icon

Môže to byť uhniezdenie?

vejka1
6. júl 2015

Baby, mate niektora skusenosti s ružovým výtokom?Posledna MS mi skoncila 26.6 . Den po 27.6 sme mali nechraneny styk, cyklus sa mi pohybuje od 28-35den.Miminku sa nebranime 🙂 v sobotu 5.7 na 15den od MS som si vsimla tri kvapocky krvi na toaletnom papieri a nasledne som spozorovala slaby ruzovy vytok ktory som mala este ajv pondelok.V pondelok som si robila ovulavny test, ktory vysiel negat. Takze ovu to byt nemohla nakolko ovulaciu pocitujem a vnimam nakolko sa mi vtedy objavuje tahavy hlien alebo hnedy vytok.Ale teraz to bol ruzovy vytok este som sa s tym nestretla, citila som aj slabe tlaky v podbrusku a trochu ma pobolievaju aj prsia po bokoch ako pred MS.Ale do ms je este daleko.Mohlo to byt aj implantavne spinenie? Mohlo sa teda zadarit hned po MS?....

Strana
z20
sibalka21
14. sep 2015

@zuzulik1986 a u toho lekara si bola?

inka791
14. sep 2015

@majka_ka89 ahoj ja Mam az 23.9 dostať len ráta sa od 1dna ovu alebo posledného dňa tych 10 dni?

majka_ka89
15. sep 2015

@inka791 ahoj, no rata sa to od dna po OVU, napr. ja som mala ovu 6.9, tak teraz mám 9DPO. A kedže ty by si mala dostať až 23.9, tak si myslím, že máš ešte čas. Radšej predchádzať sklamaniam. Ved ten týždeň ubehne ako voda 🙂 aspoň mne sa to tak zdá.

inka791
16. sep 2015

Ahojte dnes je 6 den od Ovu mam bazalnu teplotu 38 sem tam ma pobolievalo v podbrušku a mala som taky slabý výtok myslite ze sa nam podarilo ,,???

maminka1986
16. sep 2015

@inka791 🙂 emryjo sa uhniezduje na 8-9 den po oplodnení..múdra budeš o 14 dni ked ti bude meškat menzes a ked ti odoberu krvi či si tehotná

sibalka21
16. sep 2015

@inka791 to je straaasne skoro na priznaky a pokial viem po ovu byva teplota vyssia este par dni. Takze najskor o dva tyzdne sa dozvies

inka791
16. sep 2015

No 23.9 Mam dostat to uz budeme na dovolenke tak dufam ze uz nepríde mrcha😉neviem ale mávam pichanie miestami dufam ze to vyjde pokúšame sa po 1 krat 😉

inka791
16. sep 2015

@maminka1986 všade píšu od 5-10 dňa neviem potom co to je

maminka1986
17. sep 2015

@inka791 tabulkami sa nedá riadit každá žena je iná...na 5 den sa LEN oplodnuje vajičko..uhniezduje sa medzi 8-10 dnom ...mne sa uhniezdilo cca 9 den po oplodnení...a aj tak je to skoro rozmyšlať či si alebo nie si..budeš vedet ked ti bude meškať..my sme sa snažili necelé 4 roky za každým som myslela že jej to uhneizdnenie a nič nebolo iba menzes ...radšej predchádzat sklamaniu..teplotu možeš mat kludne 38 zaleži kedy meriaš..ja som aj v den menzesu mavala vysoku a už išla krv...takže nato sa spoliehat nedá...

termoska15
5. nov 2015

Ahoj babulky...chcem sa s vami poradit. Tento mesiac som lrestala uzivat hak na doporucenie mojej dr. S priatelom sme nali niekolkokrat nechraneny styk, sice vravel, ze si je isty, ze mu nic "neuslo" ale mne sa to nejko nepozdava..mam bolesti v podbrusku ako keby som mala kazdu chvilu dostat ms, citim sa nafuknuta, nemam moc chut do jedla, mala som problemy s neustalym chodenim na wc a cikanim (myslela som si, ze som prechladnuta a dala som si brusnicove tabletky), dnes som mala aj trosicku krvavy vytok a velmi ma dnes pichalo v pravom vajecniku...myslite, ze mozem byt tehotna a ide o uhniezdovanie alebo je to skor len nejaky zapal alebo sa moje telo len spamatava z vysadenia hak? Mali ste niektora podobnu skusenost? Dakujem za kazdu odpoved 🙂

Strana
z20