Môže to byť uhniezdenie?
Baby, mate niektora skusenosti s ružovým výtokom?Posledna MS mi skoncila 26.6 . Den po 27.6 sme mali nechraneny styk, cyklus sa mi pohybuje od 28-35den.Miminku sa nebranime 🙂 v sobotu 5.7 na 15den od MS som si vsimla tri kvapocky krvi na toaletnom papieri a nasledne som spozorovala slaby ruzovy vytok ktory som mala este ajv pondelok.V pondelok som si robila ovulavny test, ktory vysiel negat. Takze ovu to byt nemohla nakolko ovulaciu pocitujem a vnimam nakolko sa mi vtedy objavuje tahavy hlien alebo hnedy vytok.Ale teraz to bol ruzovy vytok este som sa s tym nestretla, citila som aj slabe tlaky v podbrusku a trochu ma pobolievaju aj prsia po bokoch ako pred MS.Ale do ms je este daleko.Mohlo to byt aj implantavne spinenie? Mohlo sa teda zadarit hned po MS?....
@majka_ka89 ahoj ja Mam az 23.9 dostať len ráta sa od 1dna ovu alebo posledného dňa tych 10 dni?
@inka791 ahoj, no rata sa to od dna po OVU, napr. ja som mala ovu 6.9, tak teraz mám 9DPO. A kedže ty by si mala dostať až 23.9, tak si myslím, že máš ešte čas. Radšej predchádzať sklamaniam. Ved ten týždeň ubehne ako voda 🙂 aspoň mne sa to tak zdá.
Ahojte dnes je 6 den od Ovu mam bazalnu teplotu 38 sem tam ma pobolievalo v podbrušku a mala som taky slabý výtok myslite ze sa nam podarilo ,,???
@inka791 🙂 emryjo sa uhniezduje na 8-9 den po oplodnení..múdra budeš o 14 dni ked ti bude meškat menzes a ked ti odoberu krvi či si tehotná
No 23.9 Mam dostat to uz budeme na dovolenke tak dufam ze uz nepríde mrcha😉neviem ale mávam pichanie miestami dufam ze to vyjde pokúšame sa po 1 krat 😉
@maminka1986 všade píšu od 5-10 dňa neviem potom co to je
@inka791 tabulkami sa nedá riadit každá žena je iná...na 5 den sa LEN oplodnuje vajičko..uhniezduje sa medzi 8-10 dnom ...mne sa uhniezdilo cca 9 den po oplodnení...a aj tak je to skoro rozmyšlať či si alebo nie si..budeš vedet ked ti bude meškať..my sme sa snažili necelé 4 roky za každým som myslela že jej to uhneizdnenie a nič nebolo iba menzes ...radšej predchádzat sklamaniu..teplotu možeš mat kludne 38 zaleži kedy meriaš..ja som aj v den menzesu mavala vysoku a už išla krv...takže nato sa spoliehat nedá...
Ahoj babulky...chcem sa s vami poradit. Tento mesiac som lrestala uzivat hak na doporucenie mojej dr. S priatelom sme nali niekolkokrat nechraneny styk, sice vravel, ze si je isty, ze mu nic "neuslo" ale mne sa to nejko nepozdava..mam bolesti v podbrusku ako keby som mala kazdu chvilu dostat ms, citim sa nafuknuta, nemam moc chut do jedla, mala som problemy s neustalym chodenim na wc a cikanim (myslela som si, ze som prechladnuta a dala som si brusnicove tabletky), dnes som mala aj trosicku krvavy vytok a velmi ma dnes pichalo v pravom vajecniku...myslite, ze mozem byt tehotna a ide o uhniezdovanie alebo je to skor len nejaky zapal alebo sa moje telo len spamatava z vysadenia hak? Mali ste niektora podobnu skusenost? Dakujem za kazdu odpoved 🙂

@zuzulik1986 a u toho lekara si bola?