Môžem byť tehotná aj bez sexu?
Asi sa tu normálnej odpovede nedočkám, ale skúsim.9.6 sme mali s patnerom pekný večer a skončilo to výstrekom na mne.msla dom.vtedy plodne dni.menzes v juni som dostala.taký ako vzdy.dost silny. 3 dni skor.odvtedy som s nim nic nemala, ale meskaju uz 4 dni.on sa so mnou rozpravat o tom nechce.vylucuje, ze je mozne otehotniet bez sexu.tu som citala od skusenejsich, ze boli propady ked sa to udialo aj bez sexu...ja nervacim a on pohoda
@anonym_autor myslism si, ze tvoj chlap ma lepsie vedomosti o rozmnozovani a zenskom cykle ako ty.
@anonym_autor menstruacia mi nezvykne meskat.mam ju pravidelnu, pripadne skor.chora som nebola ani v strese.ten mam az teraz.
@anonym_autor test si kupila?
@taktotedanie nechce ist.ja sa do lekarne dostanem az zajtra.pre neho zbytocne vyhodene peniaze
@anonym_autor cize z vystreku na teba mas byt akoze po 2 mesiacoch teraz odrazu tehotná? Ci ako to myslíš?
@taktotedanie nechce ist.ja sa do lekarne dostanem az zajtra.pre neho zbytocne vyhodene peniaze
@anonym_autor bez sexu nie je možné otehotnieť, aj ked vystriekal na brucho predtým tam mohli byť kvapôčky lásky a z toho sa dá otehu. Ale ked si mala ms tak tt to nebude. Zajtra smer drogéria a kúp si test
Nie, nie si tehotna.
1. Neurobil sa do teba
2. Uz si medzitym mala menzes
Nie si tehotná na 99,99%, to 0,01% len v prípade mk, lebo tu sa dejú zazraky
@anonym_autor cize z vystreku na teba mas byt akoze po 2 mesiacoch teraz odrazu tehotná? Ci ako to myslíš?
@lienka.7 hej.niektire zeny vraj normalne menstruju a tehotne uz su.kamaratka bola uz tehotna a menzes mala.ale vravela, ze bol ovela slabsi.ale vraj niektore maju normalny.
@anonym_autor bez sexu nie je možné otehotnieť, aj ked vystriekal na brucho predtým tam mohli byť kvapôčky lásky a z toho sa dá otehu. Ale ked si mala ms tak tt to nebude. Zajtra smer drogéria a kúp si test
@stellarstar predtym vo mne nebol
@anonym_autor tak co riesis, zajtra kup a mas vybavene
Zajtra si Kup test a krabicu celotelovych kondomov … uz zase svieti poriadne slnko 🙈
Nie, nie si tehotna.
1. Neurobil sa do teba
2. Uz si medzitym mala menzes
@diewcatqoo dufam.pila som cervene vino to mi stale spustilo aj teplu voduna teraz nic...a potrebujem dostat.ideme k moru.
@stellarstar predtym vo mne nebol
@anonym_autor ty máš koľko rokov a aké IQ? Tehotenstvo bez sexu?
@anonym_autor ty máš koľko rokov a aké IQ? Tehotenstvo bez sexu?
@luliu vraj je to rarita, ale stalo sa
@anonym_autor tak co riesis, zajtra kup a mas vybavene
@taktotedanie a co ukaze?to budu nervy
@anonym_autor som človek, ktorý mal paranoju a videl tehotenstvo aj tam kde nebolo možné ale tehotenstvo bez sexu? To snáď nie
@anonym_autor som človek, ktorý mal paranoju a videl tehotenstvo aj tam kde nebolo možné ale tehotenstvo bez sexu? To snáď nie
@anonym_06398f sila sugescie?🤔🤔😁😁
@anonym_autor nic neukaze ale aspon prestanes hystercit
@anonym_autor nic neukaze ale aspon prestanes hystercit
@taktotedanie preco meska ked nezykne a prave teraz ked ideme k moru.a keby som mala kratky a slaby neriesim.ale ja mam dlhsi a silny...
@taktotedanie preco meska ked nezykne a prave teraz ked ideme k moru.a keby som mala kratky a slaby neriesim.ale ja mam dlhsi a silny...
@anonym_autor tak chd zajtra na gyndu daj si predpisat Norethisteron. Ked si tehotna, menzes ti dovolenku nepokazi a ked nie si, tak si ho posunies.
(ozaj, kolko mas rokov?)
@anonym_06398f skus si dat do google vyhodu ti stare temy tu z konika a docitas sa ze da sa.mozno vymysel ale niektore tvrdili ze tak otehotneli....
@anonym_06398f skus si dat do google vyhodu ti stare temy tu z konika a docitas sa ze da sa.mozno vymysel ale niektore tvrdili ze tak otehotneli....
@anonym_autor MK je skutocne hodnovery zdroj, akceptuju ho rozne vedecke kapacity a cituju vo svojich pracach. Zial temy su uplne ine ako neposkvrnene pocatie. Na to ma patent len jedno cirkevne spolocenstvo.
@anonym_autor tak chd zajtra na gyndu daj si predpisat Norethisteron. Ked si tehotna, menzes ti dovolenku nepokazi a ked nie si, tak si ho posunies.
(ozaj, kolko mas rokov?)
@viestta dovolenkuje a akutne pripady zastup...asi nie som akutna.a naco ti je moj vek?
@anonym_autor ale vy ste sex nemali len sa na teba oné, z čoho chceš byť tehotná?
@anonym_autor MK je skutocne hodnovery zdroj, akceptuju ho rozne vedecke kapacity a cituju vo svojich pracach. Zial temy su uplne ine ako neposkvrnene pocatie. Na to ma patent len jedno cirkevne spolocenstvo.
@viestta viem, ze nie je.len naco take klamstva....niekoho to potom moze zneistiet.ako napr.mna
@anonym_autor ale vy ste sex nemali len sa na teba oné, z čoho chceš byť tehotná?
@januska12323 ze to stieklo...mozno som na nom aj sedela.uz si nepamatam

@anonym_autor test si kupila?