icon

Môžem byť tehotná?

donna1661
9. feb 2026

Ahojte ženy… potrebujem radu snažíme sa o bábätko s mužom už som to tu písala niektorý asi viete… s priateľom mávame dosť často sex a nechaneny keďže chceme dieťa niekedy v strede mesiaca sme mali viac krat sex nechránený a 27 a 28 som mala krvácanie mala som dostať menštruáciu lenže prišlo to o deň skôr a trvalo to 2 dni keď to prešlo asi po 2 dňoch sme mali s priateľom znova sex išla som na wc a po utreti som mala slabo ružovú krv na papieri kvapky len a potom som sa začala cítiť divne boleli ma prsia na dotyk dnes som si robila test a ukázalo mi veľmi slabú čiarku vidno ju len keď sa dlho pozerám na test ale je tam poslala som to ak sestre a ona mala tak isto test keď bola tehotná takže chcem sa opýtať môžem byt tehotná je to ešte skoro si robiť test? Kedy mám skúsiť robiť 2 test? Ďakujem vám

anjelicek26
9. feb 2026

o dva dni by mal byt silnejsi, ak si tehotna a tehotenstvo dobre pokracuje.

donna1661
autor
9. feb 2026
@anjelicek26

o dva dni by mal byt silnejsi, ak si tehotna a tehotenstvo dobre pokracuje.

@anjelicek26 Ďakujem za odpoved. Dúfam že sa nám podarilo ❤️

donna1661
autor
10. feb 2026

@donna1661 takto vyzerá test

natalka13
10. feb 2026

ano mozes, mate nechraneny sex.

maryetta
10. feb 2026

Jasne ze mozes. Mozes testovat kazdy druhy den. Budes vidiet ci test je silnejsi a silnejsi.

donna1661
autor
10. feb 2026
@maryetta

Jasne ze mozes. Mozes testovat kazdy druhy den. Budes vidiet ci test je silnejsi a silnejsi.

@maryetta No lebo včera som robila poobede test a ukázala sa veľmi slabá čiarka že ju ani vidieť nebolo ak keď som ju fotila tak nebolo vidno tu čiarku a dnes ráno som robila znova test síce tiež bola slabá ale pri odfotený ju vidno celkom dobre pridala som fotku.

maryetta
10. feb 2026

Ano fotku som videla. Musis proste cakat. Pripadne ist aj k dr ked ta pozrie.
Moze ist aj o mimomaternicove. Kto vie.

donna1661
autor
10. feb 2026
@maryetta

Ano fotku som videla. Musis proste cakat. Pripadne ist aj k dr ked ta pozrie.
Moze ist aj o mimomaternicove. Kto vie.

@maryetta To by som ale musela mať aj príznaky na mimomaternicove tehotenstvo. čítala som o tom a ja nemám ani jedno s tých príznakov a tie príznaky sú (silná,ostrá bolesť v bruchu najviac na jednej strane,omdlievanie ,točenie hlavy,slabosť a krvácanie) nemám ani jedno stoho neviem či sú tie príznaky na mimo maternicove tehotenstvo pravdivé