icon

Môže žena otehotnieť po pôrode?

nika95
22. júl 2014

Ahoj chcela som sa spytat , ci moze zena po porode otehotniet , dcerka sa mi narodila 2 maja , sestonedelie som mala aj prvy menzes 21.06.2014 a mala som dostat 28.07.2014 a meska mi uz 4 dni mala som po skonceni menzesu nechraneny styk s manzelom cele 3 tyzdne a nechaval to vo mne , dnes som si robila test 25 citlivostou a bola tam uplne slabucka ciarka druha , som objednana ku gynekologovi v piatok mam obavy lebo dcerka ma len 3 mesiace 🙂 ☹

nika95
autor
22. júl 2014

no hej mala som ho , si pametam ze hej ale boli ma podbrusko ako ked som bola prvykrat tehotna

vejula
22. júl 2014

@nika95 tak o 2 - 3 dni sprav znova test, budeš mudrejšia 😉

nika95
autor
22. júl 2014

som v piatok objednana na gndu test si spravim za dva dni

smoulinka13
22. júl 2014

mala si dostat mms 28.7? vsak dnes je 22.7 nie? ci?

nika95
autor
22. júl 2014

som pretukla cislo mala som dostat 19.07

smoulinka13
22. júl 2014

@nika95 aha..no som zvedava..ja by som brala hned 2 deticky naraz 🙂 drzim palce nech to vyjde tak ako si zelas

nika95
autor
22. júl 2014

som si nevsimla ze som to pretukla tie pismema mame novz notebook a hlupa klavesnica

nika95
autor
22. júl 2014

dakujem velmi pekne

kivinecka
22. júl 2014

@smoulinka13 ved presne to.nesedi ani mne🙂

prasiatko30
22. júl 2014

@jahodka8 pokial jej uz na teste vysli dve palicky aj ked slabe tak musela otehotniet uz pred viac ako 72h - nemozes jej poradit nech si zobere tabletku po pri takychto pripadoch - ta je na to aby si si ju zobrala hned po nechranenom pohlavnom styku - ked bud zlyhala pravidelna forma antiky alebo ked sa proste zadarilo bez antiky ale aj to nemozes brat tuto tbltku ako formu beznej antiky - ale na to si treba aj nieco o sebe a fungovani vlastneho tela precitat a aktivne sa informovat= vyhladavat informacie, ktore by ti mohli byt prospesne a vzdelavat sa

smoulinka13
22. júl 2014

@nika95 potom daj vediet ako vysiel test 😉 ak by si aj bola tehotna, dakuj bohu ze mas taky dar mat deticky, my sa pokusame uz kolko a stale nic..

nika95
autor
22. júl 2014

ano dam vediet neboj za dva dni si robim test a potom napisem ako dopadlo na gynde , dakujem mu len nevhod si to zazelal ved on vie co ma robit ked sme chceli mat prve otehotnela som hned po mesiaci aj daco , a teraz sa mi to nehodi moc , mi sme to nechali vtedy na nahodu nemyslela som na to vies co by ti pomohlo keby ste isly niekam s manzelom na dovolenku alebo na vykend a nechat to na prirodu

barborav
22. júl 2014

Toto je asi for nie?nikto mi nepovedal ze mozem otehotniet tak skoro po porode -to si napisala. Aha. Tak to potom ver aj tomu,ze kojenie je antikoncepcia pri druhom dietati. Minule sa tu jedna pytala ci skodi trava v tehotenstve. A tvoja otazka sa mi zda celkom podobna urovnou vedomosti. Prepac ak som trosku nabrusena. V kazdom pripade prajem,aby ak,bolo dieta zdrave a darilo sa vam. Ps:studuj a vela citaj.

lulu369
22. júl 2014

@nika95 Ahoj, tá čiarka hovorí za všetko...Lekár ti v piatok určite tehotenstvo potvrdí.

