Môžem byť tehotná?
Dobrý deň, potrebujem niaku radu alebo názor. 1. Januára sa priatel do mna spravil ale mam pocit, že skoro všetko zo mna vytieklo. Môže to byť tým, že som bola v 9 dni cyklu a plodné dni mi začali až 3tieho? Mohlo sa niečo uchytiť a je možnosť tehotenstva? Posledne dni sa citim divne občas dojde na mňa nevolnost ale nič hrozné, mávam riedku stolicu a stále sa citim unavena, stale sa mi chce spať. Vopred ďakujem za Vaše odpovede 🙂
Urcite nevytieklo vsetko, staci jedna spermia, to hadam vies
Ano, je možnosť, ze si otehotnela
Ejakulat bežne zo ženy vyteká je to normalne.Je to stale a v ktoromkoľvek dni cyklu.Spermie su také malinké ,že ich tam aj kopec ostane😉
A nechceš skúsiť test? Keď by si bola tehotná a máš príznaky už by ti ukázalo výsledok
@petronellla87 hah tak to je zlaté 😊 gratulujem
tak ja osobne 9. den cyklu ovulujem 🙂 takze asi tak
takze ano pokojne si mohla otehotniet
Ja mam potvrdenú ovuláciu lekárom na 11 DC, spermie vedia prežiť aj 5 dní. Takže možné je jedno. Z toho milióna stačí ze prežijr a uchytí sa jeden jediný "plavec". Takže počkaj par dni a skus test dokonca ti niektorá už písala ze otehotnela zo styku 7 dní pred ovuláciou
@saritta24 na tvojom mieste by som si urobila test. Pravdepodobnosť otehotnenia je pomerne vysoká.
Mam 2 planovane deti z 9 dna cyklu 🤷😃

@saritta24 jasnacka...moj sex na 9.den cyklu spí práve vedla v postieľke