icon

Môžem byť tehotná?

donna1661
Včera o 14:04

Ahojte ženy… potrebujem radu snažíme sa o bábätko s mužom už som to tu písala niektorý asi viete… s priateľom mávame dosť často sex a nechaneny keďže chceme dieťa niekedy v strede mesiaca sme mali viac krat sex nechránený a 27 a 28 som mala krvácanie mala som dostať menštruáciu lenže prišlo to o deň skôr a trvalo to 2 dni keď to prešlo asi po 2 dňoch sme mali s priateľom znova sex išla som na wc a po utreti som mala slabo ružovú krv na papieri kvapky len a potom som sa začala cítiť divne boleli ma prsia na dotyk dnes som si robila test a ukázalo mi veľmi slabú čiarku vidno ju len keď sa dlho pozerám na test ale je tam poslala som to ak sestre a ona mala tak isto test keď bola tehotná takže chcem sa opýtať môžem byt tehotná je to ešte skoro si robiť test? Kedy mám skúsiť robiť 2 test? Ďakujem vám

anjelicek26
Včera o 14:05

o dva dni by mal byt silnejsi, ak si tehotna a tehotenstvo dobre pokracuje.

donna1661
autor
Včera o 14:36
@anjelicek26

o dva dni by mal byt silnejsi, ak si tehotna a tehotenstvo dobre pokracuje.

@anjelicek26 Ďakujem za odpoved. Dúfam že sa nám podarilo ❤️

donna1661
autor
Dnes o 06:36

@donna1661 takto vyzerá test

natalka13
Dnes o 06:43

ano mozes, mate nechraneny sex.

maryetta
Dnes o 06:48

Jasne ze mozes. Mozes testovat kazdy druhy den. Budes vidiet ci test je silnejsi a silnejsi.

donna1661
autor
Dnes o 06:55
@maryetta

Jasne ze mozes. Mozes testovat kazdy druhy den. Budes vidiet ci test je silnejsi a silnejsi.

@maryetta No lebo včera som robila poobede test a ukázala sa veľmi slabá čiarka že ju ani vidieť nebolo ak keď som ju fotila tak nebolo vidno tu čiarku a dnes ráno som robila znova test síce tiež bola slabá ale pri odfotený ju vidno celkom dobre pridala som fotku.

maryetta
Dnes o 07:32

Ano fotku som videla. Musis proste cakat. Pripadne ist aj k dr ked ta pozrie.
Moze ist aj o mimomaternicove. Kto vie.

donna1661
autor
Dnes o 13:48
@maryetta

Ano fotku som videla. Musis proste cakat. Pripadne ist aj k dr ked ta pozrie.
Moze ist aj o mimomaternicove. Kto vie.

@maryetta To by som ale musela mať aj príznaky na mimomaternicove tehotenstvo. čítala som o tom a ja nemám ani jedno s tých príznakov a tie príznaky sú (silná,ostrá bolesť v bruchu najviac na jednej strane,omdlievanie ,točenie hlavy,slabosť a krvácanie) nemám ani jedno stoho neviem či sú tie príznaky na mimo maternicove tehotenstvo pravdivé