Môžem byť tehotná?

tinush90
5. okt 2019

Začali sme sa snažiť o 2.bábätko, antikoncepciu neberiem už od januára. Menštruácia mi chodí pravidelne a načas. Prvý mesia hneď ako sme si prestali dávať pozor,tak menštruácia mešká 7 dní. Testy som si robila (zn.pepino v ružovom obale) sú negatívne. Bolesti ako na menštruáciu som mala aj v tom čase keď som ju mala mať a aj teraz sem tam cítim. Neviem toľkoto mi ešte nemeškala. Teoška som aj bola sklamaná,že test bol negatívny,hoci len prvý mesiac. Mohľa by som byť tehotná?

emandlovu
5. okt 2019

@tinush90 choď gynekologyčke. Ona má také 4 písmená pred menom a atestáciu. Verím že toho nude vedieť viac ako mamičky 😊

emandlovu
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pietrosv
5. okt 2019

Po vysadení hormonálnej antikoncepcie je hladina hormónov rozhádzaná aj pol roka. Takže niekedy sa nedarí a niekedy sú z toho aj dvojičky. Podľa mňa ak sa do dvoch rokov snaženia nepodarí, možno navštíviť doktora.

modrykoniicek
5. okt 2019

@pietrosv @tinush90 Áno to je pravda čo píše 🙂.Môžeš byť aj nemusíš.. testy neukážu niekedy tak skoro.Možno sa ti posunula... Teraz tu jednej babe meškalo a neskôr jej došla.Týždeň je ešte nič.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre