icon

Môžem byť tehotná, aj keď je test negatívny?

11. júl 2022

Ahojte, 2 dni mi mešká menzes, inak mam pravidelný 31 dňový cyklus. Nechránený styk sme mali asi pred 18 dňami, ráno som si robila test- negativny. Je mozne zeby test este neukázal aj po takej dobe?

Strana
z2
zuzitko74
11. júl 2022

Áno, je možné, že ti to test ukáže až neskôr.

bajka16
11. júl 2022

Všetko je možné. Urob druhý kľudne aj tretí.

autor
11. júl 2022

@zuzitko74
@bajka16 Dakujem, urobim o 2 dni

diaszoky
11. júl 2022

Ano no stale menej pravdepodobne.. ja som testovala tiez odusu a furt dosla po negat teste tebe ale drzim silno palce

autor
11. júl 2022

@diaszoky ďakujem velmi pekne🙏

majamat
11. júl 2022

podla mna je mala sanca.
je ine, ked sa nevie, kedy zena otehotnela,a lebo kedy mala ovulku, ale ak vies, ze to bolo pred 18dnami, je to uz dost davno. po 18dnoch, aj keby k oplodneniu doslo o 3 dni ( cize pred 15 dnami, lebo spermie par dni preziju ), uz musi byt test pozitivny. aspon ducha by mal ukazat. jedine, ze by si mala ovulaciu inokedy - neskor.
pozitivny test byva zhruba tak 7-10dni po ovulacii.

zeny, ktore mali az 1-2t po ms pozitivny test a predtym bol dlho negativny, mali ovulaciu posunutu na neskor. cize v dobe testovania boli tehu len par dni ( menej ako 10dni ), preto im to test neukazal.

alina765
12. júl 2022

Áno mne meškalo vyše týždeň keď som mala jasné// držím palce 🥰.

autor
12. júl 2022

@majamat jasne rozumiem a Dakujem za vysvetlenie, tak uviidme. Vela žien bolo tehotných a stale test negativny snad to bude aj moj pripad🌞

autor
12. júl 2022

@alina765 Dakujem si mila♥️

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
autor
12. júl 2022

@majamat aj ja si myslim zeby mi uz mal ukazat aspon ducha. neviem teda este nikdy mi takto nemeskali, mam ako hodinky...styk sme mali len jeden ten nechraneny.ach..dakujem za tvoj cas, si velmi mila....skusim este raz z ranneho mocu a ked nic, pojdem k Dr. nech mi nieco pichne. inak krize ma bolia od piatku...a ten test z krvi je super 🙂

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
autor
12. júl 2022

@majamat dakujem dam vediet 🙂

autor
13. júl 2022

@majamat ahoj akurat sa mi spustil menzes 🥲

diaszoky
13. júl 2022

To ma mrzi no fakt aj ja to tak mam ako zakliate ze ak si urobim test vtedy hned po nom dojde aj ms a to si vzdy prisaham, ze uz dnes test neeobim az po 5 dnoch meskania😑

autor
13. júl 2022

@diaszoky skoda no.. tak si este užijeme leto, bazény a tak. A snad to potom vyjde 🙏

majamat
Autor odpoveď zmazal
autor
13. júl 2022

@majamat áno verim ze to vyjde a ze vsetko dobre dopadne. Dakujem krasne

anonym_b6ff4e
5. sep 2025

Ahojte baby, malicky problemik mam aj ja, menstruacia mi meska 13ty deň, pravdepodobnost by mohla byt velka,ze by som mohla byt tehotna ale 3 testy mi vysli negativne... myslite ze by som aj napriek 3 neg. testom mohla byt tehotna? A príznaky tehotenstva mám (k dr pojdem )

majamat
5. sep 2025
@anonym_b6ff4e

Ahojte baby, malicky problemik mam aj ja, menstruacia mi meska 13ty deň, pravdepodobnost by mohla byt velka,ze by som mohla byt tehotna ale 3 testy mi vysli negativne... myslite ze by som aj napriek 3 neg. testom mohla byt tehotna? A príznaky tehotenstva mám (k dr pojdem )

@anonym_b6ff4e ak si si ich robila teraz, ked uz ti tolko meska, tak pravdepodobnost je minimalna.
ak by bola aj ovulka posunuta na koniec ms cyklu, po 2t musi byt na teste aspon slaba ciarka.

adakoci3
7. sep 2025
@majamat

@anonym_b6ff4e ak si si ich robila teraz, ked uz ti tolko meska, tak pravdepodobnost je minimalna.
ak by bola aj ovulka posunuta na koniec ms cyklu, po 2t musi byt na teste aspon slaba ciarka.

