Môžem byť tehotná?
Zdravím, môžem otehotnieť týždeň pred menzesom? Menzes mávam pravidelný ale teraz mi mešká 11 dní. Manžel pracuje v zahraničí a počas ovulácie doma nebol. Robila som si aj test, keď mi to meškalo 5 dní, ale vyšiel mi negatívny.
Tyzden pred menzesom mozes otehotniet len vtedy, ked by si vtedy mala ovulaciu. Ak MS meska, treba si spravit test aspon 14 dni od sexu, ale to uz asi teda preslo tolko dni, ak ste mali sex teb tyzden pred MS. Tehotenstvo to asi teda nebude.
Druhý test som si ešte nerobila, len jeden 5 dní od očakávanej menštruácie.
Ak počas ovu nebol styk tak asi ťažko. Ak máš ovu pred ms tak šanca tam je.
Koľko máš rokov?
@sisi096 skor nie ako ano
Urpb druhy test a chod na gyn mozes mat cystu
Ak nevieš kedy bola ovulácia, tak áno, mohla si otehotnieť aj neskôr. Jedine zopakovať každých pár dní test a keby mešká ms dlho tak zavolať gynekológovi. Dôvodov na meškanie môže byť veľa
Ahojte, pridavam sa do diskusie, ak môžem.
Dnes som mala dva testy tej istej značky pozitivne, pepino biely.
Mam ružový vytok, dnes som mala dostat menstruaciu a zatial sa nerozbieha. Som (asi) 14dpo. Fotku testu posielam, dva mi vyšli tak isto.
@anonym_936aed ved to je premoceny test
Ja tam nic nevidim
Ahojte, pridavam sa do diskusie, ak môžem.
Dnes som mala dva testy tej istej značky pozitivne, pepino biely.
Mam ružový vytok, dnes som mala dostat menstruaciu a zatial sa nerozbieha. Som (asi) 14dpo. Fotku testu posielam, dva mi vyšli tak isto.
@anonym_936aed to čo za rozmočený test? Snáď si ho nepomočila celý 🤦♀️
Ak nevieš kedy bola ovulácia, tak áno, mohla si otehotnieť aj neskôr. Jedine zopakovať každých pár dní test a keby mešká ms dlho tak zavolať gynekológovi. Dôvodov na meškanie môže byť veľa
Úplne istá si nie som, len to predpokladám, keďže cyklus mávam pravidelný. Mala som aj cystu pred pol rokom ale takéto meškanie som ešte nemala. Preto mi napadlo skôr to tehotenstvo. Spravím teda ešte jeden test a uvidím.

Mozes. Ale ked ti to meska uz tak dlho a test je negativny, asi ti meska z ineho dovodu, nez z tehotenstva.