icon

Môžem byť opäť tehotná po biochemickom tehotenstve?

4. sep 2024

Ahojte pred skoro 2 týždňami som prekonala biochemické a krvacala som len slabunko 3 dni žiadne zrazeniny len taká jasná krv ale už na druhy deň to bolo len po utreti a na tretí len spinenie ako posledný deň ms
Od vtedy už nekrvacam tak sme začali s manželom skúšať znova ms mám dostať 9 teho myslite že som mohla otehotnieť ?
Či tento mesiac už šanca neni keď ani ms nebola ?

butterflyeffect
4. sep 2024

Ak neovulujes 2x za cyklus, co je velmi vynimocne, tak urcite az po MS

michaela789
4. sep 2024

No hlavne si sa mala objednať k dr., aby skontroloval, či odišlo všetko. Ja som prekonala jedno bioch. a to nebolo že "pri utretí jasná krv" ale potoky, zrazeniny, bolesti nenormálne... Tak len pre istotu, nech ťa skontroluje, aby si si nezarobila o nejakú infekciu.
A čo sa tehotenstva týka, po tej slabej menštruácii si si sledovala nejako aj ovuláciu?

autor
4. sep 2024

@michaela789 ja som bola v nemocnici a povedali mi že to odišlo s ms ale zeby som mala ms 3 dni to je cudne
A v piatok idem ku obvodnému
To má mrzí veľmi
Ja som to mala veľmi cudne pretože až na 9 deň meškania ms mi vyšiel slabý duch na druhy deň už silnejší ráno a poobede som robila ešte clearblue tej ukázal 1-2 a na ďalšie ráno znova silnel palickovy a potom o 3 dni som si chcela spraviť ten kazetový a zrazu ani náznak čiarky a na druhy deň som začala krvácať slabo
A v nemocnici nevideli ani plod ani gestacny iba mi povedala že mám sliznicu 6mm