@majamat tiez si myslim len citala som nieco podobne ako mam.a zrazu sla baba na vyvolavacku menzesu ale dr ju este prezrel na sone a zrazu gratulujem ste tehotna ma ide slahnut som zvedava a ked mam este aj priznaky tehotenske no co pockam este tyzden ako dr vravela potom urobim dalsi test a ak nic smer dr aj ked budem tehotna

anonym_b6ff4e
7. sep 2025
@majamat

@majamat napriklad tento status kukni tu na MK Tehotenské testy negatívne a aj tak tehotná

majamat
7. sep 2025
@anonym_b6ff4e

@majamat napriklad tento status kukni tu na MK Tehotenské testy negatívne a aj tak tehotná

@anonym_b6ff4e no pozor, zalezi od podmienok.
su zeny, ktorym meska ms, ale v case, ekd sa testuju, su napr len 1tyzden od oplodenia. ty pises, ze si mala styk pred 2,5t, cize ak predpokaldame, ze si mohla v tom obdobi otehotniet, tka po takej dobe uz test pozitivny byt musi.
takze taketo detaily su dolezity arozbia rozdiely vo vysledku.

anonym_b6ff4e
7. sep 2025

@majamat nepisem o styku ale o poslednej ms pozor 🙂

anonym_b6ff4e
7. sep 2025
@majamat

@anonym_b6ff4e no pozor, zalezi od podmienok.
su zeny, ktorym meska ms, ale v case, ekd sa testuju, su napr len 1tyzden od oplodenia. ty pises, ze si mala styk pred 2,5t, cize ak predpokaldame, ze si mohla v tom obdobi otehotniet, tka po takej dobe uz test pozitivny byt musi.
takze taketo detaily su dolezity arozbia rozdiely vo vysledku.

@majamat nepisem tu ze kedy som mala styk to pisal niekto iny . Ale poslednu ms som mala 31.7.2025

majamat
7. sep 2025
@anonym_b6ff4e

@majamat nepisem tu ze kedy som mala styk to pisal niekto iny . Ale poslednu ms som mala 31.7.2025

@anonym_b6ff4e och, ano, to som si pomylila s autorkou prispevku.
no aj tak, ak ti teda ms meska 13dni, ej to dost dlha doba, ak ti ms neprisla z dovodu, ze si otehotnela. tak nanjneskor si mohla otehotniet v obdobi, ked uz ti mala ms prist. cize teda pred 2t, a najskor uz pred 3-4t. aj v pripade 2t by si mala aspon ducha.
akoze malinka sanca by tu bola,a le iba minimalna. uz na 8-9-10den po ovulke maju zeny aspon ducha.

anonym_b6ff4e
7. sep 2025
@majamat

no aj tak, ak ti teda ms meska 13dni, ej to dost dlha doba, ak ti ms neprisla z dovodu, ze si otehotnela. tak nanjneskor si mohla otehotniet v obdobi, ked uz ti mala ms prist. cize teda pred 2t, a najskor uz pred 3-4t. aj v pripade 2t by si mala aspon ducha.
akoze malinka sanca by tu bola,a le iba minimalna. uz na 8-9-10den po ovulke maju zeny aspon ducha.

@majamat ved toto no uvidime a v poho

anonym_b6ff4e
7. sep 2025
@majamat

@majamat
No uz 15ty den meska a + mam aj priznaky tak uz neviem uvidim
Spravim tak ako hovorila doktorka pockat do tyzdna potom spravit test a volat a ist k dr

Strana
z2