Môžem byť tehotná?
Ahojte, je tu toho veľa ale chcela by som poradiť. Snažíme sa o babo už skoro rok a zatiaľ neúspešne. No posledné asi 2 týždne sa cítim naozaj zvláštne. Nonstop som unavená a spím. Som tak strašne precitlivelá a náladová, že mám problém vydržať aj sama so sebou 🤣 Menzes mi došiel pred 2 týždňami ale bol úplne iný. Žiadne bolesti a to ja som z tých čo mi až tečú slzy od bolesti a nemôžem sa ani hýbať. Mám kamarátky , ktoré boli tehotné a menzes mali aj 4 mesiace. Dnes k tomu prišiel výtok biely , bez zápachu ale hustý .. to má veľmi prekvapilo, keďže sme nemali s partnerom styk vyše týždňa kvôli tomu, že som si liečila svrbenie. Všetko v poriadku a zrazu dnes toto 🤦🏼♀️Teraz by som mala mat akurát ovulaciu ale vôbec sa mi tak telo nespráva. Máte prosím Vás podobne skúsenosti alebo mi viete poradiť? Ďakujem
Ked vysiel test negativny tak jak mozes byt tehotna? A ete ked di kramy mala? Tieto pocity si mozes len vsugerovavat. Psychika je svina.
@jolanka987 ak mas test negativny a MS si mala, tak ako mozes byt tehotna? tieto priznaky mozu byt hocico ine + aj vsugerované. Ak chces mať pokoj, chod na gyndu alebo si urob test z ranného moču.
@sandra151 áno máte pravdu všetky. Asi to už začína byt náročné na psychiku keď sa nám stále nedarí. A to mám 26 aj partner. Všetci radia nemyslieť na to a nesústredit sa na to ... ale ja neviem ako to tie ženy robia. Vždy som chcela deti a veľmi .. a zrazu keď sa nám rok nedarí tak má to dosť ničí a pravdepodobne si potom aj všímam každú jednu zmenu a dúfam, že je to preto 😞

@jolanka987 co takto spravit si test?