Môžem byť tehotná?
Menštruáciu normálnu som mala normálnu 1.7 mala som nechránený sex zobrala som si tabletku PO krvácanie prišlo malinko 3 dni a dosť. Ja som stoho už na nervi dnes som si spravila test negatívny prsia mám jak v ohni už 2 týždne doktorka ma dovolenku. Môžem byt tehotná?
@majamat áno viem to že tabletka Po rozhadze úplne cyklus. Že než sa dá do poriadku to trvá. Len sa pýtam či test by zachytil // keď som si dala tabletku po a hormóny mám úplne splašené.
@anonym_autor ak by si bola tehotná test by ti to už ukázal po takej dlhej dobe. Si zrejme nervózna a preto ti mešká ms. Všetky príznaky, ktoré spomínaš môžu byť iba z prichadzajúcej menštruácie. Alebo jednoducho len tvoja psyhika pracuje. ,😀
@tinka_1807 áno som stoho nervózna lebo doktorka ma dovolenku tak iba sa pýtam zo skúsenosti že keď som si zobrala tabletku Po či ukáže test // keď mám hormóny hore nohami.
@anonym_autor kľud ženo.... Nie ste tehotná.
co je toto za trend? nedať si antikoncepciu, ale tabketku po?
@lizatko1009 no a potom tu budú vyplakávať, že nemôžu v 35-ke otehotnieť. Nechápem, ako môže niekto dobrovoľne, kvôli pár minútam rozkoše takto likvidovať svoje telo....
@lizatko1009 antikoncepcia mi nerobí dobre a spoliehať sa na to že dával som si pozor ties nemienim riskovať.
@lizatko1009 no a potom tu budú vyplakávať, že nemôžu v 35-ke otehotnieť. Nechápem, ako môže niekto dobrovoľne, kvôli pár minútam rozkoše takto likvidovať svoje telo....
@anonym_autor a partner je debil?
@martinka13 asi tak, pred pat dnami som citala článok presne o tom, ze namiesto antikoncepcie siaha velke množstvo zien po tabletke po a su schopné si ju dat aj 2x za mesiac
@lizatko1009 antikoncepcia mi nerobí dobre a spoliehať sa na to že dával som si pozor ties nemienim riskovať.
@anonym_autor a co tak nepraktizovat nechraneny sex? po kazdom sexe si supnes tabletku po? Su aj ine cesty
@majamat tabletka po oddaluje ovulaciu nevedela som ako sa to ráta som ztoho zmetena
@anonym_autor a co tak nepraktizovat nechraneny sex? po kazdom sexe si supnes tabletku po? Su aj ine cesty
@ravehami používam čipky pharmatex. Dieťa nechcem snažím sa tomu zabrániť a chrániť sa ako sa dá. Bola to inna situácia nebudem to tu vysvetľovať
ja off topic, UPT ani tabletka PO nie su formou antikoncepcie... konkretne teda tabletka PO sa dava v urgentnych pripadoch, ked sa par chrani a stane sa neocakavane, napriklad praskne kondom a zena je v plodnych dnoch. v ziadnom pripade sa tato tabletka neje ako lentilky... to , ze antikoncepcia ti nerobi dobre je v poriadku, myslis podla toho co opisujes , ze tabletka PO tvojmu telu sedi? zvaz trochu a je kopec inych foriem ako sa chranit.... ak ti mama nepovedala, mozem ti poradit... to ako sa tvoje telo teraz sprava ja odpovedou na to, co si don strcila... nemam nic proti tejto tabletke, nie je to vsak antikoncepcia
ja off topic, UPT ani tabletka PO nie su formou antikoncepcie... konkretne teda tabletka PO sa dava v urgentnych pripadoch, ked sa par chrani a stane sa neocakavane, napriklad praskne kondom a zena je v plodnych dnoch. v ziadnom pripade sa tato tabletka neje ako lentilky... to , ze antikoncepcia ti nerobi dobre je v poriadku, myslis podla toho co opisujes , ze tabletka PO tvojmu telu sedi? zvaz trochu a je kopec inych foriem ako sa chranit.... ak ti mama nepovedala, mozem ti poradit... to ako sa tvoje telo teraz sprava ja odpovedou na to, co si don strcila... nemam nic proti tejto tabletke, nie je to vsak antikoncepcia
@krasneleto vážne mama ma nepoučila?ja chcem normálnu radu nie som 18 ročná dievča. U gynekologicky som varená pečená čo riešim ako sa chrániť vyskúšala som tabletky krúžok nerobí mi to dobre z krúžka som mala neskutočne zápale ktoré som potom musela riešiť antibiotikami takže teliesko neprichádza napríklad do úvahy. Ja sa chcem chrániť lebo chlapom neverím že viem kedy vytiahnuť. Veľa deti behá po svete čo chlap tvrdil že si dával pozor. Preto som si tu tabletku po zobrala aj keď tvrdil dával som si pozor. Taká naivná už nie som. Kondom viem že egzistuje ale chlapy si na tu svoju nádheru nechcú zobrať. Lebo ich ego a jedine to zostava na zene.
@majamat ďakujem velmi podrobne vysvetlenie takto by mi to asi ani gynekologicka nevysvetlila čo sa deje v tele.
zase netreba zvelicovat, tbl po je sice trochu naloz hormonov, ale mne po nej prisla menstruacia na den presne ako mala, nic sa nestalo, myslim, ze na 99 percent nie si tehotna, ja sa tiez kazdy mesiac nervujem, pouzivame prezervativ, ale od intrerupcie mam strasny strach, ze znovu mozem byt tehotna, nemam uz na toto nervy, obaja sme boli vyplieskani, ze co za zazraky sa deju, ked clovek nechce, uz aby vymysleli nejaku injekciu na zastavenie plodnosti

@anonym_autor ak by si bola tehotná test by ti to už ukázal po takej dlhej dobe. Si zrejme nervózna a preto ti mešká ms. Všetky príznaky, ktoré spomínaš môžu byť iba z prichadzajúcej menštruácie. Alebo jednoducho len tvoja psyhika pracuje. ,😀