Môže žena otehotnieť po pôrode?
Ahoj chcela som sa spytat , ci moze zena po porode otehotniet , dcerka sa mi narodila 2 maja , sestonedelie som mala aj prvy menzes 21.06.2014 a mala som dostat 28.07.2014 a meska mi uz 4 dni mala som po skonceni menzesu nechraneny styk s manzelom cele 3 tyzdne a nechaval to vo mne , dnes som si robila test 25 citlivostou a bola tam uplne slabucka ciarka druha , som objednana ku gynekologovi v piatok mam obavy lebo dcerka ma len 3 mesiace 🙂 ☹
som v piatok objednana na gndu test si spravim za dva dni
mala si dostat mms 28.7? vsak dnes je 22.7 nie? ci?
som pretukla cislo mala som dostat 19.07
@nika95 aha..no som zvedava..ja by som brala hned 2 deticky naraz 🙂 drzim palce nech to vyjde tak ako si zelas
som si nevsimla ze som to pretukla tie pismema mame novz notebook a hlupa klavesnica
dakujem velmi pekne
@smoulinka13 ved presne to.nesedi ani mne🙂
@jahodka8 pokial jej uz na teste vysli dve palicky aj ked slabe tak musela otehotniet uz pred viac ako 72h - nemozes jej poradit nech si zobere tabletku po pri takychto pripadoch - ta je na to aby si si ju zobrala hned po nechranenom pohlavnom styku - ked bud zlyhala pravidelna forma antiky alebo ked sa proste zadarilo bez antiky ale aj to nemozes brat tuto tbltku ako formu beznej antiky - ale na to si treba aj nieco o sebe a fungovani vlastneho tela precitat a aktivne sa informovat= vyhladavat informacie, ktore by ti mohli byt prospesne a vzdelavat sa
@nika95 potom daj vediet ako vysiel test 😉 ak by si aj bola tehotna, dakuj bohu ze mas taky dar mat deticky, my sa pokusame uz kolko a stale nic..
ano dam vediet neboj za dva dni si robim test a potom napisem ako dopadlo na gynde , dakujem mu len nevhod si to zazelal ved on vie co ma robit ked sme chceli mat prve otehotnela som hned po mesiaci aj daco , a teraz sa mi to nehodi moc , mi sme to nechali vtedy na nahodu nemyslela som na to vies co by ti pomohlo keby ste isly niekam s manzelom na dovolenku alebo na vykend a nechat to na prirodu
Toto je asi for nie?nikto mi nepovedal ze mozem otehotniet tak skoro po porode -to si napisala. Aha. Tak to potom ver aj tomu,ze kojenie je antikoncepcia pri druhom dietati. Minule sa tu jedna pytala ci skodi trava v tehotenstve. A tvoja otazka sa mi zda celkom podobna urovnou vedomosti. Prepac ak som trosku nabrusena. V kazdom pripade prajem,aby ak,bolo dieta zdrave a darilo sa vam. Ps:studuj a vela citaj.
aj ja si myslim mam tie iste priznaky ako pri prvej 🙂
@nika95 na prirodu sme to nechavali uz dlho..takze uz sa spoliehame na medicinu v tomto pripade 😉 zelam vam krasne a zdrave babatko 🙂
Ja som dôkaz že môže 😀 Dcérka mala 2 mesiace keď som bola ,,zase" v tom 😀
to tretie bude musieť ale už počkať 😉
dakujem velmi pekne , drzim palce aj tebe 😀
@nika95 ja by som s tebou menila hned 🙂 Viem, ze ti to teraz pride tazke, ale ak si ozaj tehotna, deticky sa ti spolu vyhraju a budu mat kvoli podobnemu veku skoro rovnake potreby 😉 Ja tak sudim podla kamosky z detstva. Ona s bratom mali rozdiel iba jeden rok a dalsi bracho nasledoval o dalsie dva roky 🙂
nanca5 a mala si aj menzes vtedy prvy krat po sestonedeli ,
novaadka napisala so to chybne napisane mala som dostat 19.07.2014
vege1 jakto ze by si menila , no ved hej budem to mat rychlo za sebou 🙂 🙂
@nika95 si síce mladučká, ale aj keď to bude najmä prvý rok veľmi náročné, určite to zvládneš ako kopa iných žien, ktoré majú detičky do roka 😉
My teraz čakáme 3. bábo (bolo neplánované a tehu nás dosť zaskočilo). Prvú dcérku som kojila 2 roky a prestala som ju kojiť len preto, že som počas kojenia nemala vôbec menzes, s manželom sme si nedávali pozor vždy sme išli naplno no u mňa bolo kojenie 100% antikoncepcia. O synčeka sme sa snažili 9 mesiacov. Toho som kojila 17 mesiacov, tiež som počas kojenia menzes nemala no ovulku áno. S manželom sme si dávali pozor (HAK som nechcela, nakoľko manžel pracuje v zahraničí a domov chodí len na týždeň a 3 týždne je preč). Keď som prestala kojiť synčeka, tak som čakala kedy príde menzes a chcela som ísť k doktorovi pýtať si HAK. No prvý menzes prišiel v čase keď som už znova bola tehotná
aha , no nic ine mi nezostava len budem na to sama mama mi moze pomahat sem tam ta ma ine starosti a svokra ta chodi pracovat ze cestuje a manzel chodi domov kazde dva tyzdne s nemecka piatok v noci pride a nedelu poobee odide moc casu sme na seba nemaly a uzili sme si to naplno ked mal dovolenku 3 tyzdne ja sa bojim ze budem mat dvojicky mam vysoke riziko ich mat , musim sa yacat tesit na noveho clovecika
@kaprkapr dá sa. mne môj gynekológ povedal, že to že žena nemá krámy neznamená, že nemôže otehotnieť...to že mám ovulku som vedela podľa výtoku. Každý mesiac som mávala cca 3 dni prisvitný, ťahavý výtok. Takže teraz keď som šla za doktorom s tým, že som tehotná počítala som že som v nejakom 6 tt, no skoro som skolabovala keď mi povedal, že som v 10 tt 😀 Podľa kramov mi termín vychádza na 1.11. 14, ale termín mám 6.10.14 🙂

no hej mala som ho , si pametam ze hej ale boli ma podbrusko ako ked som bola prvykrat tehotna