icon

Môžem byť tehotná?

lusssiaa
18. okt 2023

Ahojte dievčatá vidíte tam aj vy toho ducha ??
MS mi začne iba o 3 dní
Za každú odpoveď ďakujem ❤️

Môžem byť tehotná?
Strana
z2
ladyiwush
18. okt 2023

Gratulujem🙂

ladyiwush
18. okt 2023

Pepino testy neduchuju,máme dve deti a takéto bledé čiarky som mala🙂

hanaxxx
18. okt 2023

Pepino mi ukazal v den ked som mala dostat menzes krasnu ciarku

zanzilady
19. okt 2023

@lusssiaa ahoooj, skúšala si ? 🙂

lusssiaa
autor
19. okt 2023

@zanzilady určite si kúpim lepšiu znčku,,, buď dneska alebo zajtra ❤️

lusssiaa
autor
19. okt 2023

@ladyiwush tak to ty teda gratulujem ❤️ dúfam že sa nám to podarilo a budeme rodičia 🍀

lusssiaa
autor
19. okt 2023

@zanzilady Ahojjj ešte nie,,, ale zajtra na 1000% si spravím 🍀 a určite to sem pripnem ❤️

zanzilady
19. okt 2023

@lusssiaa budem na teba myslieť 💚

petra92
19. okt 2023

Pepino testy sú práveže fajn, robiť sa majú keď menštruácia mešká a máte jasný výsledok, nemusíte hľadať duchov a vyhovárať sa na chybné testy. Jasne, že keď testujete týždeň pred meškaním menštruácie viete prd 🤷‍♀️

es321
19. okt 2023

@lusssiaa podla mna hej, uvidis co dalsi test, nerobila si si rano dalsi?
A dakujem, nasa uz ma vyse 2 rokov, ale nedalo mi to ta trochu povzbudit lebo pamatam si, ze aj ja som googlila zo zvedavosti vtedy😂

dominikag1507
20. okt 2023

@lusssiaa robila si si dalsi?

zanzilady
20. okt 2023

@lusssiaa aj ja som zvedavaaaa 🙂 ako to dnes vyzerá ? 🥰

lusssiaa
autor
24. okt 2023

@zanzilady
@zanzilady Ahojte dievčatá v prvom rade sa vám chcem ospravedlniť že vám píšem iba dnes 😊 ale keďže som sa necítila dobre bola som trošku prechladnutá, bolo mi zle od žalúdka dúfam ze to pochopite ❤️ a aha Tehotenstvo test je pozitivny 💗 hneď som bežala u gyn. Keďže sa bojím lebo jedno som už potratila ale chvála bohu je všetko v poriadku len beren Duphaston na udržiavanie plodu ,,, keď ste to niektoré užívali počas tehotenstva prosím vás napíšte mi budem rada 😇❤️

petra92
24. okt 2023

@lusssiaa gratulujem, ja som brala v prvom tehotenstve lebo som aj krvacala, či pomohol neviem, krvacala som pomerne dlho, ale určite neuskodil 🤷‍♀️

lusssiaa
autor
24. okt 2023

@petra92 Ďakujem pekne 💗❤️ ja trošku špiním ale keď ma pozrel gyn. Zo spodku so sondou tak spozornel lebo som mala trošku krvi a preto mi to dak tak dúfam ze všetko dobre dopadne 😇❤️

zanzilady
24. okt 2023

@lusssiaa ahoooj taaak to ti gratulujem krásna sprava ! Ja tiež beriem duphaston som v 7+4 a tiež som spinila tak mi dala Dr. Včera som alurat bola na sone a už bolo pekne vidno srdiečko. Našla mi aj maly hematóm že aj z toho môžem špiniť ale inak je všetko v poriadku 🙂

lusssiaa
autor
24. okt 2023

@zanzilady Ďakujem ty krásne 😊 ja tomu ešte stále nechcem veriť že som tehotná ❤️❤️❤️ veľmi sa s toho teším ☺️🍀 tak ty tieto lieky zabrali ?? Som rada za teba že je všetko v poriadku držím ty palce 🍀❤️❤️❤️

zanzilady
24. okt 2023

@lusssiaa tak nekrvacala som vôbec len to jemne spinenie takze myslím že pomohli 🙂

lusssiaa
autor
24. okt 2023

@zanzilady no ja už teraz vôbec nešpiním len trošku vítoku ale myslím si že to nieje nič hrozne však ?

zanzilady
24. okt 2023

@lusssiaa myslím že je to v pohode

Strana
z2