icon

Môžem byť tehotná aj bez sexu?

20. júl 2025

Asi sa tu normálnej odpovede nedočkám, ale skúsim.9.6 sme mali s patnerom pekný večer a skončilo to výstrekom na mne.msla dom.vtedy plodne dni.menzes v juni som dostala.taký ako vzdy.dost silny. 3 dni skor.odvtedy som s nim nic nemala, ale meskaju uz 4 dni.on sa so mnou rozpravat o tom nechce.vylucuje, ze je mozne otehotniet bez sexu.tu som citala od skusenejsich, ze boli propady ked sa to udialo aj bez sexu...ja nervacim a on pohoda

Strana
z2
taktotedanie
20. júl 2025

@anonym_autor test si kupila?

viestta
20. júl 2025

@anonym_autor myslism si, ze tvoj chlap ma lepsie vedomosti o rozmnozovani a zenskom cykle ako ty.

autor
20. júl 2025

@anonym_autor menstruacia mi nezvykne meskat.mam ju pravidelnu, pripadne skor.chora som nebola ani v strese.ten mam az teraz.

autor
20. júl 2025
@taktotedanie

@anonym_autor test si kupila?

@taktotedanie nechce ist.ja sa do lekarne dostanem az zajtra.pre neho zbytocne vyhodene peniaze

lienka.7
20. júl 2025

@anonym_autor cize z vystreku na teba mas byt akoze po 2 mesiacoch teraz odrazu tehotná? Ci ako to myslíš?

stellarstar
20. júl 2025
@anonym_autor

@taktotedanie nechce ist.ja sa do lekarne dostanem az zajtra.pre neho zbytocne vyhodene peniaze

@anonym_autor bez sexu nie je možné otehotnieť, aj ked vystriekal na brucho predtým tam mohli byť kvapôčky lásky a z toho sa dá otehu. Ale ked si mala ms tak tt to nebude. Zajtra smer drogéria a kúp si test

diewcatqoo
20. júl 2025

Nie, nie si tehotna.
1. Neurobil sa do teba
2. Uz si medzitym mala menzes

sense
20. júl 2025

Nie si tehotná na 99,99%, to 0,01% len v prípade mk, lebo tu sa dejú zazraky

autor
20. júl 2025
@lienka.7

@anonym_autor cize z vystreku na teba mas byt akoze po 2 mesiacoch teraz odrazu tehotná? Ci ako to myslíš?

@lienka.7 hej.niektire zeny vraj normalne menstruju a tehotne uz su.kamaratka bola uz tehotna a menzes mala.ale vravela, ze bol ovela slabsi.ale vraj niektore maju normalny.

autor
20. júl 2025
@stellarstar

@anonym_autor bez sexu nie je možné otehotnieť, aj ked vystriekal na brucho predtým tam mohli byť kvapôčky lásky a z toho sa dá otehu. Ale ked si mala ms tak tt to nebude. Zajtra smer drogéria a kúp si test

@stellarstar predtym vo mne nebol

taktotedanie
20. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak co riesis, zajtra kup a mas vybavene

olimuc
20. júl 2025

Zajtra si Kup test a krabicu celotelovych kondomov … uz zase svieti poriadne slnko 🙈

autor
20. júl 2025
@diewcatqoo

Nie, nie si tehotna.
1. Neurobil sa do teba
2. Uz si medzitym mala menzes

@diewcatqoo dufam.pila som cervene vino to mi stale spustilo aj teplu voduna teraz nic...a potrebujem dostat.ideme k moru.

luliu
20. júl 2025
@anonym_autor

@stellarstar predtym vo mne nebol

@anonym_autor ty máš koľko rokov a aké IQ? Tehotenstvo bez sexu?

autor
20. júl 2025
@luliu

@anonym_autor ty máš koľko rokov a aké IQ? Tehotenstvo bez sexu?

@luliu vraj je to rarita, ale stalo sa

koniarova
20. júl 2025
@anonym_autor

@luliu vraj je to rarita, ale stalo sa

@anonym_autor halooo. Ste doma?

autor
20. júl 2025
@taktotedanie

@anonym_autor tak co riesis, zajtra kup a mas vybavene

@taktotedanie a co ukaze?to budu nervy

autor
20. júl 2025
@koniarova

@anonym_autor halooo. Ste doma?

anonym_06398f
20. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor som človek, ktorý mal paranoju a videl tehotenstvo aj tam kde nebolo možné ale tehotenstvo bez sexu? To snáď nie

koniarova
20. júl 2025
@anonym_06398f

@anonym_autor som človek, ktorý mal paranoju a videl tehotenstvo aj tam kde nebolo možné ale tehotenstvo bez sexu? To snáď nie

@anonym_06398f sila sugescie?🤔🤔😁😁

taktotedanie
20. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nic neukaze ale aspon prestanes hystercit

autor
20. júl 2025
@taktotedanie

@anonym_autor nic neukaze ale aspon prestanes hystercit

@taktotedanie preco meska ked nezykne a prave teraz ked ideme k moru.a keby som mala kratky a slaby neriesim.ale ja mam dlhsi a silny...

viestta
20. júl 2025
@anonym_autor

@taktotedanie preco meska ked nezykne a prave teraz ked ideme k moru.a keby som mala kratky a slaby neriesim.ale ja mam dlhsi a silny...

@anonym_autor tak chd zajtra na gyndu daj si predpisat Norethisteron. Ked si tehotna, menzes ti dovolenku nepokazi a ked nie si, tak si ho posunies.
(ozaj, kolko mas rokov?)

autor
20. júl 2025
@anonym_06398f

@anonym_06398f skus si dat do google vyhodu ti stare temy tu z konika a docitas sa ze da sa.mozno vymysel ale niektore tvrdili ze tak otehotneli....

viestta
20. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_06398f skus si dat do google vyhodu ti stare temy tu z konika a docitas sa ze da sa.mozno vymysel ale niektore tvrdili ze tak otehotneli....

@anonym_autor MK je skutocne hodnovery zdroj, akceptuju ho rozne vedecke kapacity a cituju vo svojich pracach. Zial temy su uplne ine ako neposkvrnene pocatie. Na to ma patent len jedno cirkevne spolocenstvo.

autor
20. júl 2025
@viestta

@anonym_autor tak chd zajtra na gyndu daj si predpisat Norethisteron. Ked si tehotna, menzes ti dovolenku nepokazi a ked nie si, tak si ho posunies.
(ozaj, kolko mas rokov?)

@viestta dovolenkuje a akutne pripady zastup...asi nie som akutna.a naco ti je moj vek?

januska12323
20. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ale vy ste sex nemali len sa na teba oné, z čoho chceš byť tehotná?

viestta
20. júl 2025
@anonym_autor

@viestta dovolenkuje a akutne pripady zastup...asi nie som akutna.a naco ti je moj vek?

@anonym_autor len chcem vediet, v ktorej generacii zlyhala vyuka biologie na ZS

autor
20. júl 2025
@viestta

@anonym_autor MK je skutocne hodnovery zdroj, akceptuju ho rozne vedecke kapacity a cituju vo svojich pracach. Zial temy su uplne ine ako neposkvrnene pocatie. Na to ma patent len jedno cirkevne spolocenstvo.

@viestta viem, ze nie je.len naco take klamstva....niekoho to potom moze zneistiet.ako napr.mna

autor
20. júl 2025
@januska12323

@anonym_autor ale vy ste sex nemali len sa na teba oné, z čoho chceš byť tehotná?

@januska12323 ze to stieklo...mozno som na nom aj sedela.uz si nepamatam

Strana
z2