Môžem byť tehotná bez príznakov?
Ahojte,
môže byť tehotenstvo bez žiadnych príznakov? akurát častejšie chodím na malu potrebu ako predtým, žiadne pachy, citlivosť prsníkov,nič...
akurát mi mešká MS 3.deň ale cudnejsie je to že nemám ani žiadne PMS príznaky čo doteraz som vždy mala večer pred dnom MS ... no nejako sa teraz niečo pokazilo 🙄 môže to byť aj choroba prechladnutie? Lebo po tejto stránke sa cítim dosť divne, mávam dni kde soplim jak neviem čo, včera som si začala merať teplotu (normálne, pod pazuchou) a mala som od 36.6-37.0°C večer pred spaním to bolo len 36.5°C ...máte nejakú skúsenosť s meškaním MS a žiadne príznaky ani na tehotenstvo ani na MS 🤔
Pekné ránko prajem 🌹
Kúpila som si pepino , lebo mi ich kamoska odporúčala , ktorá ma tri deti - netušila som , že tak duchujú 🙅🏻♂️A teraz ich mám asi 10nakupenývh , Keďže žijem v cudzine a tu jeden test 20e 🤣😀😀no neviem , toto je pre mna úplne nová situácia , takze dosť napínavé 😅 tak počkám , po menštruácii a urobím nový - dúfam , že aj tá nevoľnosť už zajtra odíde 🥴🤔😊
Menzes mi mešká 5 dní spravila som si tehotenský test bol pozitívny môžem byť tehotná
@michalkoxx teraz neviem či to má byť z tvojej strany irónia či na mňa alebo sa slečnu vyššie ale .. 🙂 zažila som si bezpriznakové tehu nakoniec, a aj tehotensky test ktorý vyšiel pozitívne a tehotná som nebola 🫡

@matulla49 no veru na foto je pekne vidieť čiarku..ale prečo ta ms😔?ešte ho odfot keď poriadne uschne