Môžem byť tehotná i napriek menštruácii?

titti1
15. máj 2020

Ahojte,
S priateľom máme styk vždy chránený, no v marci sme mali párkrát prerušovaný pohlavný styk 1 a 2 dni po menštruácii (10.11.3.) a potom taktiež aj 17.3. a partner si je istý, že mu nič neušlo. Marcovú menštruáciu som mala 5.-9.3. A ďalšia menštruacia mi meškala 4 dni (bola 6.-9.4.) Cyklus mám viac-menej pravidelný, 29dňový (krvácanie 5 dní), niekedy mi zvykne meškať 1-3 dni. Nedalo mi to a spravila som si viacero testov po menštruácii, či nie som náhodou tehotná, keďže som čítala, že sú prípady, že žena môže mat “menštruáciu” aj počas tehotenstva. Všetky testy vyšli negatívne. V apríli sme mali pohlavný štýl vždy chránený, no menstruácia mi v ten mesiac meškala 7 dní. Počas meškania som si spravila taktiež viacero testov, ktoré vyšli tiež negatívne. Menštruacia prišla po siedmich dňoch (11.15.5.) a bola taká ako predtým, ako býva bežne. (Silné krvácanie prvé 3 dni aj so zrazeninami/hrudkami krvi a ďalšie dva dni miernejšie). No stále mi to nedá, stále rozmýšľam nad tým, či je tam nejaká možnosť či môžem byt tehotná. Príznaky tehotenstva nemám skoro žiadne, jedine čo na sebe pozorujem (čo pozorujem často, nad každou zmenou uvažujem, či to nemôže byť znak tehotenstva), je taký divný pocit v bruchu, kŕče v bruchu, mám akokeby pomalšie trávenie, ktoré trvá už nie jeden týždeň. Tieto pocity miznú keď na to nemyslím, alebo som zaneprázdnená inými vecami - vtedy tie bolesti nevnímam-nepociťujem. Nevoľnosti, bolesti pŕs a iné príznaky nemám. Je možné, žeby som mohla byt aj napriek negatívnym testom a menštruácii tehotna? Alebo to je iba nejaká porucha trávenia? Poprípade si to tehotenstvo iba namýšľam tým, že nad tým veľa rozmýšľam? A čo mohlo spôsobiť až take dlhé meškanie menštruácie? Taktiež by som sa chcela opýtať, ohľadom “menštruácie” počas tehotenstva, či testy boli pozitívne, aj napriek “menštruácii”, alebo kvôli krvi boli výsledky skreslene, teda negatívne? Dakujem za odpovede..

veronikaszabova
15. máj 2020

@titti1 nie, nie si tehotna - mala si menstruaciu plus testy negativne.

leskovael
15. máj 2020

Dostala si menštruáciu, viacero testov máš negatívnych, nemáš žiadne priznaky.. Tak ako ti môže vŕtať v hlave žeby si otehotnela ? 🤷🏽‍♀️ a teda toto je asi najpodrobnejší popis s datumami sexu a menštruácie jednej ženy aký som kedy čítala ...prepáč ale pobavilo ma to 😂 ak dieťa nechcete (čo som z príspevku pochopila tak že ťa chytila panika či náhodou nemôžeš byt tehotná) tak sexujte vždy s ochranou.

blacki
15. máj 2020

@titti1 ja som mala menstrucia a pritom som uz bola tehotna. Ale prejavuje sa to opacne. Test by ti vysiel pozitivny urcite. A hlavne ja som mala vsetky bezne priznaky. Lenze som si opacne myslela, ze si to nahovaram, lebo dieta chcem. No ked mam ms, tak co? Zakladny znak. Ze som tehotna som zistila az u lekara, lebo uz mi rastlo brucho. A to mi fakt nedalo, aj ked som sa zbytocne nechcela stresovat testovanim. 😁

niki_9
28. jan 2021

@blacki a kedy si si robila test, po menštruácii?

blacki
28. jan 2021

@niki_9 ano, po ms. Ked som zacala mat rozne ine priznaky a teda aj podozrenie 😃

niki_9
28. jan 2021

@blacki super ďakujem za info 🙂

niki_9
30. jan 2021

Baby, žienky... Píšem ešte znova. MS mi začala 27.1. A skončila včera 29. V podstate tri dni.. Nemala som už vôbec nič ani vložku som už nemala lebo mi to prestalo.. 3 dní a z toho iba 1 deň má bolelo brucho a potom ako by utal a len také slabe boli. Keď som dnes už konečne bola

mulm
21. nov 2021

@niki_9 bola si tehu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre