icon

Môžem byť tehotná?

uuserova16
4. máj 2023

Dobrý deň žienky prikladám testy myslíte že môžem byť? Mala som spinenie cca pred týždňom a zkusila som dve testy pred týždňom boli negatívne a tieto mi dneska tak vyšli ten prvý je robený 17:00 a ten druhy 18:00 do menštruácie mam 7 dny prikladám foto je to duch alebo kanalik? Alebo možné tehotenstvo? Sobotu idem ku gynekologické

Môžem byť tehotná?
dzulli1980
4. máj 2023

Kvôli čomu si tak často robíš tehotenské testy? ... nad tým by si sa mala zamyslieť, to určite nie je OK ... a čo sa týka testov, za mňa oba negatívne ... a len tak medzi rečou, ktorý gynekológ robí v sobotu?

uuserova16
autor
4. máj 2023

@dzulli1980 nerobím si často lenže sme si s priateľom nedali pozor mala som ovulavciu atď... a chcela som zkusit a tie boli negatívne tieto sa mi pozdávaju nejak a predstav si ze gynekologická moja ma zavolala sobotu 6.5 nemusíš byť hneď hnusná nepotrebujem tu takých ľudí a už mi vôbec nepíš nejsom nato zvedava ahoj

janai1
4. máj 2023

@uuserova16 testy sú negatívne a špinenie pred týždňom si mala tak akurát ovuláciu... testy sa robia ked ti mešká ms

uuserova16
autor
4. máj 2023

@janai1 dakujem

wishes
4. máj 2023

negativne

matullienka
4. máj 2023

Ja tam tiež nič nevidím, aké tak keď máš ešte 7 dní do ms tak ovulácia bola kedy? Veď ešte nemuselo ani dôjsť k uhniezdeniu

vela02
4. máj 2023

No ja tam vidím ale to budú zrejme len kanáliky

lienkka1999
5. máj 2023

Ja som mala podobne kanálik a bohužiaľ na druhý deň dorazila mrcha

stellarstar
5. máj 2023

Užívateľka nemá účet 🙈😅

luciah187
6. máj 2023

@dzulli1980 napr aj moj robi aj v sobotu

vela02
6. máj 2023

@luciah187 to bolo len také “kopnutie” do autorky. Namiesto toho aby sa zdržala komentára, keď sa jej ocividne príspevok nepáči, potrebuje nezmyselne kopať alebo aspoň pokopkávať 😀 XY lekárov robí aj cez víkend, ale o tom pani zrejme nemá tušenia.

luciah187
6. máj 2023

@vela02 mne ked sa nepaci prispevok neriesim a idem dalej. Svet by bol krajsi, ak by to tak vsetci robili 🙂