icon

Môžem byť tehotná?

5. aug 2025

Ahojte baby poprosím takú malú radu spala som s manželom deň pred menštruáciou spravil sa do mňa 😁lenže na druhý deň hneď menzes,môžem byť tehotná ? Mala ste to niektorá podobne ? Za každú info ďakujem 🙂

anonym_80bfc0
5. aug 2025

@anonym_autor je tam veľmi malá pravdepodobnosť, skoro rovnajúca sa nule

luteam
5. aug 2025

@anonym_autor nie

autor
5. aug 2025
@anonym_80bfc0

@anonym_80bfc0 no dúfam že máte pravdu ale není tam možnosť mimo maternice ?

lenuss1992
5. aug 2025

@anonym_autor ja som otehotnela pri tretej 4 dní pred ms sa urobil do mňa a už neprišli krámy

autor
5. aug 2025
@lenuss1992

@anonym_autor ja som otehotnela pri tretej 4 dní pred ms sa urobil do mňa a už neprišli krámy

@lenuss1992 no neviem mám s toho zmiešané pocity

autor
5. aug 2025
@anonym_autor

@lenuss1992 no neviem mám s toho zmiešané pocity

@anonym_autor jeden deň pred ms sa do mňa spravil neviem či sa mohlo tam niečo oplodniť

nevenka
5. aug 2025
@lenuss1992

@lenuss1992 to si musela mat velmi posunutu ovulaciu. Autorke menzes prisiel. To je uplne ine hormonalne nastavenie, nez v akom si bola Ty.
A ano, stava sa obcas, ze zena otehotnie pred MS, este ju aj dostane a potom az po 2 tyzdnoch alebo az po 4, sa zisti, ze otehotnela pred tou predchadzajucou MS. Ale to su velmi vynimocne pripady.

lenuss1992
5. aug 2025
@nevenka

@lenuss1992 to si musela mat velmi posunutu ovulaciu. Autorke menzes prisiel. To je uplne ine hormonalne nastavenie, nez v akom si bola Ty.
A ano, stava sa obcas, ze zena otehotnie pred MS, este ju aj dostane a potom az po 2 tyzdnoch alebo az po 4, sa zisti, ze otehotnela pred tou predchadzajucou MS. Ale to su velmi vynimocne pripady.

@nevenka tak mám už tri deti toto sa mi stalo iba pri tretej prvé dve som normálne v strede cyklu

blaazi
5. aug 2025

@anonym_autor urcite nie, ak uz menstruacia prisla, znamena to, ze dni pred ms boli v poovulacnom obdobi, vtedy nie je mozne otehotniet (ale pozor _ neplati toto tvrdenie vtedy, ked sa len domnievame podla kalendarika, ze ovulacia uz bola, pretoze moze byt aj vyrazne posunuta, ako pripad v komentaroch_ ale vtedy by menstruacia prisla az adekvatne neskor +cca 14 dni ).

robo1990
5. aug 2025
@lenuss1992

@nevenka tak mám už tri deti toto sa mi stalo iba pri tretej prvé dve som normálne v strede cyklu

@lenuss1992 tak si mala posunutú ovuláciu 🤷🏻‍♀️ stáva sa to bežne a keby si náhodou neostala tehotná tak by ti aj menštruácia prišla neskôr 🤷🏻‍♀️

lenuss1992
5. aug 2025
@robo1990

@lenuss1992 tak si mala posunutú ovuláciu 🤷🏻‍♀️ stáva sa to bežne a keby si náhodou neostala tehotná tak by ti aj menštruácia prišla neskôr 🤷🏻‍♀️

@robo1990 mno došlo mi to ale prvý raz sa mi to stalo teda myslím pri prvých dvoch sa mi to nestalo

autor
5. aug 2025

no neviem poznam aj take zeny co su tehotne a maju menzes preto si nesom ista ci nemozem byt aj ja tehotna

barny
5. aug 2025

Ano si tehotna

autor
5. aug 2025
@barny

Ano si tehotna

@barny hm maly ste to podobne ?

robo1990
6. aug 2025
@anonym_autor

no neviem poznam aj take zeny co su tehotne a maju menzes preto si nesom ista ci nemozem byt aj ja tehotna

@anonym_autor nie, nemali menzes.. mali krvácanie.. treba to vedieť rozlíšiť.. to za prvé.. za druhé ak ti prišla normálna menštruácia hneď na ďalší deň po sexe tak je nereálne aby si bola tehotná.. treba si niečo naštudovať o tom ako funguje menštruačný cyklus a čo je potrebné k tomu aby si ostala tehotná..

autor
6. aug 2025
@robo1990

@anonym_autor nie, nemali menzes.. mali krvácanie.. treba to vedieť rozlíšiť.. to za prvé.. za druhé ak ti prišla normálna menštruácia hneď na ďalší deň po sexe tak je nereálne aby si bola tehotná.. treba si niečo naštudovať o tom ako funguje menštruačný cyklus a čo je potrebné k tomu aby si ostala tehotná..

@robo1990 Aha tak dobre som trošku spokojnejsia dúfam že to bude tak ako hovorite

krasneleto
8. aug 2025
@anonym_80bfc0

@anonym_80bfc0 takato pravdepodobnosti ma dnes kamoskina 30rokov :D splodena na "istotu" pocas MS

autor
11. aug 2025
@krasneleto

@anonym_80bfc0 takato pravdepodobnosti ma dnes kamoskina 30rokov :D splodena na "istotu" pocas MS

@krasneleto hm no teraz som zmätena komu mam veriť?

robo1990
12. aug 2025
@krasneleto

@krasneleto predpokladám že buď nemala menštruácie ale iný typ krvácania alebo mala sex počas menštruácie a ovulácia bola chvíľu po menštruácii...čiže k reálnemu oplodneniu došlo po ms..

robo1990
12. aug 2025
@anonym_autor

@krasneleto hm no teraz som zmätena komu mam veriť?

@anonym_autor ešte raz.. naštuduj si menštruačný cyklus a ako to funguje ... A ak máš pochybnosti tak si sprav test aj keď výsledok vieme všetci .. prípadne sa spýtaj lekárov či je možné otehotnieť keď ti na druhý deň prišiel menzes ... Ako by si chcela byť tehotná keď menštruáciou sa vyplavuje sliznica maternice ktorá je potrebná na uhniezdenie ktoré len tak mimochodom môže trvať cca 10 dní .. kedy si to ty chcela stihnúť keď na druhý deň si dostala menštruáciu?

krasneleto
12. aug 2025
@robo1990

@krasneleto predpokladám že buď nemala menštruácie ale iný typ krvácania alebo mala sex počas menštruácie a ovulácia bola chvíľu po menštruácii...čiže k reálnemu oplodneniu došlo po ms..

@robo1990 30 rokov dozadu nikto neriesil ovulaciu ani nic asi :D proste mala menstruaciu ako istotu neotehotnenia :D, tak si vrzli a ma dceru , syna splodeneho normalne v ramci cyklu