nika95
autor
22. júl 2014

aj ja si myslim mam tie iste priznaky ako pri prvej 🙂

smoulinka13
22. júl 2014

@nika95 na prirodu sme to nechavali uz dlho..takze uz sa spoliehame na medicinu v tomto pripade 😉 zelam vam krasne a zdrave babatko 🙂

nanca5
22. júl 2014

Ja som dôkaz že môže 😀 Dcérka mala 2 mesiace keď som bola ,,zase" v tom 😀
to tretie bude musieť ale už počkať 😉

nika95
autor
22. júl 2014

dakujem velmi pekne , drzim palce aj tebe 😀

vege1
22. júl 2014

@nika95 ja by som s tebou menila hned 🙂 Viem, ze ti to teraz pride tazke, ale ak si ozaj tehotna, deticky sa ti spolu vyhraju a budu mat kvoli podobnemu veku skoro rovnake potreby 😉 Ja tak sudim podla kamosky z detstva. Ona s bratom mali rozdiel iba jeden rok a dalsi bracho nasledoval o dalsie dva roky 🙂

novaadka
22. júl 2014

@nika95 Ale veď dnes je ešte len 22.7. a menzes máš dostať 28.7., takze ti nemeska. Ale ta čiarka na teste hovorí asi za všetko 🙂

nika95
autor
22. júl 2014

nanca5 a mala si aj menzes vtedy prvy krat po sestonedeli ,

kivinecka
22. júl 2014

@novaadka skus si precitat riadky vysie mala mat 19teho

nika95
autor
22. júl 2014

novaadka napisala so to chybne napisane mala som dostat 19.07.2014

nika95
autor
22. júl 2014

vege1 jakto ze by si menila , no ved hej budem to mat rychlo za sebou 🙂 🙂

lulu369
22. júl 2014

@nika95 si síce mladučká, ale aj keď to bude najmä prvý rok veľmi náročné, určite to zvládneš ako kopa iných žien, ktoré majú detičky do roka 😉
My teraz čakáme 3. bábo (bolo neplánované a tehu nás dosť zaskočilo). Prvú dcérku som kojila 2 roky a prestala som ju kojiť len preto, že som počas kojenia nemala vôbec menzes, s manželom sme si nedávali pozor vždy sme išli naplno no u mňa bolo kojenie 100% antikoncepcia. O synčeka sme sa snažili 9 mesiacov. Toho som kojila 17 mesiacov, tiež som počas kojenia menzes nemala no ovulku áno. S manželom sme si dávali pozor (HAK som nechcela, nakoľko manžel pracuje v zahraničí a domov chodí len na týždeň a 3 týždne je preč). Keď som prestala kojiť synčeka, tak som čakala kedy príde menzes a chcela som ísť k doktorovi pýtať si HAK. No prvý menzes prišiel v čase keď som už znova bola tehotná

nika95
autor
22. júl 2014

aha , no nic ine mi nezostava len budem na to sama mama mi moze pomahat sem tam ta ma ine starosti a svokra ta chodi pracovat ze cestuje a manzel chodi domov kazde dva tyzdne s nemecka piatok v noci pride a nedelu poobee odide moc casu sme na seba nemaly a uzili sme si to naplno ked mal dovolenku 3 tyzdne ja sa bojim ze budem mat dvojicky mam vysoke riziko ich mat , musim sa yacat tesit na noveho clovecika

kaprkapr
22. júl 2014

@lulu369 ovulacia bez kramov to sa da?ja som myslela ze nie.ze po kazdej ovulacii musia prist kramy?ako si vedela ze mas ovulku?nejake priznaky?dakujem.

asocial
22. júl 2014

@nika95 tak medzi mojim muzom a jeho bratom je rozdiel necely rok...takze ano, je to mozne...

vege1
22. júl 2014

@nika95 vies, my sme o drobca prisli po pomerne dlhom case snazenia a bojim sa, ze sa mi znovu nepodari otehotniet. Takze ja by som asi brala aj 3 tesne po sebe, keby nam Boh nadelil 🙂

lulu369
22. júl 2014

@kaprkapr dá sa. mne môj gynekológ povedal, že to že žena nemá krámy neznamená, že nemôže otehotnieť...to že mám ovulku som vedela podľa výtoku. Každý mesiac som mávala cca 3 dni prisvitný, ťahavý výtok. Takže teraz keď som šla za doktorom s tým, že som tehotná počítala som že som v nejakom 6 tt, no skoro som skolabovala keď mi povedal, že som v 10 tt 😀 Podľa kramov mi termín vychádza na 1.11. 14, ale termín mám 6.10.14 🙂