Môžem byť tehotná dva týždne po kyretáži?
Dobrý deň prosím vás chcela by som sa opýtať či môžem byť tehotná aj po vyše dvoch týždňov po kyretazi alebo mam v tele ešte zostatok hcg... Keď mi test večer vyšiel s dvomi čiarkami

Zostatok, ja som mala este 6 tyzdnov po potrate slabu ciarku na teste.
@1natalka85 preco si robis test 2t po kyrete?🤔
to je zostatok
@1natalka85 vies o tom, ze po kyrete je sestonedelie, vsak? Cize je aj normalne niekedy par tyzdnov krvacat alebo naopak par tyzdnov nemat krvacanie. Zvacsa sa robi kontrola po 6 tyzdnoch od kyretu.
@1natalka85 preco si robis test 2t po kyrete?🤔
@simona92101 Lebo sexuju aj napriek odporúčaniam lekárov… Na hlavu.
@simona92101 Lebo sexuju aj napriek odporúčaniam lekárov… Na hlavu.
@anonym_f26c55 tak hadam si nemysli,ze po 2t od styku bude opat tehotna 🤔
@1natalka85 Niesi tehotná. Je to zostatková HCG. Ja som ešte 4 týždne po mala 2 ciarky. Jednoducho kým hormóny klesnú, tak to trvá chvilu
@anonym_f26c55 tak hadam si nemysli,ze po 2t od styku bude opat tehotna 🤔
@simona92101 tak za prvé keď som bola na prvej kontrole mi povedal lekár že mám menštruáciu lebo som krvacala a mala bolesti a za druhe mi povedal ze keď skončí už môžem tak asi preto
To bude zvyskove HCG. A to krvacanie tyzden po by som nenazvala menstruacia, ale hojenie a docistovanie. Ja by som sa s tehotenstvom po kyrete neponahlala. Tam je to vyslovene ako sestonedelie... Viem, ze je to ten najlepsi liek na bolavu dusu, ale tu na konikovi kto otehotnel do 3 mesiacov po strate, to bola uspesnost tak 50:50. Ta sliznica je este nedobra, teda u mnohych zien, co pomalsie regeneruju. Ja som mala prve menstruacie po kyrete strasne slabe. Az 5 mesiacov po, po prvej takej normalnej MS, som otehotnela bez problemov.
@simona92101 tak za prvé keď som bola na prvej kontrole mi povedal lekár že mám menštruáciu lebo som krvacala a mala bolesti a za druhe mi povedal ze keď skončí už môžem tak asi preto
@1natalka85 este pockaj so stykom, kvoli hojeniu a tiez kvoli bolestiam. Ved sa musis trosku zregenerovat. A aj kvoli moznym infekciam.
@1natalka85 2 tyzdne od kyretaze nemas menstruaciu ale klasicke cistenie ako keby 6to nedelie,treba dodrziavat tych 6 tyzdnov ako po porode kym sa vsetko nezahoji.ja mam 2 kyrety za sebou-obom prestalo bit srdiecko v 10tt,a teda kym som sa zahojila tych 6t bolo akurat.za dalsie, lekar hadam myslel od 6to nedelia ked pride prva MS sa mozte snazit,avsak tie 2-3 cykly by som urcite pockala..
A v neposlednom rade,este raz rovnaka otazka,si 2t od zakroku a vy ste uz mali styk aj uz hned testujes????vies dufam kolko trva cyklus,oplodnenie atd?preto sa ta pytam,preco si robis 2t od zakroku tehu test🤔
mozno sa len boji, ze jej zle previedli kyret
@1natalka85 To je zart predpokladám
test je pozitivny zo zostatkoveho HCG... druha vec, 2t po kyrete si uz mala sex? to vazne?

To bude zostatok.