icon

Môžem byť tehotná aj napriek menštruácii?

renatachymova
20. aug 2025

Zdravím je možné že som tehotná aj keď mám menštruáciu styk bol na začiatku augusta a keď som si cez víkend spravila test po 10 dňoch tak mi tam vyšla druha čiarka úplne slabucko a včera robený ďalší test v deň kedy mala prísť menstruacia a tiež veľmi slabo viditeľná čiarka avšak dnes mi prišla menstruacia

jaskolka
20. aug 2025

@renatachymova skôr ide o biochemické tehotenstvo. Otestuj zase po menštruácii a uvidíš,ale podľa mňa ide o toto

anjelicek26
20. aug 2025

Biochemicke tehotenstvo, bohuzial. Drzim palce, nech to nabuduce vyjde, sprav aj tak este jeden test po MS.

tinka_1807
20. aug 2025

@renatachymova Mala som to rovnako a bolo to biochemické, čiarka netmavla. Držím palce aby to na ďalší krát vyšlo 🙏

renatachymova
autor
20. aug 2025
@tinka_1807

@renatachymova Mala som to rovnako a bolo to biochemické, čiarka netmavla. Držím palce aby to na ďalší krát vyšlo 🙏

@tinka_1807 ale ten test som taká mala aj pri prvom dieťati a keď som si ho potom robila znova už bol pozitívny a kamarátka mala menštruáciu do 2 mesiaca tehotenstva

glade22
20. aug 2025

Bol to test Pepino?

pink_lady
20. aug 2025

no, moct mozes...toť nedavno mali Urgentaci v podcaste pribeh, že žena až po porode zistila ze je tehotna...upadla do bezvedomia ((pre)eklampsia) a az v nemocnici zistili ze je tehotna, nejaky 36tt to bol...Robili jej urgentnu sekciu a az ked sa prebrala sa dozvedela ze bola tehotna a ma dieta...a boroch sa to stalo, takze nie az tak davno

renatachymova
autor
20. aug 2025
@glade22

Bol to test Pepino?

@glade22 áno

glade22
20. aug 2025

Pepino testy robia falošné čiarky poslednú dobu. Pozri zopár diskusií.

robo1990
20. aug 2025
@renatachymova

@tinka_1807 ale ten test som taká mala aj pri prvom dieťati a keď som si ho potom robila znova už bol pozitívny a kamarátka mala menštruáciu do 2 mesiaca tehotenstva

@renatachymova nemala menštruáciu..mala krvácanie a to treba vedieť rozlíšiť.. ak máš menštruáciu tak tehotná nie si .. nehovoriac o tom že pepino robí falošné čiarky, obzvlášť keď sú slabé..

krasneleto
23. aug 2025
@pink_lady

no, moct mozes...toť nedavno mali Urgentaci v podcaste pribeh, že žena až po porode zistila ze je tehotna...upadla do bezvedomia ((pre)eklampsia) a az v nemocnici zistili ze je tehotna, nejaky 36tt to bol...Robili jej urgentnu sekciu a az ked sa prebrala sa dozvedela ze bola tehotna a ma dieta...a boroch sa to stalo, takze nie az tak davno

@pink_lady ano tento podcast som pocula.... osobne si myslim, ze to nie je ale mozne, pacientka bud zamerne sa tvarila ze nevie, alebo bola nie pri zmysloch.... 36 tt je 36

anonym_eb6a6e
23. aug 2025
@pink_lady

@pink_lady Dotyčná to vedieť musela, ale asi dieťa nechcela, tak sa tvárila,že neexistuje a zapierala to. Neexistuje situácia, že žena v neskoršom štádiu o tehotenstve nevie. Výmysly.

pink_lady
23. aug 2025
@anonym_eb6a6e

@pink_lady Dotyčná to vedieť musela, ale asi dieťa nechcela, tak sa tvárila,že neexistuje a zapierala to. Neexistuje situácia, že žena v neskoršom štádiu o tehotenstve nevie. Výmysly.

@krasneleto
@anonym_eb6a6e osobne poznal ženu ktorá sa že je tehotná dozvedela na konci 8.mesiaca- išla k dr že ju boli brucho a to ešte nevedeli na prvý raz že čo...mala menzes stále

anonym_eb6a6e
23. aug 2025
@pink_lady

@krasneleto
@anonym_eb6a6e osobne poznal ženu ktorá sa že je tehotná dozvedela na konci 8.mesiaca- išla k dr že ju boli brucho a to ešte nevedeli na prvý raz že čo...mala menzes stále

@pink_lady Hlúposť. Je nemožné to nevedieť a tiež nemožné mať v tehotenstve menštruáciu. To by musela byť tá žena mentálne retardovaná s veľmi nízkym IQ.

pink_lady
23. aug 2025
@anonym_eb6a6e

@pink_lady Hlúposť. Je nemožné to nevedieť a tiež nemožné mať v tehotenstve menštruáciu. To by musela byť tá žena mentálne retardovaná s veľmi nízkym IQ.

@anonym_eb6a6e hlúposť je to co píšeš ty. Ta kolegyňa (VS vzdelanie) mala inak uloženú maternicu ...v Jednoducho, deje sa to bez ohladu na vzdelamie...

anonym_eb6a6e
23. aug 2025
@pink_lady

@anonym_eb6a6e hlúposť je to co píšeš ty. Ta kolegyňa (VS vzdelanie) mala inak uloženú maternicu ...v Jednoducho, deje sa to bez ohladu na vzdelamie...

@pink_lady Proste hlúposti zas a znova

anonym_41440a
23. aug 2025
@anonym_eb6a6e

@pink_lady Proste hlúposti zas a znova

@anonym_eb6a6e hlúposti píšeš ty

janakomancova
28. aug 2025

Áno je to možné ,ja som mala ms prvé 3mes .normalnu