icon

Môžem byť naozaj tehotná?

28. jan 2024

Ahojte. Dnes mi 9 dni meska menstruacia. Po 3 dnoch neskania som mala slabu ciarku, potom sa ciarka este viac zoslabovala, tyzden po meskani som mala uplne slabulinku a digitalny negativny. Dnes rano som si urobila este jeden, ci uz ozaj nebude vidiet nic a vybehla na mna celkom dost jasna ciarka.

Ja som myslela ze je to biochemicke tehotenstvo, s gyn sme sa zhodli a dohodli na navstevu o par dni, ale dnesny pozit vysledok ma prekvapil.

Je toto pri biochemickom tehotenstve normalne alebo mozem byt ozaj tehotna?

Vsetky testy boli rovnaka znacka a vzdy robene z ranneho mocu.

Môžem byť naozaj tehotná?
henrietka12
•
Autor odpoveď zmazal
•
bejbs123
•
28. jan 2024

Zial,ostava len sledovat,moze to byt dobre,no v hre moze byt aj mmt

henrietka12
•
28. jan 2024

Tak najlepšie bude keď za dr pôjdeš už zajtra aby sa na teba pozrela zobrala ti krv ...kontrolovala Hcg ...

koniarova
•
28. jan 2024

Urob dnes ešte jeden test. Ak bude čiarka,ako na tomto, si tehotná.

autor
•
28. jan 2024

@koniarova toto je z dneška.

koniarova
•
28. jan 2024

Veď pre porovnanie. Nech si to potvrdíš.

daniela2202
•
28. jan 2024

Chystaj kočiarik 😁

bejbs123
•
28. jan 2024

Ak bol robeny dnes test,dalsi nema vyznam,dalsi treba spravit o 2dni,ak je to tehu,musi byt test silnejsi,takze tento dnesny nechat na porovnanie s tym dalsim,ak bol test raz silnejsi,potom slabsi alebo negativny a o 2dni bude znovu slabsi,treba to pozorovat,lebo naozaj moze ist aj o mmt,ked dokaze rozne hcg kolisat

autor
•
28. jan 2024

@bejbs123
Ako hovorim, po ms bola slaba ciarka, na druhy den silnejsia a potom znova slabsia az nakoniec skoro ziadna a digitalny negativny. Teraz po dvoch dnoch od toho digitalneho takto vyrazna. No som z toho ozaj zmätena. Nevedela som ze pri mimomaternicovom tak koliše.

bejbs123
•
28. jan 2024

Ano,pri mmt moze kolisat hcg,neskor prichadzaju bolesti,moze aj krvacanie…no mmt vie diagnostikovat len gyn.,drzim palce,nemalujem certa na stenu,len pisem,ze aj tato moznost moze byt v hre a mmt je velmi nebezpecne,tak ak by nestupalo hcg ako ma,urcite to nezanedbat kontrolou u dr