Môžem byť tehotná ak napriek negatívnym testom?

lauraaa1
24. nov 2019

Minulý mesiac som dostala menštruáciu, ale bola iná. Bola veľmi slabá a krv bola prevažne hnedá a len miestami výrazne červená. Hneď ako mi skončila, urobila som si test, ktorý bol prvých pár minút negatívny. Neskôr som ho zlomila na polovicu a dala som si ho do vačku. Keď som ho večer z vačku vybrala, bola na ňom slabá šedá čiarka. Na další deň som si spravila další test, ktorý bol negatívny. A o tri týždne som si urobila tretí, taktiež negatívny. Tieto dva testy som ale kontrolovala max. 10 minút a držala som sa príbalového letáku, aby mi nevyšiel falošný výsledok. Ale tá minulá menstruacia sa mi nezdá. Môžem byť tehotná aj napriek negatívnym testom?

veronikaszabova
24. nov 2019

@lauraaa1 nie, nie si tehotna. Po takej dlhej dobe by ti uz test ukazal //

lauraaa1
autor
24. nov 2019

@veronikaszabova Tak čo môže spôsobiť takú menštruáciu? Myslíte, že by to mohlo byť nízkosacharidovou stravou, ktorú som mala v ten mesiac?

sanssa
24. nov 2019

@lauraaa1 tiez si myslim, ze by ti test uz davno ukazal dve ciarky...Ak sa ti nieco nezda chod k dr.. on ti povie, co sa deje alebo nedeje

lauraaa1
autor
24. nov 2019

@sanssa Takže sú šedú čiarku nemám počítať? Keď tam najskôr nebolo nič až po 11 hodinách som si ju všimla. a po tom ako som zlomila test

veronikaszabova
24. nov 2019

@lauraaa1 seda ciarka je len kanalik. A po 11hod uz nema ziadnu vypovednu hodnotu.

miadi
24. nov 2019

Seda ciarka je nic keby bol pozitivny bola by ružova alebo modra. Podla znacky testu. Seda to je len kanalik. Menzes Nie je vzdy rovnaky a nema to suvis s teho. Ale s hormonami ktore niekedy hapruju. Z roznych dovodou. Moze byt aj stravou. Anorekticky nemaju menzes aj rok. Ked si teho test to ukaze za par minut. Mne posledne den pred meskanim silne pozitivny test vysiel hnet za par sekund.

lauraaa1
autor
24. nov 2019

@miadi Ja som vždy mala s menštruáciou problém, pretože mi chodí mepravidelne. Moje cykly sú 26-37 dní dlhé. Ale nikdy som nemala problém s tým, že by som mala slabú menštruáciu

veronikaszabova
24. nov 2019

@lauraaa1 menzes nemusis mat stale rovnaky. Tehotna nie si, test by ti to ukazal.

lauraaa1
autor
24. nov 2019

Tu je ten “pozitívny” test

veronikaszabova
24. nov 2019

@lauraaa1 test je negativny

lauraaa1
autor
24. nov 2019

@veronikaszabova tu sú zvyšné dva. Takže sa podľa vás nemusim báť? Nechcem byť ešte tehotná

veronikaszabova
24. nov 2019

Testy mas negativne, uz to pochop!

lauraaa1
autor
24. nov 2019

@veronikaszabova kľud. Ja si len nemôžem dovoliť dieťa a dosť som zo všetkého v strese. Tak prosím trochu empatie, dieťa by som teraz nezvládla

veronikaszabova
24. nov 2019

@lauraaa1 ved na testoch mas 1 ciarku -NEGATIVNE! Z coho si teda akoze v strese?

lauraaa1
autor
24. nov 2019

@veronikaszabova Čítala som ako niektorým babám vyšiel pozitívny test až v ôsmom týždni

veronikaszabova
24. nov 2019

@lauraaa1 tak si citaj a stresuj. Btw nesexuj, ked mas potom zazivat taky stres a obavy.
Pekny vecer prajem.

sonnenshein
24. nov 2019

@lauraaa1 Zeny nemaju vzdy rovnaku MS. Ja mam napriklad kazdy treti mesiac to co popisujes, a cca 2x za rok sialene silnu.
Testy su negativene, takze ziadny strach.

martinajurkechova
25. nov 2019

Ak ti tri testy vyšli negatívne, tak asi nebudeš tehotná. Ten prvý test bol zlomený, a aj keby bol pozitívny, tak tá čiarka by bola ružová a nie šedá. Však počkaj do ďalšej menštruácie a ak sa nedostaví choď rovno ku gynekologovi.

lauraaa1
autor
25. nov 2019

@martinajurkechova Bola som dneska, pani doktorka mi robila ultrazvuk a vraj na ňom nič nebolo vidno, vraj je všetko v poriadku. A ešte mi zobrala krv, zajtra mi má zavolať kvôli výsledkom

miadi
25. nov 2019

Mala si ms a negativne testy aj ti bolo empaticky viac x vysvetlene ze šedy pružok je kanàlik. Takze ten stres si uplne zbytocne vytvaraš sama. Slabsiu kratsiu ms mozes dostat hocikedy. Priebehom života ženy sa cyklus meni. Mozes ho mat cele roky rovnako a potom zas vselijak. Skor sa zameraj na rozne formy antikoncepcie nech si kludnejšia.

lauraaa1
autor
25. nov 2019

@miadi Antikoncepciu mi dnes doktorka predpísala, aby som už mala kľud

maca2790
2. jan 2023

Ahojte, minulý mesiac mi meškala ms 5 dní tak som si urobila test ..vyšiel mi pozitívny, neskôr som dostala bolesti a dva dni som mala ms čiže asi šlo o biochemické tehotenstvo ..keď mi skončila ms som si kúpila ďalšie testy tam som už mala len duchovanie , dnes mi prišla ms urobila som si test a je negatívny.. nechcem myslieť na to najhoršie s manželom sa snažíme o bábo..lenže nechápem bola som chorá a ostala mi nechuť v ústach čiže necítim chuť, čuch mám ...bola som silný fajčiar zrazu mi nechutí fajčiť cigarety Max jedna za deň aj to mám po nej chuť zlú ako keby som nemala tú pravú chuť cigarety...neviem či si domýšľam alebo môže byť ešte nejaká šanca..prosím vás o radu alebo ak máte nejaká skúsenosti... ďakujem za odpoveď.

catherinah
2. jan 2023

@maca2790 ak mas MS a teat negativny, tak nie si tehotná. Ostatne neber do uvahy, chute a csetky ostatne "priznaky" mozu byt cokolvek.

maca2790
2. jan 2023

@catherinah veď áno ...no môžem poslať aj tie testy fotky určite som bola len asi už to bohužiaľ odišlo ..:(

catherinah
2. jan 2023

@maca2790 ano, minule mohlo byt biochemicke

maca2790
2. jan 2023

@catherinah áno asi je to bohužiaľ tak no ..:( som si ešte asi myslela že je tam dáka šanca ale už by som nemala ja čo duchovať ale mať riadne čiarky ..nuž možno sa nabudúce podarí aj keď je to človeku ľúto ...:(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre