Môžem byť tehotná, keď som mala menštruáciu?

3. feb 2024

Ahojte, môžem byt tehotná aj keď som mala normálne menštruáciu? Prvý deň masaker ako vždy (bolesti, ale krvácanie nebolo také strašné). MS mi meškala 2 dni. Deň pred tým ako som to dostala, som si robila test a vyšiel negatívny. Menštruáciu som mala len 4 dni poriadne, normálne mávam 6-7 dni.
Akože snažíme sa o dieťa, aj som bola v tom že som tehotná, ale prišli mi, takže som neriešila. Lenže mam dosť citlivé prsia a vadia mi pachy. Tak neviem či to je reálne.
Pri prvom dieťatku mi bolo zle prakticky hneď, prsia tiež boleli. Len tie kramy 🤷🏽‍♀️

gabika0825
3. feb 2024

Nie ak bol test negatívny a dostala si to tak tehotná nebudeš na 99,9%. Ale moja byvala kolegyňa bola tehotná a mala ms do 3 mesiaca. Normálne jej pravidelne chodila. Nevedela že je v tom. Až u lekára to zistila. Samozrejme skôr ako v 3 mesiaci, ale ms mala normálne. Ale to byva naozaj ojedinele

blaazi
3. feb 2024

Ja som bola. Po skonceni ms som sa testla, boli silne kolajnice. Aj keď, testovala som aj pred ms, ale vyzeralo to na falosneho dusika a hmed ten den zacalo krvacanie a bolesti, trvali 7 dni.

dadka1997
4. feb 2024

A co tak zopakovat test ? Stale su to dohody, mozes , nemusis

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre