Môžem byť tehotná aj s negatívnym testom?
Od 19.6. do 25.6 som mala menštruáciu, nebola extra silná ale ani slabá proste jasnocervena krv (7dni) Meškala mi síce pár dni ale nemavam ku pravidelnú čiže to by bolo ok. Sex som mala naposledy niekedy pred tou MS a potom už nie. Deň pred príchodom MS som si urobila test ale večer a bol negatívny. No ten test som mala doma aspoň pól roka tak neviem či to ma vplyv na to.. občas ma bolieva v podbrušku ale neviem či to ma dačo spoločne. Vychádza mi že nejak v tomto obdobi mám asi plodne dni tak môže podbrusko aj z toho boliet?? Zajtra si kupujem test ešte pre istotu ale neviem... asi to mám len v hlave.. píšem sem lebo mi to asi nedá spat - a ano používali sme kondomy celý čas
Kondomy a 7 dňová menštruácia, negatívny test.. ako ťa napadlo tehotenstvo?
Dobrý deň môžem sa opýtať mne menzes mešká 15 dni tehotenské testy sú pozitívne ale doktor tam nič nevidel a povedal že začínajúca menstruacia ale že uvidia podľa výsledkov krvi
Boze, skoc si kupit test, ocikaj a uvidis. Tehotna byt mozes ak si mala styk, ale uprimne, sanca je miziva.... bliziaca sa k nule
Na tehotenstvo to nevyzerá, ešte keď ste sa aj chránili. Skôr ovulácia. Mňa teda ovulácia bolí dosť, o menzese väčšinou viem iba pár minút, keď sa mi spúšťa. Ale zbehni do lekárne, kúp test a uvidíš.

No podľa toho čo pises si určite tehotná. Ani nerob test chod rovno k Dr.