Môžem byť tehotná i napriek negatívnym krvným testom?
Dobry den-s manzelom sa pokusame uz rok o babatko.zatial sa nedari.minuly tyzden som navstivila lekara,pretoze uz ma asi 2-3 tyzdne pobolieva v podbrusku a bolia ma aj prsniky a menzes nikde.co sa tyka menstruacneho cyklu,mam ho dost nepravidelny,a po vysadeni HAK(cca pred 2 rokmi),som uzivala lutenyl a posledny rok nic,len na vyvolavanie mi pichaju agolutin.chodim posledne 2 mesiace na odbery krvi aby zistili ci a kedy mam ovulaciu.lebo menzes bez nejakej pomoci liekov mam tak mozno 2-3 krat do roka prirodzenou cestou.z vysledkov krvi mi zistili,ze ovulaciu som vdany mesiac nemala.preto pri tychto tazkostiach co som opisala hore,som uz cakalala ze menzes sa dostavi a nic.som sa bala ci nejde o cystu,ale doktor povedal ze je vsetko v poriadku-robil mi sono,nemam ani zapal ale na sone zbadal,ze vo vnutri nieco je,pristroj mu vyhodil ze by som mala byt 5-6 tyzdni tehotenstva,co samozrejme hned vylucil a poslal ma este pre istotu dnes na krv.z krvi zistili,ze tehotna nie som.lenze ani po agolutine co som dostala-uz to bude zajtra 10 den-menzes nikde-tak sa chcem spytat,ze preco tie bolesti a ci nemohla niekde nastat chyba?-respektive,ze ci je sanca ze mozem byt tehotna aj napriek negativnym testom z krvi??alebo ci treba testy opakovat?..viete niekto poradit?uz som z toho zufala dakujem

@eliza999 opytaj sa vo vseobecnej teme o tehotenstve tu
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-bez-vyvrcholenia-partnera/