icon

Môžem byť tehotná i napriek tomu, že som mala menzes?

zuzanag1
9. dec 2013

ahojte, dva krat som mala s priatelom nechráneny styk, v nedelu a minuly tyýden v pond, a od utorka ma pobolieva pod bruškom, pritom menzes som mala, možem byť tehotna?TT mi vyšiel negat

luba28
•
9. dec 2013

nepravdepodobneeee,ale nie nemozneeee,..... 🙂

aknelka85
•
9. dec 2013

Precitaj si ostatne diskusie, kde zienky riesili nieco podobne, mozno ti to pomoze.
Avsak ci si alebo nie si nezistime my, ale lekar. Tak zajtra k nemu zajdi, budes mat jasno 🙂

saska88
•
9. dec 2013

Podľa mňa nie si tehotná

tinach
•
9. dec 2013

Ja uz len čakám , kedy sem niekto hodi otázku: " cauko baby, mala som ale ze totálne nechraneny oralny styk s priateľom, myslite si ze by som mohla byt v tom" ? 😅 😅 😅

jankagun
•
9. dec 2013

jasne ze mozes byt 🙂 ja som otehotnela cez menzes,a dokonca som ho mala este 4mesaice pocas tehotnosti

kotatko1232
•
9. dec 2013

no baby jedna brala antikoncepciu a aj maly ochranu a je v 9tt...tak aj ona moze byt tehotnaa

h2
•
10. dec 2013

Tehotná byť môžeš, aj ja som mala menzes ako tehotná. Ale myslím, že tehotná nie si. Len preto, že Ťa pobolieva pod bruškom? Môžu to byť zastavené vetry. 🙂

janka722011
•
10. dec 2013

mozes byt ja som mala menzes pri oboch a bola som tehotna 🙂 pri oboch ked som to zistila po menzese samozrejme sombola v 7 týzdni 🙂 skus si ale spravit este test ked ti jeden visiel negativne

zuzicek88
•
12. dec 2013

a ten benzes ste mali taky isty,alebo slabsi?

lubka1983
•
12. dec 2013

Ked si mala ms a test negativny tak tehu urcite niesi....

andrearuj
•
12. dec 2013

Ahoj, je vvvvvvvvvvveeeelmi málo pravdepodobné, že po tak krátkom čase by si zistila tehotenstvo, tiež po menzese a po teste, ktorý tiež nevyšiel. Bolesti sú pravdepodobne z úplne iného dôvodu....