Môže to byť uhniezdenie?
Baby, mate niektora skusenosti s ružovým výtokom?Posledna MS mi skoncila 26.6 . Den po 27.6 sme mali nechraneny styk, cyklus sa mi pohybuje od 28-35den.Miminku sa nebranime 🙂 v sobotu 5.7 na 15den od MS som si vsimla tri kvapocky krvi na toaletnom papieri a nasledne som spozorovala slaby ruzovy vytok ktory som mala este ajv pondelok.V pondelok som si robila ovulavny test, ktory vysiel negat. Takze ovu to byt nemohla nakolko ovulaciu pocitujem a vnimam nakolko sa mi vtedy objavuje tahavy hlien alebo hnedy vytok.Ale teraz to bol ruzovy vytok este som sa s tym nestretla, citila som aj slabe tlaky v podbrusku a trochu ma pobolievaju aj prsia po bokoch ako pred MS.Ale do ms je este daleko.Mohlo to byt aj implantavne spinenie? Mohlo sa teda zadarit hned po MS?....
@majka_ka89 Tak ja uz neviem, meska mi to uz 7 dni, bezalna teplota 37 stupnov , zacali ma boliet prsia, teda bocna strana prs a sem tam ma pichne v podbrusku a mam vytok. A test stale negativny, pokial by som bola tehotna, tak podla poslednej menstruacie by som bola v 4 tt a 6 dni.
Neviem co dalej.... 😒
@majka_ka89 skoda, ze to navylo tebe, nevadi dalsi mesiac bude urcite priaznivejsi 😉
@mudreocko tak vyzera to nadejne. Ja si z toho tazku hlavu nerobim, asi este nie je ten spravny cas 🙂. No niektorym ženam ukaze 2 // az po dvoch tyzdnoch meskania, mojej mamine testy neukazali tehu vobec a to uz koncila 2.mes. a pred koncom 3tieho jej lekar zistil tehu a vsetky testy boli neg. Tak pockaj este tyzden a chod k lekarovi a ten ta pozrie. Ale podla mna si tehu tak nestresuj a uzivaj si to. 🙂 Ja som si nasadila tehu vitaminy nieco ako femibion a pravdepodobne vyskusam aj ovu testy aby som presne vedela kedy mam ovu, tak uvidime ci sa mi bude chciet poctivo testovat 🙂
@majka_ka89 mas pravdu 🙂 ja som si kupila vcera Femibion, no su brutal drahe, ake mas ty?
@mudreocko ja som v Irsku takze nejake Pregnance ale ako doplnok ked sa snazis lebo ak by som otehotnela tak ta rada ma potom dalsie ze Pregnance mum and baby plus,... Ale je to podobne ako Femibion. Tak uvidim co z toho bude. Tak za tieto som vela nedala 30 tabliet 14eur.
@majka_ka89
Takze dnes som bola u gynekologa. A....som tehotna!!! 😀 test stale negativny..no babo je tam 🙂
@mudreocko wau, super, gratulujem, v ktorom si týždni?
Normálne ma to potešilo 🙂 Nech všetko prebieha v poriadku, sa neskutočne teším s tebou. 🙂
@mudreocko inak pravdupovediac, sa cítim trocha zvláštne.
Lebo MS prišla v sobotu ráno s ukrutnými bolesťami (až som plakala) po hodine a pol odzneli, najskôr to bolo len špinenie potom krv taka červená, nedeľa znova len také silnejšie špinenie, pondelok takmer nič, jedna intimka a včera už čisto. Ale čo je na tom zvlaštne, že bežne mávam MS 4-5 dni ale prvé dva dni mega silné, že nestíham výmeny tamponov ani vložiek. A stále ma pichá v podbrušku na ľavej strane aj prsia sú stále trocha citlivé. Tak mám z toho divné pocity. Ale tak počkám do ďalšej MS, že ako bude a či vôbec bude 🙂
@majka_ka89 dakujem, ja sa z toho strasne tesim, aj ked som to ako keby vedela, len som to potrebovala este pocut od doktora 🙂
Nooo s tebou to este uvidíme, nemohlo to byt uhniezdenie? U niekoho to trva aj 5 dni sem tam krvacanie slabe.
Som presne v 5 tyzdni 0 dni. 🙂
@mudreocko pekne, tak nech ide všetko ako má. No so mnou je to zaujímave, uvidíme čo z toho bude 🙂
Neviem ti fakt povedať, čo to mohlo byť a asi to nechám zatiaľ takto, nebudem nad tým rozmýšľať a uvidím v septembri 🙂
@majka_ka89 ok a nezabudni dat potom vediet 😉
Ahojte chcem sa opytat pokúšali sme sa 16.8 o babo a dnes 26.8 som si robila uz 3 test a bol negatívny. Mam bolesti v podbrušku a aj slabohnedy výtok som mala asi 2-3 dni. Len uz tomu neverím ked 3 testy ukázali negatív 😔co si myslite vy? Ďakujem
@inka791 testovala si príliš skoro
Ja som nedočkava a zajtra mam dostať mam pravidelný cyklus 28
@agathachristie všade píšu ze uz 10 den ukáže ale slabučko
@inka791 áno v 50% prípadov
http://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-t... tak v 67% aby som bola presná
agathachristie Tak este stale mozem dúfať 😉 zajtra uvidime ci dojde mrcha ale dufam ze ne. Mam uz vsetko možné v hlave co čítam a uz sama neviem co a ako . Diky
@agathachristie ty si aká dobrá aj percenta vies? Ja som strasne hrrr brrr a kazdy den je jak mesiac pre mna. Divne pocity mam, co som nikdy nešla o 22 hod spat tak uz chodím , v podbrušku
Bolesti, výtok a teraz neviem ci ma boli v podbrušku ze dostanem alebo sa mi uložilo 😔
@inka791 mavas pravidelny cyklus a jeho trvanie? To ze ste skusali babo 16teho nezmanema z pravidla. ze si uz 10 dni tehotna..vies kedy si mala cca ovulaciu? Mna muz ukecal si spravit test 7 dni po styku 🙄 a bol samozrejme snehobiely..v den ocakavanej ms bola aj druha ciarka, co bolo cca dalsich 7 dni..a mam tiez 28dnovy cyklus..skusa zajtra a zas o 2 dni..drzim palce
@inka791 pravdepodobne to bolo uhniezdenie, urob si test najskôr v prvy den meskajucej menstruacie. Ja som tiez bola nedockava a uz asi 4 dni po ovulacii som si robila som si testy kazdy druhy den. Ale to je zbytocne ale ja nedockava som dufala ze nieco uvidim. Teraz mi to meska 7 dni a testy stale negativne ale gynekolog mi dnes potvrdil nehotenstvo aj tak 🙂 Cize treba cakat, viej je to hrooozne cakat 😀
@inka791 ak mas tie pocity ako mas, tak to vyzera nadejne...skus otestovat ob den, zajtra a zas o dva dni, ak sa aj mimi uhniezdilo, co moze trvat aj 9dni, HCG stupa pomalicky a tebe to moze ukazat aj tyzden po ocakavanej ms..daj vediet ako..ach taaa nedoclavost ze 😉 pozri @mudreocko je tehu a aj tak ma negativne testy..tiez to vie poriadne nastvat ze?
@mudreocko pozri si to www.centrum jonas.sk

@mudreocko jejda super, tesim sa s tebou. Ja mam dnes akurat 1DC dorazila o 6tej rano, tak zacinam tento mesiac nanovo, co uz 🙂 snad sa zadari