Môžem byť tehotná, aj keď beriem antikoncepciu?
Ahojte dievčatá. Neviem ako začať, mám malú dilemu. Beriem HAK asi rok, každý mesiac som pravidelne dostala svoje dni. Vždy v tu istú hodinu. Pred dvoma týždňami som mala krvavý výtok, ktorý trval dva dni. A teraz mi menštruácia mešká tretí deň. Pred menzesom ma vždy príšerne bolia prsia, teraz nič. Od včera necítim bolesť. Neužívala Som žiadne antibiotiká. Je tam nejaká možnosť, že by som mohla byt tehotná ?
Dobrý večer, chcela by som sa spýtať beriem HAK Maytalon už 1,5 roka , pred 3 týždnami sme mali s priatelom nechránený pohlavný styk na plno o 6 dní prišla menštruacia normálne ako chodí na deň presne no teraz keď beriem dalšie blistro chodím často na wc a mám pocit nafúknutého brucha a semtam pychanie v podbrušku čo si o tom baby myslíte?:(
@michaela_ma Ak beries antiku pravidelne, nemozes byt tehotna.... Mozno si prechladnuta, je nato pocasie....
@sibalka21 Ďakujem veľmy pekne za odpoveď 🙂 Je dosť možné že to bude z toho.
Ahojte 🙂. Chcela by som vás poprosiť o menšiu radu. S priateľom vždy používame kondóm. Ja beriem antikoncepciu už pomaly 2 mesiac. Priateľovi z penisu viteká taká tekutinka a stala sa nám taká menšia nehoda :/. Minulý víkend som mala na neho hroznú chuť a nejako som ho donútila pretože sme nemali ani kondóm. Asi 4 krát ho zo mňa po 5 sekundách vytiahol pretože sa bál tekutinky. Všetko bolo v pohode ale dneska je to 4 deň čo mi mešká menzes :(. Poslednú menstruaciu som mala min. mesiac 12 a skončila som 18. Menstruacny kalendárik mi ukázal další menzes 5 februara. ( Čo je podľa mňa aj skoro pretože rozmedzie má byt maximalne dákych 25-30 dní nie 17 :/ ) Antikonciu som včera zobrala prvú bielu z posledných 7 a krvácanie ešte nemám. Beriem aj antibiotika pretoze som chorá tak myslíte že môže meškať kvoli tomu alebo zle ukazuje ten kalendarik alebo môžem byť tehotná?? :( Ďakujem za prečítanie trpezlivosť a radu.
@nik25 No pouzivate kondom aj antikoncepciu (co su podla mna uplne zbytocne vyhodene peniaze a len si davas hormony do tela) Z tej "tekutinky" otehotniet nemozes! kedze by ste museli mat minimalne dva styky tesne po sebe bez umytia alebo vymocenia aby si mala aspon ako takun sancu byt tehotna... A antikoncepcia sa berie koli tomu, aby sa do teba mohol robit bez rizika.... Takze aj keby nejake spermie nahodou boli v tej "tekutine" tak by si neotehotnela... Ale lekar ti urcite povedal, ze antibiotika znizuju ucinok antikoncepcie (co v tvojom pripade nic neznamena) A pokial viem, MS ti ma prist do 3 dni od zacatia uzivania bielych tabletiek.... Ale MS ti kludne moze meskat koli antibiotikam, co je uplne normalne... Absolutne nic nenasvedcuje tomu, ze si tehotna, nemas sa coho bat.... A jak ti moze meskat stvrty den, ked si len vcera zobrala prvu bielu? Naco ti je kalendar alebo nejaka trapna aplikacia ked beries antikoncepciu?
Ahojte brala som antiku 6 mesiacov,asi cca pred 3 tyzdnami som ju vysadila.Zacali ma hrozne boliet prsia.Robyla som si aj test vysla jedna ciarka.Tak neviem co by to mohlo byt.
Zanazim sa o bábo dok predpísal mi maitqlon môžem bit techotna prosím o radu
Dobrý večer chcela by som sa spytat že keď beriem 1-2mesiace antikoncepciu pravidelne tak môžem otehotnieť ?
Užívam antikoncepciu leverette 3 mesiac a teraz mám 7 dňovu pauzu. Dnes som užila 3 placebo tabletku ale menštruácia stále nemám, je to normálne? Testy mám negatívne
Ahojte chcem sa spýtať, keď berem pravidelne antikoncepciu a keď priateľ pustí do mňa môžem otehotnieť?
Ahojte, môžem zostať tehotná aj keď beriem antikoncepciu 3 mesiac a menštruáciu dostanem na 2-3 deň po prestaní bratia tabletiek?