Môžem byť tehotná?
Dobrý deň žienky prikladám testy myslíte že môžem byť? Mala som spinenie cca pred týždňom a zkusila som dve testy pred týždňom boli negatívne a tieto mi dneska tak vyšli ten prvý je robený 17:00 a ten druhy 18:00 do menštruácie mam 7 dny prikladám foto je to duch alebo kanalik? Alebo možné tehotenstvo? Sobotu idem ku gynekologické

@dzulli1980 nerobím si často lenže sme si s priateľom nedali pozor mala som ovulavciu atď... a chcela som zkusit a tie boli negatívne tieto sa mi pozdávaju nejak a predstav si ze gynekologická moja ma zavolala sobotu 6.5 nemusíš byť hneď hnusná nepotrebujem tu takých ľudí a už mi vôbec nepíš nejsom nato zvedava ahoj
@uuserova16 testy sú negatívne a špinenie pred týždňom si mala tak akurát ovuláciu... testy sa robia ked ti mešká ms
@janai1 dakujem
negativne
Ja tam tiež nič nevidím, aké tak keď máš ešte 7 dní do ms tak ovulácia bola kedy? Veď ešte nemuselo ani dôjsť k uhniezdeniu
No ja tam vidím ale to budú zrejme len kanáliky
Užívateľka nemá účet 🙈😅
@dzulli1980 napr aj moj robi aj v sobotu

Kvôli čomu si tak často robíš tehotenské testy? ... nad tým by si sa mala zamyslieť, to určite nie je OK ... a čo sa týka testov, za mňa oba negatívne ... a len tak medzi rečou, ktorý gynekológ robí v sobotu?