňa. Dieťatku by sme sa samozrejme nebránili. No stala sa mi divná vec 2krat sa mi prisnilo o tehotenskom teste. V prvom sne som si ho len bola kupovať a v druhom mi vyšiel pozitívny. Tak soľ trosku zmätená no. Na test je ešte skoro tak preto sa idem zatiaľ aspoň takto k vám po informovať. Do toho som aj štíhlunka 155cm a 40kg pribrať sa mi nedarí nech robím čokoľvek. Ďakujem za vaše názory. Pre info mam 21.

xjakubikovak
27. okt 2020

@dea663 keď ti ms mešká môžeš si spraviť test

dea663
autor
27. okt 2020

@xjakubikovak viem ale chcem ešte pár dní počkať resp. Kým príde priateľ s práce aby to bolo prekvapenie ak to vyšlo ☺️

janka_266
27. okt 2020

Kiežby existoval vynález, ktorý zodpovie túto otázku do 2 min 🤣a keď chcete to mat ako prekvapenie, tak by bolo jednoduchšie to zistiť skôr a nepovedať mu to, kým nechcete ako potom byt sklamaní všetci naraz

snazilka_bio_mamka
27. okt 2020

sprav si test .. ukaza mu ho mozes ked dojde z prace ved. a tie sny no.. aj mne sa to stavalo ked som stresovala že som tehotna a stale sa mi snivalo o testoch

dea663
autor
27. okt 2020

@janka_266 tiež pravda 🙂 tak počkám ešte pár dní keďže 2dni meškania ešte nemusia nič znamenať i keď mám vyššie uvedené príznaky no ale tak obávam sa že to môže mať aj iné príčiny. Ale samozrejme testnem sa ak stále neprídu. A uvidime☺️

dea663
autor
27. okt 2020

@snazilka_bio_mamka áno áno len 2dni meškania sa mi zdá ešte dosť málo tak ešte trošku počkám a testnem sa a co sa týka tých snov tak tiež to vnímam tak ze môžu byť zapríčinené len stresom 🙂

slniecko187
27. okt 2020

@dea663 ahoj kup si digitalny tehotensky test ale pockaj este par dni a tak si ho urob ale mal by uz ukazat aj teraz alebo si kup obycajny test ...ja som mala tiez taketo priznaky

veronikaszabova
27. okt 2020

@dea663 priznaky su az po uhniezdeni vajicka - ked sa zvysuje hladina HCG v krvy. Tak si sprav test a uvidis.
Zbytocne tu budeme teoretizovat.

Btw tie "priznaky" mozu byt aj PMS.

Kolko si DPO?

dea663
autor
27. okt 2020

Ano aj toho som si vedomá že môžu byť aj PMS, lenže som jeden deň aj trošku špinila presnejšie asi týždeň po styku. Tak preto som trosku znepokojena.

veronikaszabova
27. okt 2020

@dea663 a kolko si teda po ovulacii?

fokuska
27. okt 2020

@dea663 Ano, mozes byt tehotna. Ak as nechraneny styk, tak je tu moznost ze si tehotna. A vsetky tie priznaky tiez znamenat hocico ine. Mas to teda 50:50, sama vies, ze tehotna byt mozes, ale s testom chces pockat... tak neviem potom aky ma byt zaver tejto diskusie :D

janka_266
27. okt 2020

@dea663 mne ukázal test hneď ráno v deň očakávanej ms, takze ja by som testovala hneď 😃nevedela by som takto čakať 😃

cookie29
27. okt 2020

ked sa Ti najblizsie bude snivat o vyhernych cislach v sportke, daj vediet 🙂

jedine riesenie je test...

lubiss
27. okt 2020

Mala som to iste len ja som nakoniec dostala na 5den meskania a teda plna palba 🤦🏽‍♀️

domisha02
27. okt 2020

2 dni je ešte malo ešte ty kľudne moze dojst ,ešte počkaj tak 2 až 3 dni pre istotu, co sa týka príznakov ja ich mávam každý mesiac a tehotná nie som 😁

dea663
autor
27. okt 2020

@lubiss kks šla som sa najesť a zrazu bum po 2och s ústach ma tak naplno že som myslela ze budem tyckovat kks 🤦‍♀️🤦‍♀️ pri mzs sa mi nič s tohto co sa mi deje teraz nedeje to je to och 🙈🙈

majamat
27. okt 2020

@dea663 mam 44r a PMS mavam,a le nei kazdy cyklsu. su obdobie, ked byva, su obdobia, ked nebyva a aj prejavy su rozne. preto sa netreeba fixovat na to, ze vsak toto nemavam. raz sa to zacat moze.

co sa tyka tehu. ak neviems kedy si mala ovu, tak su 2 moznosti, mala si oculkz posunutu a tu zavisi od toho ako, ci dopredu,a elbo dozadu a je tu aj moznost, ovela castejsia, ze si mala ovulku klasika uprostred cykslu. ak ti 2 dni meska, je tu moznost, ze tehu si a je tu velka pravdepodobnost, ze to test ukaze. ak by aj nie, tak mozes za par dni zopakovat. nefixuj sa na to, ze tehu si,a lebo nie si. proste su tu 2 moznosti. takto sa vyhnes velkemu sklamamiu,a j ked malemu sklamaniu asi nie, ale tomu sa uplne nevyhnes.

lubiss
27. okt 2020

@dea663 ani ja a prave mi teraz krutilo brucho - uz som sa zacinala tesit ale hold smola

dea663
autor
28. okt 2020

@veronikaszabova po ovulke som 17 dní 11.10 som mala a12teho bol sex.

veronikaszabova
28. okt 2020

@dea663 a uz si si spravila aspon test?
Tolko dni po ovulacii uz budes mat jasny vysledok

dea663
autor
28. okt 2020

@veronikaszabova áno a vyšiel negatívny a ms stále nikde a vkuse mi je zle od žalúdka a to ze som jak Ruženka lebo by som v kuse len spala to ani nehovorím 🤦‍♀️🤦‍♀️

alzbeta1991
30. okt 2020

@dea663 jej sme rovnako "veľké" :D ja mam 154cm a 40kg. Keď som rodila mala som 46kg a hneď po pôrode naspäť svoju postavu :D

dea663
autor
30. okt 2020

@alzbeta1991 jeej tak to je super 😁😁 Ja som dnes skúsila jeden pokus 😂😂 zajtra sa idem testnut a uvidíme ci sato bude zhodovať alebo si len moje telo zo mňa róbi dobrý deň no 😂😂